Šta je novo?

F1 2010

DOTA ima prioritet, a sve ostalo moze da se ugura u slobodno vreme :p

Jel probao neko igru ko je skinuo za konzolu?Kad se ocekuje za PC?

duhovito...
Mislio sam ako neko zna datum jer citam negde pise 22. septembra,ngde 24. uglavnom nagadjanja...

22.9 tj.sutra treba da se pojavi u USA

Izasao clonedvd:banana:

I Brijac nedugo posle

Mislim da je sve svima jasno, bilo bi super da sada nastavimo da pričamo o igri umesto o procentima dovučenog sadržaja.

Ja vec provozao Sakhir na kutiji i mogu vam reci da sam jos pod utiskom (dobrim za sada).Odlican osecaj u voznji, kada vozite duze nekom u repu pregreva se motor,nema dovoljno prijanjanja i lakse se okrenete na stazi.AI je fenomenalan (za ovih 10 krugova koliko sam izvozao) zatvarace vas ,braniti poziciju i sta vec jos.
Ajde odoh da vozim jos malo....

Taman mi ovih dana stizu volan i igra :)

Poslednja izmena:
odlicno optimizovana, sa vremenskim uslovima ili bez igra radi ko metak i fino izgleda. Nekad padne na 50+fps i to je to. Sve na max 8xAA 1080p. Rano je za neki utisak igranja, ali sto se tice endzina sve je kako treba

Najbitnije je pitanje, jel ima dosta 3D modela publike i koliko su detaljni?:d

odlicno optimizovana, sa vremenskim uslovima ili bez igra radi ko metak i fino izgleda. Nekad padne na 50+fps i to je to. Sve na max 8xAA 1080p. Rano je za neki utisak igranja, ali sto se tice endzina sve je kako treba
Nista licno, ali bolje bi bilo da neko sa slabijom konfom proba i kaze kako je optimizovana. Mislim, sa tom tvojom azdajom od kompa tesko da ce nesto da ti koci, zar ne...;)

Nista licno, ali bolje bi bilo da neko sa slabijom konfom proba i kaze kako je optimizovana. Mislim, sa tom tvojom azdajom od kompa tesko da ce nesto da ti koci, zar ne...;)

Pa da ali onda ne bi kliknuo na Moja masina i zadivio se. Misija ispunjena. :)

posle sat vremena igranja,samo jedna rec...fantasticno ! :)
radi ko' podmazano :D

Ura, ura, pojavio se "zhilet" \o/

Danas cemo da se igramo ;)

sta bi dao da me zena i deca puste bar 1 vikend da se izigram ko covek

Bas sam probao igru i zahtevnija je od Gird-a i Dirt 2. Mogao sam igrati ove dve na Ultra sve a sada cak i na high kad je kisa hoce da padne framerate...ali dobro kad se iskombinuje medium i high onda radi lepo.

Dosta dobro optimizovano eto ja sa mojom konfom mogu da igram sasvim zadovoljavajuce cak sta vise u opcijama uglavnom na ultra high rezolucija 1280*960 i radi odlicno!
Kako se napravi onaj profil da mogu da snimam pozicije? moze li neki offline profil ili mora ici online?
Poz :wave:

Pronasao kako se pravi profil offline

Poslednja izmena:
prvi utisak dobra igra lepo radi ko dirt 2 fps uglavnom od 40 do 60 sve na ultra bez AA :banana::banana::banana: videcemo jos sta ima ova igra da kaze kasnije malo:p

Vrh Dno