Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Samo predlog Ne koristim konkretno F1TV preko indijskog Apple ID-a, ali koristim dosta drugih usluga i ne da VPN ne treba za gledanje, nego ne treba ni za pokretanje pretplate.
Ljudi, ja cu na sebe da uzmem pretplatu ne brinite.Lovu, kada uplatim u ponedeljak/utorak, javim vam svima pass, pustite mi na racun u dinarima i 12 meseci smo mirni.Proguglacu to sa Indijom ako je sigurno, mozemo i to.Ja vec imam grupu za Youtube i SkyShowtime, placam srpsku pretplatu,podelili smo troskove, ljudi uplatili i no problem.
Imam tehničko pitanje. Shvatio sam da mi treba Roku TV stik ili Apple TV za 4K rezoluciju, a na čemu vi strimujete? Msm neću sigurno da kupim Apple TV, zanima me kakvo je iskustvo na Rokuu i može li se normalno gledati u Srbiji ili treba neka gimnastika oko registracije sa VPN-om, pošto oni zvanično nisu prisutni na našem tržištu. Hvala!
Za Samsung TV nema ali za android TV ima. Ja gledam na Mi sticku 4k i max je 1080 na njemu. Aplikacija ,za sada, radi dobro iako ima jako loše ocene na storu. Ograničena je na 1080p, nema multi prenos, ostalo je tu.