Šta je novo?

Fable

• Začetnik teme Začetnik teme Markic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Markic

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poena
555
Moja oprema  
Laptop
Macbook Pro M4 Pro, HP Pavilion 17
Mobilni telefon
Google Pixel 8 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 4 Classic
Pristup internetu
  1. Kablovski internet

Igra izgleda prelepo 😍
Mislim da nije UE5 engine.
Ovo ide na Xbox game pass day one?

Cak i da ne ide,ja sam spreman da platim i punu cenu.Meni bas lepo izgleda.

Sve vuce da ce biti Dragon age veilguard 😥 Nadam se da gresim.
Prosla me je nostalgija za Fableom. Ne znam koja im je sada ciljna grupa. Izgleda da se vise ni ne gleda ciljna grupa vec samo da se udara na nostalgiju, senzacionalizam ili groteskno.

Meni deluje kao da ce biti jako zanimljiva igra.
Pametno da su pomerili release sa proleca na jesen, jer krajem marta izlazi Crimson Desert koji ce biti ogroman i za kog ce trebati bas vremena.

Da, u jesen kada izlazi GTA VI, jako pametno.

Izgleda lepo i zanimljivo. Svidja mi se kupovina kuca i poslova.
Kupovina kuca i poslova, radjenje poslova, pravljenje porodice, odnosi sa drugim NPC-evima u gradu...deluje bas fino, pogotovo sto je to sporedni sadrzaj.

Nadam se da ce izbaciti ono starenje kada koristiš magiju. Koliko se secam mogao si da kupujes kuce, da se zenis i da radis pislove i u originalnoj triologiji.
Možda sam bio malo oštar, nadam se da će naci svoju publiku. Dacu joj sansu svakako.
Omatorio sam pa odžangrizavio 😥
Secam se da sam se "svadjao" sa jednim moderatorom ovog foruma (tada još nije bio, bili smo mladi i zeleni) oko dela price sa Jack of blades i bližim članom familije protagoniste. Tada je to bilo tabu, malo suvise za ovakav tip igre 😁 Bar po njemu 😁

Sve vuce da ce biti Dragon age veilguard 😥 Nadam se da gresim.
Prosla me je nostalgija za Fableom. Ne znam koja im je sada ciljna grupa. Izgleda da se vise ni ne gleda ciljna grupa vec samo da se udara na nostalgiju, senzacionalizam ili groteskno.

Ja potpuno razumem što idu na nostalgiju. Mene i dalje drži, Fable je igra mog detinjstva i prosto ću morati da je probam, kad tad, makar i ne valjala ništa.

Nazad
Vrh Dno