Šta je novo?

F1TV Premium

Hattala

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
495
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Drugari, ima li jos petorica/ petoro zainteresovanih da oformimo grupu za pretpatu na F1TV Premium? Izadje 15 € po clanu.

f1.jpg

Javljam se

Ako vam je izvodljivo, imajte u vidu da godišnji F1TV Premium preko indijskog Apple ID-a izađe oko 37 €.

Ako treba VPN za gledanje onda nisam za tu opciju, nije skupo ni ovako kada se podeli.

Nisam ni ja za te inostrane varijante, ovako je sigurnije. A i pristali smo na 15 evra godisnje.

Samo predlog :) Ne koristim konkretno F1TV preko indijskog Apple ID-a, ali koristim dosta drugih usluga i ne da VPN ne treba za gledanje, nego ne treba ni za pokretanje pretplate.

Trebali bismo da odemo u PP i da se dogovorimo ko plaća i kako poslati novac onome ko plati

razmijenite brojeve, napravite whatsapp/viber grupu i dogovorite sve detalje

Čekamo pokretača teme da se oglasi sa detaljima. Ako nas je pozvao da se pridružimo znači da on sve reguliše,naše je samo da platimo. Valjda...

Ljudi, ja cu na sebe da uzmem pretplatu ne brinite.Lovu, kada uplatim u ponedeljak/utorak, javim vam svima pass, pustite mi na racun u dinarima i 12 meseci smo mirni.Proguglacu to sa Indijom ako je sigurno, mozemo i to.Ja vec imam grupu za Youtube i SkyShowtime, placam srpsku pretplatu,podelili smo troskove, ljudi uplatili i no problem.

Imam tehničko pitanje. Shvatio sam da mi treba Roku TV stik ili Apple TV za 4K rezoluciju, a na čemu vi strimujete? Msm neću sigurno da kupim Apple TV, zanima me kakvo je iskustvo na Rokuu i može li se normalno gledati u Srbiji ili treba neka gimnastika oko registracije sa VPN-om, pošto oni zvanično nisu prisutni na našem tržištu. Hvala!

Mogu i ja da učestvujem. Vrlo je jednostavno pretplatiti se u Indiji sa VPN-om, za gledanje nije bitna IP adresa. Za sad je tako.

Onda nas ima troje, jos troje ako se javi mozemo napraviti novu familiju.

Za Samsung TV nema ali za android TV ima. Ja gledam na Mi sticku 4k i max je 1080 na njemu. Aplikacija ,za sada, radi dobro iako ima jako loše ocene na storu. Ograničena je na 1080p, nema multi prenos, ostalo je tu.

Nazad
Vrh Dno