pole
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.08.2003
- Poena
- 619
Naiđoh na problem u kome je u centru moja prijateljica... pa se malo zainteresovah za tematiku. Uglavnom neko je napravio profil sa njenim imenom i prezimenom i šalje svim njenim prijateljima zahtev! Naravno koristi fotografiju sa njenog profila i postavlja njen broj mobilnog, adresu i slično! Koliko to pometnje stvara ne možete ni da zamislite a šta tek radi od njenog života to je tek druga priča jer radi u školi kao učiteljica! Ne treba da spominjem da se stvari komplikuju svakodnevno pa me interesuje kako što pre ući u kraj tome!
Naravno išao sam na REPORT/BLOCK THIS PERSON opciju i uradio sve što je do mene... uradiće to i njeni prijatelji... ali da li ikako postoji neki način da se sazna koja je BUDALA iza svega toga???
p.s. Plašim se da neće stati na tome, i pored toga što će taj profil ukinuti već će za par dana otvoriti novi!
Naravno išao sam na REPORT/BLOCK THIS PERSON opciju i uradio sve što je do mene... uradiće to i njeni prijatelji... ali da li ikako postoji neki način da se sazna koja je BUDALA iza svega toga???
p.s. Plašim se da neće stati na tome, i pored toga što će taj profil ukinuti već će za par dana otvoriti novi!