Šta je novo?

F1 2010

Na cemu su vam ti rekordi? Ako je na tastaturi onda moze to jos 4, 5 sekundi dole sigurno, sa volanom :)

Ja ne mogu ispod 2 minuta Bahrein na tastaturi, apsolutni pocetnik

Ja na gamepadu ne mogu ispod 1:56.
Ako pokusam agresivnije uvek napravim neku gresku.

Verujem,svi mi kazu a bolji volan nisam probao. Jel stvarno tolika razlika u odnosu na druge volane? :S:

Pa nemas Force Feedback :) A to ti je jedini razlog da uopste imas volan, jer ti simulira sile koje trpe prednji tockovi.. a tvoj volan samo vibrira :) Ogromna je razlika..

Poslednja izmena:
I to vibrira toliko glupo da sam iskljucio vibraciju... :d

Malo mi fali do Montoyinog rekorda na Istanbulu. Njegovo vreme: 1:24.770 - JP Montoya (2005)

Primetio sam da setup iz time trial-a nije isti za Grand Prix vikend. U GP practice-u/trci bolid se otalno drugachije ponasha kad uchitam setup. :/

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    174.7 KB · Pregleda: 60
@ snake

Nek Rajke odveze na Momou tu stazu, to ce vam biti reper koliko otprilike moze :)

@Boris

Haha, bolje neka oni voze Istanbul. :d Slabo znam Bahrein, pogotovo ne ovaj novi layout, a i ne svidja mi se staza.

Neigrivo na tastaturi...:trust: Ceka se volan za normalno igranje.:type:

Sampionat postoji, ne znam kako ga ljudi nisu skontali.

Šampionat je praktično skriven, ne znam zašto. IGN ili Eurogameru su objavili da uopšte i ne postoji. Nisam ga ni ja odmah skontao.

Jako sam zadovoljan za sada, isključio sam automatsko kočenje, idealnu putanju i stavio sam kontrolu proklizavanja na medium, tako da imam problema sa povremenim gubitkom kontrole u sporijim krivinama. Ne znam ni koliko to može da se iskontroliše preko Xbox 360 džojpeda i vredi li se mučiti.

Poslednja izmena:
Jel zna neko kako da se na narodnoj verziji igre preskoci onaj uvod i ono upoznavanje svaki put kad se startuje igra? Ne moze da se preskoci.

Ljudi morate da npravite account ali tako kad udjete u proceduru da kliknete na local i imacete sve,jedino sto ja ne znam kako da iskljucim ono invalidated lap jer svaki put i kad malo izadjem izvan rubnika ne prizna mi krug,kako da se resim toga ?

Ljudi morate da npravite account ali tako kad udjete u proceduru da kliknete na local i imacete sve,jedino sto ja ne znam kako da iskljucim ono invalidated lap jer svaki put i kad malo izadjem izvan rubnika ne prizna mi krug,kako da se resim toga ?

To se desava ako sa vise od dva tocka napustis stazu, to je sistem u svakoj ozbiljnijoj voznji.

Kako da iskljucim to ?!?

Kako mislis da iskljucis?? Jednostavno ti se ne vazi krug ako saseces krivinu ili tako nesto, ne razumem sta ti nije jasno :)

Mislio sam da iskljucim to pravilo,da li postoji opcija jer me jako nervira,ja nekad malo izleditm 30 centimetara sa staze ko sto se desava i u realnosti,znaci ne secem krivinu i uvek popusim tu poruku,evo brat i ja vozimo i obojica smo sjebali prvih 4 kruga

Jel mislis u trci ili u Time Trial-u? Kako mislis da ti se vazi brzi krug ako iseces krivinu recimo? Nebitno da li je 30 cm ili 3 metra, to se racuna kao nepravilan krug jer si mozda dobio na vremenu na nelegalan nacin, kapiras..

Koji sam ja noob, na Bahreinu 1:59... Dodushe tek sam krenuo da vozim sa volanom, a i vozio sam Virgin :d

Kapiram ali ja tu jos debelo popusim, na vremenu,jednostavno programeri nisu dobro napravili algoritam za detektovanje kad se sece krivina tako da se svako izletanje kaznjava sa invalidated lap cak i kad ja znatno gubim tim izletanjem sto je *****ski,hocu to da iskljucim u time trialu ili u trci ako moze samo mi recite kako ?

Jesi siguran? :D

Bahrein: 01:53.590

Mislim da je nemoguce ispod 53sec :D

Moguce je :D

untitled-1.jpg

auuuuuuuuuuuuuuu :D

Svaka cast majstore!!!!

Ja sam stao na 53.028 i dalje "nemere" :d

Kapiram ali ja tu jos debelo popusim, na vremenu,jednostavno programeri nisu dobro napravili algoritam za detektovanje kad se sece krivina tako da se svako izletanje kaznjava sa invalidated lap cak i kad ja znatno gubim tim izletanjem sto je *****ski,hocu to da iskljucim u time trialu ili u trci ako moze samo mi recite kako ?

I jos rucnu da mozes ostrije da uletis. :D

kako radi u dx10/11 meni radi u dx9 mislim kakod aje naterema na dx10/11 ???

Nema veze sto ti mozda i izgubis vreme na to, pokusaj da shvatis princip iza toga :) Jednostavno samo 'cisti' krugovi se racunaju kao ispravni.. i opet bi ti da iskljucis :), sva ova vremena sto se kache ne bi imala smisla kad bi to moglo da se iskljuci, pokusaj da shvatis to :)

Vrh Dno