Šta je novo?

Facebook - kloniranje tuđeg profila

pole

Čuven
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
619
Naiđoh na problem u kome je u centru moja prijateljica... pa se malo zainteresovah za tematiku. Uglavnom neko je napravio profil sa njenim imenom i prezimenom i šalje svim njenim prijateljima zahtev! Naravno koristi fotografiju sa njenog profila i postavlja njen broj mobilnog, adresu i slično! Koliko to pometnje stvara ne možete ni da zamislite a šta tek radi od njenog života to je tek druga priča jer radi u školi kao učiteljica! Ne treba da spominjem da se stvari komplikuju svakodnevno pa me interesuje kako što pre ući u kraj tome!

Naravno išao sam na REPORT/BLOCK THIS PERSON opciju i uradio sve što je do mene... uradiće to i njeni prijatelji... ali da li ikako postoji neki način da se sazna koja je BUDALA iza svega toga???

p.s. Plašim se da neće stati na tome, i pored toga što će taj profil ukinuti već će za par dana otvoriti novi!

Mozda deluje smesno, ali policija bi mogla u ovakvim slucajevima da odradi svoj posao jer imaju pristup informacijama preko kojih bi mogli tacno saznati o kome se radi i sankcionisati istog. Sem ako celu pricu ne sprovodi neko ko zna sta radi, i to radi ozbiljno (sto je realno mala verovatnoca).

To se i meni desilo, isto ime prezime, samo bez slike i cak i isti mail samo sa . u sredini (a gmail ne prepoznaje tacke) Prijavio sam taj profil, obrazlozio, i dan kasnije je bio obrisan. Od tad nisam imao slicnih problema.

Jednostavno mora se paziti kojim ljudima i kojim aplikacijama se daje pristup podacima sa profila, i trebali bi da budete bezbedni.

PozZ

Ma ne mozes biti bezbjedan sto se laznih profila tice NIKAD, upravo imam takvih problema, sumnjam na moju psihicki poremecenu curu, policija tu ne moze nista da uradi raspitivao sam se...Da moze lazni profili raznih predsjednika drzava bi bili obrisani. Jedino administratori fb mogu nesto da naprave, ja sam obrazlozio i sve al i dalje nisu skinuli taj profil. 'ebem ti fb i ko ga izmisli :(

Treba vremena dok Facebook adminstracija ne reaguje, ali na kraju će reagovati. Samo morate biti strpljivi.

Huh... Ugasih moj profil na vreme... Zaj*bane stvari se desavaju na ovom bolesnom svetu.... Nikad ne znas sta ce nekom psihopati (ci) pasti na pamet....

Znachi veca verovatnoca da ni ne provalish da vec uveliko postojish na FB i da muvash neke klinke (mozda i klince? :D)...

^^^ a mozda i da te traze za neko krivicno delo :S

Napalili se ljudi na facebook kao da se tamo deli nesto besplatno.A nisu svesni da se svako promatra.Svaki dan se nesto lose dogadja sa njihovim serverima,stalno neko ubacuje neke virusa,pitam se samo zasto?!

^The truth is out there.:D

Pazite... ko god da je iza toga uspeo je da za dan-dva nabije 190 prijatelja... znači neverovatno! Ceo dan je na svakih sat menjana profil slika... skidana sa njenog profila i stavljana na lažni! Apsolutno ažurno. Čak taj neko komentariše po profilima prijatelja, različitim grupama i slično... da ne poverujete prosto dokle taj bezobrazluk seže! Pazi čak ulazi u otvoreno konverzaciju, zavlači njene prijatelje, iskopirao je sve njene omiljene grupe i dodao neke vulgarne. Mislim da za tako nešto ne postoji pravi lek!

Ipak svaki lopov ostavlja tragove pa tako i ovaj ...a onda... :smackbum:

Naiđoh na problem u kome je u centru moja prijateljica... pa se malo zainteresovah za tematiku. Uglavnom neko je napravio profil sa njenim imenom i prezimenom i šalje svim njenim prijateljima zahtev! Naravno koristi fotografiju sa njenog profila i postavlja njen broj mobilnog, adresu i slično! Koliko to pometnje stvara ne možete ni da zamislite a šta tek radi od njenog života to je tek druga priča jer radi u školi kao učiteljica! Ne treba da spominjem da se stvari komplikuju svakodnevno pa me interesuje kako što pre ući u kraj tome!

Naravno išao sam na REPORT/BLOCK THIS PERSON opciju i uradio sve što je do mene... uradiće to i njeni prijatelji... ali da li ikako postoji neki način da se sazna koja je BUDALA iza svega toga???

p.s. Plašim se da neće stati na tome, i pored toga što će taj profil ukinuti već će za par dana otvoriti novi!

S obzirom da je uciteljica, mozda ima klinca hakera kome je dala keca ili besnog roditelja !? :D

Pazi do sada nisam vaspitno-popravno obrađivao klinca hakera... ali nikad nije kasno ;)

Napalili se ljudi na facebook kao da se tamo deli nesto besplatno.A nisu svesni da se svako promatra.Svaki dan se nesto lose dogadja sa njihovim serverima,stalno neko ubacuje neke virusa,pitam se samo zasto?!

A to sto te pohotna bakuta iz ulaza posmatra svaki dan ti ne smeta, a? ;) ... Perverznjaku :-devil-::-devil-::-devil-:

.....

Zasto? Pa da bi zaludeli ljude jasno zasto, a ostatak imas u Bibliji :)

Pazi do sada nisam vaspitno-popravno obrađivao klinca hakera... ali nikad nije kasno ;)

Cek cek ona VEC IMA profil na FB??? I onda je taj lik PONOVO dodavao VEC DODANE DRUGARE???
Pa tu nesto smrdi cim ti neko posalje rekvest a vec ti je drug 100 godina, pardon 2 godine :)
Msm na kraju krajeva sta oce ti ljudi uopste vise od FBa???? Kace svoje intimne slike koje skoro pa svaka budala moze da skida i da drka na njih, BOLESNO, ja ne kacim nista, nisam blesav.
A i ako je neko dete iz razreda, ***a onda, nek gleda ko je koja smena za pocetak, morace da ga upeca nekako, ja predlazem da mu svi zajedno postavimo ZAMKU da vidimo TKO JE TAJ!!!

Poslednja izmena:
Ljudi moji pa ko danas jos koristi facebook to je odavno demode :D

okmijun;2071135]A to sto te pohotna bakuta iz ulaza posmatra svaki dan ti ne smeta, a? ;) ... Perverznjaku :-devil-::-devil-::-devil-:

.....

Zasto? Pa da bi zaludeli ljude jasno zasto, a ostatak imas u Bibliji :)

Nisam baboljubac,volim mlade i jedre.Inace ozenjen.
A sveto pismo znam ,proucio sam ga u totalu.Misticizam cist.A istina je o posmatranju,sve je ispit za buduce.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno