Kako se menja ime? Ne mogu da promenim default player one.
Posle prve trke moram reci da je Codemasters sabioPoceo sam sa Caterhamom i na pro tezini borba sa zadnjih 6. Cini mi se da su ispeglali sve bagove. Po prvi put imamo redovan F1 naslov.
Sto se guma tice ista stvar i kod mene, moram pre svih u box jer po navici pun gas u krivini ali sad to nece da moze. Sto se tice nerviranja samo cu ti reci da sam Australiju vozio pet puta do prvog pita i jedno 15 puta prva dva kruga dok nisam zavrsio trkuJos nesto sto sam primetio, vazan je dobar start kao i kvalifikacije naravno jer ne mogu da ih stignem posle prve krivine ni na amater...
Kako ti radi igra?
Jel ima neko problem sa gorivom? Obavezno sam kraci za jedan krug.
Koje drajvere koristis?Kod mene u 1920x1200 na ultra preset i 4xmsaa klizi. Masina je prosek, phenom x4 965 i amd 7770.
Odlicno vozis i treba da budes za primer drugima!vozim golf 2 dizel i to najcesce 50 na sat, 4 brzina
Nalozili ste me najstrasnije da probam igru. Mada garantujem da ce se pojaviti kad tad neki ozbiljniji bug koji ce upropastiti celu trku ili cak sezonu, kao sto je do sada bio slucaj.
Inace ne mogu da verujem da niko ne spominje classic mod sa starim bolidima, mene to prvo privlaci sada.
Ima vremena za classic. Bolje da ti ne pricam jer bi se primio jos vise... Zvuk na classic bolidima je brutalan i kod mene komsije vec pisu peticiju da me izbace iz zgrade...
Kupio sam "Logitech Formula Force EX".
Ako moze neko podesavanja da mi da posto nisam bas najiskusniji sa ovim delom. Takodje ovo mi je prvi Force Feedback volan tako da sam prakticno nov u ovome.
Svaka pomoc oko podesavanja je dobrodosla!
Ima vremena za classic. Bolje da ti ne pricam jer bi se primio jos vise... Zvuk na classic bolidima je brutalan i kod mene komsije vec pisu peticiju da me izbace iz zgrade...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari