Šta je novo?

F1 2010

Hahha, prava simulacija. 1000 na sat i isecanje krivina FTW

Pa to :). Mada verujem da je ovaj lik igrao sa svim mogućim pomoćima koje se mogu uključiti.
Imaće opcija, hope so... I NADAM SE da će ovo biti dobro samo sa volanom, jer nema smisla da se ovo igra na tastaturi, pa čak i gejpadu...

Izgleda odlično, bar meni, koji sam probao simulacije i ne sviđaju mi se :p Biće zabavna igra, u to sam siguran

F1 2010 is scheduled to hit stores September 2010 for Xbox 360, PC and PS3

Par screen-ova iz igre:

Prilozi

• f120103.jpg
    f120103.jpg
    310.2 KB · Pregleda: 196
  • f120104.jpg
    f120104.jpg
    388.6 KB · Pregleda: 231
  • f120105.jpg
    f120105.jpg
    441 KB · Pregleda: 200
ovo isti endžin ko oprejšn flešpojint :)?

mislim ko dirt i grid :)

A sta mislis kad vidis ovo zutilo?:D

Ljudi , pa ovo i nije tako lose..
Ako voznja bude dobra, prelazim preko zutila.

Ma možda je samo oblačno :D

Suvise zutila :zgran:
Ovako ne deluje lose na prvi pogled.

Ja ne verujem, ali će biti zabavno u svakom slučaju :)

grafika ne deluje nesto specijalno. Stari F1 iz 2000 i neke je izgledao sasvim fino i vrlo malo losije od ovoga, a pritom je bio fina simulacija. Bas me zanima kakav ce gameplay biti. Ako bude arcade, odma delete. :)

Brate pa ovaj na prvom videu u mestu koci sa 200kmph!!! Nadam se da ce igra da bude dostojan nastavak predhodnih simulacija inace tuga..toliko godina bez F1 i na kraju kad se pojavi da ne valja!

ili Formula 1 GP4 :)

Ma da, codemasters ce da napravi simulaciju :)

Pa i ovde ima da bude "pred zalazak sunca" svaka trka :d:d

Privukao me naslov teme, inace slabo zalazim ovde u Gaming. Prvo sam procitao komentare i mislio da preterujete. Tragicno...

Poslednja izmena:
Novi screen-ovi iz igre

KLIK

Zuto, zuto, volim te zuto :zgran:

renault?

:D

Poslednja izmena:
Upravo na taj serijal mislim!

Kako moze da bude dostojan nastavak GP4 kad razvojni tim nema veze sa Codebasters-om? :p

Alo ljudi , pomirite se , bice sugava arkada obasjana bloomom , i ostalim piss i glow carima. Screenovim su jadni. bas me zanima koliko ce jos moci da razvlace ovaj ionako jadni engine :d

OK,zutilo,arkada,kocenje sa 200 na sat....citam i ne mogu da verujem.
Samo blatite igru kao da je gomila Prosta i Sene na forumu i svi ce kupiti igru a ona kosta cak 2500din.
Kome se svidja prilika da posle sto godina imamo bar neku pomisao na formulu probace igru,ako mu se i dopadne dace novac za malo online trkanja,ko nece delete taster je tako blizu i to je to.
Ljudi,mi bolje nemamo(osim Rfactora i njegovih modova)

Sto se kocenja tice, sigurno je bio u pitanju neki Arcade mod. A i developeri su rekli da gameplay podesavanje jos nije zavrsheno...

Nazad
Vrh Dno