Šta je novo?

F.E.A.R: Perseus Mandate

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
ma nema shanse ponovo da se igra1 Ja sam se definitivno smorio posle prvog mission packa! Drzim FEAR na disku samo zbog testiranja, mada je i to diskutabilno posto su se na toj masini napravili samo taj MP i ovaj sto dolazi.

Smara F.E.A.R. sa svojom zahtevnoscu a zastarela grafika sve vise i vise lici na djubre.

EP je bio zahtevan, a original je bio ok, manje vise. ne znam za vas, ja cu rado odigrati jos jednu expanziju :)

Pa to ti kazem.EP zahtevniji a grafika ostala ista.Dobro,uostalom uvek je tako,nije tu F.E.A.R. izuzetak.

Ma igracu ga i ja,sta sad :wave:

Igra je fenomenalna, a to što ste je već X puta videli i odigrali pa vas smara - ko vam je kriv :)
"Zastarela" grafika je i dalje odlična.

Pa zastarela,uostalom ni druge FPS igre ne stoje bolje,sve se vrte na engine-ima starim po nekoliko godina.Nisam ispratio par novih naslova pa necu da kazem nista za njih(GRAW 2,Lost Planet),ali u svakom slucaju kraj godine treba da podigne nivo grafike na FPS-ovima za par stepenica gore.

Ja obozavam FEAR i ima odma da ga odigram :)

Meni je barem uvek bio bitniji "feeling". I nije mi problem da igram i dalje Undying i HL 1 sa maximalnim uzivanjem... Pa neka je zastarela grafika koliko hoces...

EP je bio ne zahtevan vec prezahtevan. 2 giga rama za full detalje koji i dalje nisu nista posebno + mi seckalo na ovoj masini u nekim momentima (a u onom bench modu nista nije ispod 45fps :) ) + je prica smorila na samom pocetku...Osecao sam se ko zalutali vodoinstalater, a ne spec ops vojnik :)

PS. @Nedjo:

Zaboravio Condemned: Criminal Originas, on je na istoj masini radjen, ali nastavak (iako nece biti za PC) je radjen na drugoj masini...Kako ce to ispasti - vidcemo.

Poslednja izmena:
ovo beshe stand-alone expanazija?

ovo beshe stand-alone expanazija?

Da, Stan'PaBeži expanzija :D

Iskreno, malo mi je bezveze sto ce bukvalno da se sve desava na istom mestu, ali kroz oci nekog tamo drugog lika. Bio bi red da se malo vise zaloze u toj izradi neceg novog. Ovo vec prelazi sve granice. EA je prednjacio u cedjenju vec iscedjenog, ali vidim da taj trend poprima ozbiljne razmere. Minus od mene za ovo ...

Poslednja izmena:
O. n.e. o.p.e.t. F.E.A.R. ... o.p.e.t. c.e.m.o. m.o.r.a.t.i. d.a. k.u.c.a.m.o. s.v.e. t.e. s.i.l.n.e. t.a.c.k.e. u. i.m.e.n.u. u. e.m.a.i.l.o.v.i.m.a, c.h.a.t.u, s.m.s.-o.v.i.m.a, i.t.d...

Ne znam kako vi ali ja sam se vec smorio.

EP je bio ne zahtevan vec prezahtevan. 2 giga rama za full detalje koji i dalje nisu nista posebno + mi seckalo na ovoj masini u nekim momentima (a u onom bench modu nista nije ispod 45fps :) ) + je prica smorila na samom pocetku...Osecao sam se ko zalutali vodoinstalater, a ne spec ops vojnik :)

PS. @Nedjo:

Zaboravio Condemned: Criminal Originas, on je na istoj masini radjen, ali nastavak (iako nece biti za PC) je radjen na drugoj masini...Kako ce to ispasti - vidcemo.

ah, kada se samo setim kako mi je igra zakucala u onoj katedrali na samom pocetku igre. krece rostiljanje, opsti haos, sve prsti, prasina na sve strane, stizu pojacanja, dim, vol. light i fps na 15-10-3-2fps i na kraju se sve zamrzlo :d morao sam rucno da resetujem sporet (the way it's meant to be played :D).
sto se tice price, sta ja znam, nece biti lose videti koliko je Alma terorisala i ostale iz odreda, sto da ne? sta se sa njima paralelno desavalo i tako :)
ako nista, dobro je sto ce igra biti stand alone, pa necemo morati da se petljamo sa americkim patchevima na engleskoj verziji igre i slicnim glupostima.
a mozda ipak na kraju odrade Condemned za PC, a? :)

Iskreno, malo mi je bezveze sto ce bukvalno da se sve desava na istom mestu, ali kroz oci nekog tamo drugog lika. Bio bi red da se malo vise zaloze u toj izradi neceg novog. Ovo vec prelazi sve granice. EA je prednjacio u cedjenju vec iscedjenog, ali vidim da taj trend poprima ozbiljne razmere. Minus od mene za ovo ...

FEAR je smorio cim se pojavio sa svojom politikom "10 minuta kroz hodnike, 2 minuta akcije"....

FEAR je smorio cim se pojavio sa svojom politikom "10 minuta kroz hodnike, 2 minuta akcije"....

E zato se ja radujem sve u 16 svakom naslovu koji se desava na otvorenom prostoru. Bukvalno zasicenje od zatvorneg prostora i "koridora" kroz ulice (ista stvar, samo sto nema plafona :D) jos od prvog Max Payne-a. Ziveo Open Space (ko je rekao klaustrofobija?)

FEAR i FEAR ep su mi bili odlicni,ja volim te hodnike,ne znam mozda me jednom smore...Ali vise od FEAR-a volim Condemned,kad bi to izaslo za PC....

Igra je fenomenalna, a to što ste je već X puta videli i odigrali pa vas smara - ko vam je kriv :)
"Zastarela" grafika je i dalje odlična.
[nadam se da ovo nije bio sarkazam]

Eto ljudi,dozivesmo da i Filipenko nahvali neku non_oblivion_igru:D:d umalo se ne slogirah kad sam procitao.
U svakom slucaju potpuno se slazem,ja sam veliki fan fear-a,tako da ovaj nastavak ocekujem sa nestrpljenjem.

Poslednja izmena:
:) pa ti nemoj pisati F.E.A.R. vec "Ring" :D

Po čemu je FEAR sličan filmu Ring osim po prisustvu devojčice. I priča oko devojčice je potpuno različita, a same se priče igre i filma razlikuju kao Terminator i StarWars.

Slažem se. Ali tako je bilo i kad su radili expanziju za prvi Half Life. Igrao si iz ugla nekog military tipa koji je krenuo na Gordona. Bilo je zanimljivo, iako su 80% level-a samo reciklirali ili ostavili iste... ***a, hiperprodukcija. Tebe to ne bi trebalo da brine, čak iako je igraš, ne verujem da si kupio original :)

Slažem se. Ali tako je bilo i kad su radili expanziju za prvi Half Life. Igrao si iz ugla nekog military tipa koji je krenuo na Gordona. Bilo je zanimljivo, iako su 80% level-a samo reciklirali ili ostavili iste... ***a, hiperprodukcija. Tebe to ne bi trebalo da brine, čak iako je igraš, ne verujem da si kupio original :)

Amm, HL2 jesam ;) ... Ali F.E.A.R., nisam cak igrao ni onu expanziju, bilo mi je dosadno, sve isto u sustini ...

Hmmm verovatno misliš na oposing force. Samo u nekoliko navrata se u toj ekspanziji vraćaš na već viđena mesta iz prvog dela. Sve ostalo je skroz drugačije. Od oružija do nivoa. Pa čak i onaj drugi dodatak (blue shift) se dosta razlikuje po konstrukciji nivoa.

Back to topic.

Fear je odlična igra. A ovaj expansion će savršeno popuniti prazninu dok ne izađe Jericho. :wave:

Meni je F.E.A.R. bio pomalo s'upljikav u pric^i..super tema,ali kao da nije bas' najbolje stopljena sa akcijom koja je fenomenomenalna u istoj,sec'am se da mi je dosadila malo (ali malo) pred kraj i nije ostavila na mene onaj finalni utisak na koji me je navodila sve vreme...HL serijal je uspes'niji i to mnogo s'to se razrade tic^e..igrac'u exp,ali ne oc^ekujem mnogo vis'e od vec' poznatog trc^i,stani,pucaj,pani,pazi bomba :) Mislim da su mogli i nes'to bolje da smisle,al ajd sad,ko to zna...U smislu pric^e Condemned je takodje bolji,ali zato njegova akcija...hmm

Ah, beše to davno. Meni se činilo kao isti nivoi. A da me neki od vas poslušaju, ne bi imali nikakve praznine, nego ne bi stigli da sve odigraju. Ja ne znam gde ću pre ... Hour of Victory, Darkness, Overlord, Blazing Angels, Dirt, FlatOut 3, CoD3, Armored Core 4, Call of Juarez (ovoga puta bez seckanja).

Jedva cekam nastavak. EP je bio za nijansu losiji od originala. Prica je, po meni, poprilicno dobra. Dovoljno dobra za jednu FPS pucacinu. E sad sto su poceli kao EA, tj. sto zele da izvuku jos koji $$$ na osnovu imena...
Zato EA tako dobro "posluje": svakog meseca po jedan Expansion Pack za Simice i nema zime...

a jel iko cuo za ovaj fear? dead phantom 2007
pozz

Prilozi

• dead phantom.jpg
    dead phantom.jpg
    79 KB · Pregleda: 105
To je sigurno nesto kao Far Cry antiteror, neka glupost za Rusko trziste:p

Vrh Dno