http://www.youtube.com/watch?v=9w0xkEyI_Zs
Jel probao neko ovaj real mod? Na kraju klipa ima poredjenje regularna igra vs ovaj mod, mada nisam uspeo da zakljucim vredi li cemu...
Razlika je u ostrini slike, bojama...
http://community.codemasters.com/fo...47-f1-2010-pc-real-mod-screenshots-video.html
Veceras u 19:30 emuglx ekipa ce igrati F1 2010, join us if you want. Manje vishe nas 2-3 igra svaki dan uvece, al bilo bi fino da nas ima malo vishe. Igracemo sa laganim podesavanjima, no assists disabled, jedno 10tak staza po 3 kruga [prva polovina sezone npr].
Sve sto vam treba je hamachi [emuglxf1/123] i teknobog loader v17. Ako vam treba josh infoa cimajte na hamachi server chat-u i bilo bi fino da se pojavite 10tak min ranije cisto da bude vremena za chat.
Veceras u 19:30 emuglx ekipa ce igrati F1 2010, join us if you want. Manje vishe nas 2-3 igra svaki dan uvece, al bilo bi fino da nas ima malo vishe. Igracemo sa laganim podesavanjima, no assists disabled, jedno 10tak staza po 3 kruga [prva polovina sezone npr].
Sve sto vam treba je hamachi [emuglxf1/123] i teknobog loader v17. Ako vam treba josh infoa cimajte na hamachi server chat-u i bilo bi fino da se pojavite 10tak min ranije cisto da bude vremena za chat.
Network ID -> emuglxF1
Pass -> 123
igrace se svaki dan u slicno vreme.
Drugari hocu i ja da se igram sa vama : )
Nego jel moze neko da mi potvrdi, posto imam 260 GTX 896 i monitor od 23incha pa
kada hocu da teram ovo recimo od 1600x...2000 cini mi se kao da mi nesto sporo radi. Nije da secka nego kao da ne idu frejmovi bas tecno.
Pa me interesuje da li to mozda zbog procesora koji je 4400+ AMD X2 64?
Hvala i dajte recite kako da se i ja igram sa vama![]()
Nego jel moze neko da mi potvrdi, posto imam 260 GTX 896 i monitor od 23incha pa
kada hocu da teram ovo recimo od 1600x...2000 cini mi se kao da mi nesto sporo radi. Nije da secka nego kao da ne idu frejmovi bas tecno.
Poceo sam da igram drugu sezonu, presao sam u Meklaren i kao sto vec neko rece igra postaje prelaka. Ovaj Meklaren stvarno ide ko blesav i cuje se do dzadza![]()
Posle 5 trka ce ti predloziti da selektujes koje trke zelis da vozis dalje. Ja sam selektovao sve trke po jedan krug, odvozao, bio prvi , opet, i uninstall. Na hard nivou sa tastaturom.
Igra je kada se udje u fazon, suvise laka. Gtr 2 je daleko tezi i realniji.
Kako bi bilo da se vozi veci broj krugova po stazi, 20-30 krugova?
Naravno, onda bi mogli da igramo samo jednu stazu za vece, eventualno dve.
Nekako mi je malo 3 kruga po stazi, ipak je ovo Formula 1.
Kako u karijeri mozes da biras staze:trust:, trebao si da probas na legend, i iskljuci koju pomoc... hehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari