- Učlanjen(a)
- 13.05.2010
- Poena
- 270
Dobio je i xbox360 😉
Pa da, svi samo PC jadan 🙁... I prokletstvo, sve dobre igre ce se nagomilati tamo dan dva pred oktobar taman kad pocne fax i necu moci ko' covek da igram:smoke:
Dobio je i xbox360 😉
Pa da, svi samo PC jadan 🙁... I prokletstvo, sve dobre igre ce se nagomilati tamo dan dva pred oktobar taman kad pocne fax i necu moci ko' covek da igram:smoke:
Jel probao neko igru ko je skinuo za konzolu?Kad se ocekuje za PC?
Ko kaze da fax mora da ima prioritet 😉
duhovito...
Mislio sam ako neko zna datum jer citam negde pise 22. septembra,ngde 24. uglavnom nagadjanja...
I Brijac nedugo posle
Nista licno, ali bolje bi bilo da neko sa slabijom konfom proba i kaze kako je optimizovana. Mislim, sa tom tvojom azdajom od kompa tesko da ce nesto da ti koci, zar ne...😉odlicno optimizovana, sa vremenskim uslovima ili bez igra radi ko metak i fino izgleda. Nekad padne na 50+fps i to je to. Sve na max 8xAA 1080p. Rano je za neki utisak igranja, ali sto se tice endzina sve je kako treba
Nista licno, ali bolje bi bilo da neko sa slabijom konfom proba i kaze kako je optimizovana. Mislim, sa tom tvojom azdajom od kompa tesko da ce nesto da ti koci, zar ne...😉
radi ko' podmazano 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari