Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Samo predlog 🙂 Ne koristim konkretno F1TV preko indijskog Apple ID-a, ali koristim dosta drugih usluga i ne da VPN ne treba za gledanje, nego ne treba ni za pokretanje pretplate.
Ljudi, ja cu na sebe da uzmem pretplatu ne brinite.Lovu, kada uplatim u ponedeljak/utorak, javim vam svima pass, pustite mi na racun u dinarima i 12 meseci smo mirni.Proguglacu to sa Indijom ako je sigurno, mozemo i to.Ja vec imam grupu za Youtube i SkyShowtime, placam srpsku pretplatu,podelili smo troskove, ljudi uplatili i no problem.
Imam tehničko pitanje. Shvatio sam da mi treba Roku TV stik ili Apple TV za 4K rezoluciju, a na čemu vi strimujete? Msm neću sigurno da kupim Apple TV, zanima me kakvo je iskustvo na Rokuu i može li se normalno gledati u Srbiji ili treba neka gimnastika oko registracije sa VPN-om, pošto oni zvanično nisu prisutni na našem tržištu. Hvala!
Za Samsung TV nema ali za android TV ima. Ja gledam na Mi sticku 4k i max je 1080 na njemu. Aplikacija ,za sada, radi dobro iako ima jako loše ocene na storu. Ograničena je na 1080p, nema multi prenos, ostalo je tu.