Koliko sam se *****ao sada dok sam vozio trku u Bahrain-u, startujem sa 9. pozicije, uspem vec posle drugog kruga da dodjem do cak 1. pozicije, zadrzavam tu poziciju tokom cele trke (ni box im nije pomogao), medjutim, posle tog obaveznog boxa nije prosao krug-dva, a opet me ekipa salje u box?! Ja odugovlacim i nastavljam da drzim prvu poziciju, pobeda zagarantovana, medjutim, u poslednja dva kruga mi se pojavljuje obavestenje da moram obavezno u box po Prime gume, jer su one obavezne da se koriste :lupko:
Ispostavilo se da sam u toku voznje drdnao Quick Menu i trazio da mi se promene gume, ali opet u Option. I tako odem zadnji krug u box po te obavezne Prime gume, izadjem iz boxa razocaran i nadjem se na 8. poziciji
Smorio sam se ziv, sada sam pao na 2. poziciji na generalnom plasmanu, prokleti Vetel me je prestigao i sada bezi 19 bodova

Inace, vozim Lotus, zabavno mi je da se takmicim sa Kimijem, dobar je, ali sam ja bolji
Tacno se vidi koliko Red Bull i Ferrari imaju bolji bolid od mene, dovoljno je videti koliko je tesko zadrzati svoju poziciji kada vas oni napadaju na ravnom putu. Jeste, imaju DRS tada, ali imam i ja KERS ponekad, ako se setim da ga ostavim, inace bez njega je veoma tesko zadrzati poziciju. Osim ako rizikujete i ulazite u njihovu putanju.
Ovu sezonu planiram da zavrsim sa Lotusom, u TOP 3 u generalnom plasmanu i da postanem No. 1 vozac Lotusa. Ako se ovo ne ispuni, i jos ako mi Ferrari ponudi ugovor na kraju sezone, eto mene kod zabara
I da... Vozim na Profesional tezini, sve ostalo je na OFF (sem ABS-a). Posle Pro tezine imaju jos 2, a od sledece sezone planiram da povecam za jedan nivo, da bude jos zabavnije.