Šta je novo?

F.E.A.R. Extraction Point

Da ne otvaram nov thread:

F.E.A.R. Coming to Xbox 360!

Vivendi sends word that Monolith's FPS, F.E.A.R., is coming to the Xbox 360. "Already a critical and commercial smash on the PC, F.E.A.R. will bring a new level of FPS game play to Xbox 360 with brand new single player content designed to immerse the player deeper in the world of the F.E.A.R. team, as well as brand new multiplayer content created to fully utilize Xbox Live®.
Developed by Day 1 Studios in conjunction with Monolith Productions, F.E.A.R. is an intense first person close-quarters combat experience with rich atmosphere and an engaging, paranormal horror storyline."

F.E.A.R. is planned to ship for Xbox 360 during Fall of 2006.

Dobro je sto prvo prave FEAR za PC, pa posle neka ga portuju gde hoce :-devil-: Btw, ajde vi konzolasi recite mi da li su dobre igrice koje su sa PCa portovane na PS2, npr? Nikada nisam se susreo sa takvom igrom na nekoj konzoli :trust:

offtopic:
Hehe, e jes ovo malo cudno da Nedjo otvara ovaj topic posle onakvih komentara na racun FEAR-a u Q4 treadu. Da je poceo Maxa pa ajde :D :d

Sasvim ocekivana vest vezano za ekspanziju. Samo neka nastave u istom maniru. :eyebrows:

Valjda ce bti malo duza od originala, 8h-10h na hard gameplaya je malo...
Ili sam ja jako dobar :)

Poslednja izmena:
Da stvarno, igra je prekratka a i sunjanje po sobama i slusanje poruka na telefonskoj sekretarici mi bas nesto ne drzi vodu, ja sam je presao tri puta samo zato da bi izvukao neki vremenski prosek za klasicne FPS igre, mada jako podseca na Halo...hmmm....mene svaki novi FPS jako podseca na Halo.
:D :D

Evo jos vise detalja:

LOS ANGELES, CA –May 5th, 2006 – Vivendi Games’ Sierra Entertainment today announced that the first expansion pack for the award-winning PC title F.E.A.R.™ (First Encounter Assault Recon), is currently in development and will be unveiled at the forthcoming Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles.

F.E.A.R. is a paranormal action thriller presented entirely in first person, an unprecedented adrenaline rush of close quarters combat seamlessly melded with the spine-tingling, shocking intensity of the unknown.

F.E.A.R. Extraction Point kicks off where the original game ended – with a bang. The First Encounter Assault Recon Team (F.E.A.R.) returns to battle the now free Alma and her paranormal minions across a destroyed city. New locations, weaponry and enemies combine to take the F.E.A.R. franchise to new levels of action and suspense.

Developed by TimeGate Studios in conjunction with Monolith Productions, F.E.A.R. Extraction Point is an intense first person close-quarters combat experience that expands and continues the rich atmosphere and engaging, paranormal horror storyline first unleashed in F.E.A.R.

To get more information on F.E.A.R. please visit www.whatisfear.com.

F.E.A.R. Extraction Point is planned to ship for PC during Fall of 2006.

Poslednja izmena:
Shta ima da budesh struchan za grafiku :) Ako je ono shto vidish blizu realnom svetu....ups....vidi proshao vanzemaljac :D:D:D

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Shta ima da budesh struchan za grafiku :) Ako je ono shto vidish blizu realnom svetu....ups....vidi proshao vanzemaljac :D:D:D

Totalno si omasio.... Nije poenta u tome da li je vanzemaljac u pitanju ili model coveka... Poenta fotorealizma grafike je simulirati materijale, svetlo..... a ne da to obavezno mora biti covek, zivotinja, kuca babe na selu .....

Ne vredi diskutovati uopste ....

Pevac ili krelac bice dobro pechenje, he, he, he :)
Hmmm, F.E.A.R..........odigran 4 x i opet ga igram...hm...lechenje, to mi treba...dug odmor..

Poslednja izmena:
o ne ! jos fear engine-a :wall: :wall: nadam se da su nastavak uradili u doom3 masini, ili makar u crytec-ovom starom...Oni i dalje izgleda misle da je to dobro sto su napravili....pa zaboga tamo gde q4 nabada 60fps zakucano sa 2xAA i 8xAF sa quak4 sve na ultra quality, fear engine ima 15fps...lepo to izgleda u condemndu npr, ali brate fps i optimizacija je ... losa

Mislim, ako je fear sa onako polu-sugavim izgledom i 256x256 teksturama onako lose radio, kako ce tek ovo da radi ?

PS. Kako je bre Alma prezivela ???? Pa jel sam pola grada digao u vazduh da bi ponovo morao da ubijam Almu ? :zgran:

Poslednja izmena:
pa de znam, ja sam mislio nije coveku dobro posle nuklearke, zracenje, mutacije, stalker, ovo ono, pa is3povo lik, i tako je lud...

Alma again??????OMG....Jos samo pa da tvorci ScarryMovie serijala dograbe radnju fear-a i onda imamo kompletan dozivljaj...alma skace na helikopter...bolja od marinaca....pa onda proganja glavnog lika...cista perverzija

Ne znam meni ove slike ne deluju neshto mnogo drugachije od prvog dela...
Shto je Nedjo reko, sve je u detaljima, a Fear je meni lichno stvarno kul shto se arkade i fizike tiche ali grafichki... malo je oskudan detaljima, dok npr Condemned ubija detaljima; samo na podu chega se sve moze videti....... :)

Ma, dobar je FEAR.
Nema toliko detalja, ali su napravim mestima:)
Jest malo perverzno, ali to mu je josh i majka...verovatno hoce sina nazad...mislim da u toj prici ima josh materijala.
A zaista ne deluje nesto drugacije od prvog dela.
A podesenja, ma ja imam 9550 ge, ja sam srecan, nema A.A. i tako toga..
Svaki engine ima svoj fault.
Pozz.

Jel Vivendi zadrzao prava na Monolith-ov engine ili je samo dobio
prava na ime ??

izashao! :banana:

Ima li ko sa prvim utiscima??

Ima :) Sjajno, isto kao Fear, sa još većim okršajima, imam takav utisak. Tj. ima par otvorenih deonica sa mnogo više protivnika, kakvih nije bilo mnogo u celom originalu. Sećam se možda 2 takva mesta, sada sam već naišao na jedno 5 komada u prva 3 nivoa.

Pise da mora da se instalira 1.07 patch pre instalacije exp-a a ja se pitam moze li 1.08 ?

Ljudi jel standalone ili mora da se instalira F.E.A.R. ??

Mora FEAR + 1.07 patch!

Uz jedan mali dodatak od 3.6 MB, dovoljan je samo 1.01 patch od 21.4 MB, tako da 1.07 patch i nije nužan.

Poslednja izmena:
Uz jedan mali dodatak od 3.6 MB, dovoljan je samo 1.01 patch od 21.4 MB, tako da 1.07 patch i nije nužan.

Pa `de si bio juce?
Svuk`o sam onaj najveci patch od "1.00 to 1.06-1.07" (460MB),koji btw. ni ne radi sa mojom verzijom.
Ali resio sam problem u medjuvremenu sa dobrim patchom..

Znaci expanzija radi sa bilo kojim patchom???

Ja ne znam da li radi sa bilo kojim patch-om, ali znam da je dovoljan 1.01 patch sa "dodatkom" od 3.6 MB koji sam slučajno našao (demonoid).

Nazad
Vrh Dno