Šta je novo?

F1 2010

Poceo sam ponovo da igram, ovog puta idem u crevca sa podesavanjem bolida. Kada budem odvozao ceo sampionat, postovacu moja najbolja vremena i sa osvojenim mestima iz svih trka.
Level za protivnike je Professional, a od pomoci je samo stability na Low i TC na low.

Da li negde na netu mogu da se nađe setupovi za trke, za nas smrtnike koji nemamo da se bavimo testiranjem?

vozam sa realistic sun modom - v1.0 koji cini mi se samo na clear weather funkcionise i stvarno bolje izgleda nego default ali je problem sto kad vozim karijeru jako malo suncanih trka sam imao do sada, stalno oblacno, te kisa malo pada, malo ne pada :d

^Kako se ne vidi? Kad je ekran na kraju podeljen na pola? Ako nista moras bar razliku u bojama da vidis?

Skini koji hoces fajl, isti su samo na dva razlicita host-a. A ovo drugo, ne znam (nemo' me bijes:) )...

Posle odvozanog jos jednog od sampionata ( Force India) saljem moja vremena, kao i screenove na kraju sampionata, koje sam pomoci koristio itd. Ako neko zna u kojim se fajlovima mogu izvuci moja setovanja bolida za svaku stazu rado cu poslati.
Mnogi se zale da slipstreaming ne funkcionise. Funkcionise, ali tek pri kraju sampionata, kada se na bolidu odrade svi upgrade-ovi ( R&D ).
Na kraju sam dobio ugovor sa McLarenom.

Poslednja izmena:
Dodatak.

Veceras u 19:30 emuglx ekipa ce igrati F1 2010, join us if you want. Manje vishe nas 2-3 igra svaki dan uvece, al bilo bi fino da nas ima malo vishe. Igracemo sa laganim podesavanjima, no assists disabled, jedno 10tak staza po 3 kruga [prva polovina sezone npr].

Sve sto vam treba je hamachi [emuglxf1/123] i teknobog loader v17. Ako vam treba josh infoa cimajte na hamachi server chat-u i bilo bi fino da se pojavite 10tak min ranije cisto da bude vremena za chat.

Poslednja izmena:
Poceo sam da igram drugu sezonu, presao sam u Meklaren i kao sto vec neko rece igra postaje prelaka. Ovaj Meklaren stvarno ide ko blesav i cuje se do dzadza :p

Veceras u 19:30 emuglx ekipa ce igrati F1 2010, join us if you want. Manje vishe nas 2-3 igra svaki dan uvece, al bilo bi fino da nas ima malo vishe. Igracemo sa laganim podesavanjima, no assists disabled, jedno 10tak staza po 3 kruga [prva polovina sezone npr].

Sve sto vam treba je hamachi [emuglxf1/123] i teknobog loader v17. Ako vam treba josh infoa cimajte na hamachi server chat-u i bilo bi fino da se pojavite 10tak min ranije cisto da bude vremena za chat.

repost for next page

Izgleda da si omanuo koje slovo, hamachi kaze "network does not exist"

Network ID -> emuglxF1

Pass -> 123

igrace se svaki dan u slicno vreme.

Drugari hocu i ja da se igram sa vama : )

Nego jel moze neko da mi potvrdi, posto imam 260 GTX 896 i monitor od 23incha pa
kada hocu da teram ovo recimo od 1600x...2000 cini mi se kao da mi nesto sporo radi. Nije da secka nego kao da ne idu frejmovi bas tecno.

Pa me interesuje da li to mozda zbog procesora koji je 4400+ AMD X2 64?

Hvala i dajte recite kako da se i ja igram sa vama ;)

Nego jel moze neko da mi potvrdi, posto imam 260 GTX 896 i monitor od 23incha pa
kada hocu da teram ovo recimo od 1600x...2000 cini mi se kao da mi nesto sporo radi. Nije da secka nego kao da ne idu frejmovi bas tecno.

Najverovatnije jeste do procesora, ja igram na quad-u pa ne bih znao, ali evo moj drug igra na intel e5200 i 9600gt, pa radi nekih 30-ak frejma, padne i na 25, zavisi od staze do staze...

CPU je mozda problem al neverujem bash. Par predloga
1. ukini sav multisampling
2. iskljuci Vsync
ako i dalje cepka onda nastavi sa
3. smanji podesavanja grafke [iskljuci zadnja 3 podesavanja i crowd, senke na low ostalo po volji]
4. igraj ga u windowed modu, 1650*1050 na primer

Poceo sam da igram drugu sezonu, presao sam u Meklaren i kao sto vec neko rece igra postaje prelaka. Ovaj Meklaren stvarno ide ko blesav i cuje se do dzadza :p

Posle 5 trka ce ti predloziti da selektujes koje trke zelis da vozis dalje. Ja sam selektovao sve trke po jedan krug, odvozao, bio prvi , opet, i uninstall. Na hard nivou sa tastaturom.
Igra je kada se udje u fazon, suvise laka. Gtr 2 je daleko tezi i realniji.

To je tearing. i ja ga imam na GTX460 i phenom II 955. Ali to mi se desava skoro u svakoj igri.
Zato u igrama ukljucim vsync a u nvidia control panelu stavim triple buffering na on i tada je sve ok.

BTW mozes igrati preko hamachija, ali to ce ti vec neko drugi objasniti, a sa mnom mozes jedino ako imas orginal. :)
Ako ima jos neko orginal a hoce da igra sa mnom neka mi posalje id na pvt.

Poslednja izmena:
Posle 5 trka ce ti predloziti da selektujes koje trke zelis da vozis dalje. Ja sam selektovao sve trke po jedan krug, odvozao, bio prvi , opet, i uninstall. Na hard nivou sa tastaturom.
Igra je kada se udje u fazon, suvise laka. Gtr 2 je daleko tezi i realniji.

Kako u karijeri mozes da biras staze:trust:, trebao si da probas na legend, i iskljuci koju pomoc... hehehe

Kako bi bilo da se vozi veci broj krugova po stazi, 20-30 krugova?

Naravno, onda bi mogli da igramo samo jednu stazu za vece, eventualno dve.

Nekako mi je malo 3 kruga po stazi, ipak je ovo Formula 1.

Kako bi bilo da se vozi veci broj krugova po stazi, 20-30 krugova?

Naravno, onda bi mogli da igramo samo jednu stazu za vece, eventualno dve.

Nekako mi je malo 3 kruga po stazi, ipak je ovo Formula 1.

Pa moglo bi da se vozi malo vise krugova, barem 20... samo neznam sta cu raditi kad vas budem prelazio za ceo krug heheheh :-devil-:

Nazad
Vrh Dno