Šta je novo?

F.E.A.R. Extraction Point

nikako ne mogu da ukljucim soft shadows.... probao sam i na obicnom fear-u sada... ali nece..
prosli put kada sam igrao, sa 1.2 patch-om sve je htelo bez problema, ali od kako sam instalirao expanziju nece....
zna li neko u cemu je problem..?
btw, na dvd verziji postoji patch koji se instalira na pocetku instalacije...

Jeli ti AA uključen?

da

e bas u *****!!! ****ga... nisam znao... onda moram podignuti faking rezolushn...

Sta ce ti soft shadofs u fear-u ,btw...ja ne mogu da ih smislim.Ocajno izgledaju.Mislim tri senke sa razlicitim opacity-jem...shugavo skroz...

Pozdrav svima ajd jedno malo glupo pitanje u vezi igrice posto ja malo kasnim sa novitetima.
Da li ce fear mislim na novu expanziju,moci da se igra bez prethodno instaliranog orginalnog prvog dela.Narucujem je pa ne bih zelio kada stigne da ne moze da radi bez prvog dela.
Ajd kazte mi nestrpljiv sam vise.:eyebrows:

ne moze, radi se o expansion packu za originalni naslov

ne moze aa i soft shadows u fear-u.iskljuci aa

bogami kod mene i aax4 i soft shadows ukljuceno u 1280*... i radi ko djavo....

nego drugo pitanje... spustam se tamo u podzemnu zeleznicu, i nailazim na tri obicna vojnika i jednog oklopljenog koji roka po 3 granate na mene..... ovu trojicu pobijem, a ovaj oklopljeni me razbija... uspeo sam 15 puta (5 puta po 3) granate da ga roknem, ali on i dalje mrda... kako to preci?

Jesi li siguran da ti radi soft shadows?Mislim moze to oboje da se enableuje bez problema, al onda nece da radi SS...

radi, jer ako ih iskljucim, ode frejmaza drasticno gore..... mada i ovako radi skroz OK.... nego, daj resite mi ovog oklopnika, kako da ga predjem?

Ja sam se isto malo mucio ali sam ga presao, i nije tolika frka. Prvo sam mu roknuo 3 rakete a onda sam uz pomoc SLOW-a pucao u njega (sigurno si zaboravio da imas slow motion, zar ne? :) Ni ja ga ne koristim) i ubio ga. Moras da imas nekoliko health-a da se dopunjujes.

ma usporim se ja, ali sad imam mashinku, rocket louncher i onu pusku sa ekserima, a nemam shotgun koja je za njih pogubna....... i znaci, narokam ga 15 puta sa raketama a on i dalje ziv........

ma usporim se ja, ali sad imam mashinku, rocket louncher i onu pusku sa ekserima, a nemam shotgun koja je za njih pogubna....... i znaci, narokam ga 15 puta sa raketama a on i dalje ziv........

rokaj ga penetratorom (ekserima) to je odlicno za sve "oklopljene" neprijatelje

Imao sam ISTO oruzje kao i ti! Samo 3 rakete. I u pravu je Ivke, ekseri rulez! :D

Ma to ljudi volim vas kad samo pricate o pucanju i akciji u igrici vise nego leba da jedem,a i imam sa cim da poteram igricu u punom sjaju tko da jedva cekam da stigne pozdrav:eyebrows:

Upravo sam je zavrsio! Znaci, KAKO DOBRA IGRA!!! Stvarno neverovatno dobra!!! Kakva teskobna atmosfera! Znaci isekao sam se igrajuci je... posebno u onoj bolnici... tolika krv, pa to nije zdravo... i mnogo mi se svidja to sto nije non stop pucnjava, nego ides kroz hodnike ali si svo vreme kao na iglama, ocekujes da te neko/nesto napadne, znaci haos, definitivno jedna od najboljih pucacina ikada!

Jedina "mana" igre je nazovi prica koju bukvalno ali bukvalno ne razumem ni 1%, znaci igram radi igre a ne volim to, volim da znam o cemu se radi... ono, bukvalno mi je doslo u pola igre da cupam kosu koliko je pocela da me smara ova Alma... samo se pojavljuje a nemam pojma ni ko je ni sta je... secam se da je posle prvog dela bio citav topic maltene o tome...

ma to ti je ona mala Samara iz filma the ring.... hehehe, samo su se svi ovi i filmadzije i tvorci igara pogubili pa pomesali loncice.....

Poslednja izmena:
Ne znam sta je, ali u poslednje vreme sam primetio da me sve igre smaraju jer sve sto se moglo izmisliti, izmisljeno je. Samo FEAR me ne smara, vec me uvek drzi napetog, sa ocima wide-open...

ALI

dosta se primecuje isti shablon u igrici: idesh ubijash, prestravish se, idesh ubijash, prestravish se... Igra ponovo pocinje da smara, jer po meni je vec vidjeno prosle godine kada je izasao original, a ovo nadovezivanje na pricu sa Extraction Point-om i sa nekoliko novih oruzija i recimo 2-3 neprijatelja vise, cini mi se kao nevidjeni repete... Nadam se da Sierra radi u tajnosti FEAR 2, pa da konacno mozes da igras sa Almom, jer devojka se pojavljuje 86% posto u celoj igrici :D

Hocu malo inovacije u gaming industriji!

Poslednja izmena:
Dorry, mislim da to ide sa godinama. I meni igre nisu zanimljive kao nekada ali i dalje ih igram i igracu ih do smrti. :d Fear je stvarno super!

mloogo mi se djasvi ova laser rifle!!

Extra mi se svideo prvi, njego kraj je bio extra dobro odradjen... Jednostavno sam jedva docekao nastavak... E sad po zavrsetku EP-a mi nedoreceni delovi price i dalje ostaju suplji ili sam jednostavno glup pa ne shvatam :) I ovde mi deluje da nije kraj... Ostajes na onom krovu, to bi realno moglo da se iskoristi i odatle krene FEAR, ali ne neki expansion vec nova igra... I da se razjasni sa par video sekvenci i pricom sve sto fali.

U ovakvim igrama ne vredi tražiti priču, u šta me je definitivno uverilo igranje HL2E1 sa otključanim "developer tips", kad oni kao pričaju kako grade igru postepeno. Prosto, to je gomila nabacanih elemenata navrat nanos gde nikoga ne interesuje razrađivanje priče. Bitno je samo da postoji nekakav okvir, a sve ostalo se čak i namerno zamulja i ostavlja nedorečeno. Čak bih rekao da ni nema nikakvog ozbiljnijeg okvira za priču. Sve je nejasno i ispričano užasno lošim tempom gde se sve kaže u prvih i poslednjih 10% igre (ako i toliko) a između apsolutno ništa. Nije samo Fear takav, sve je više takvih igara, a u takvom formiranju igre bez scenarija prednjače kuće koje imaju imena zato što njima ni ne treba ko zna kakva priča, dovoljno je strpati nešto u poznati okvir i vozi, a ljudi će se već sami tripovati šta je pisac hteo da kaže. A pisca ni nema.

jel' neko primetio da je expanzija mnogo zahtevnija od originala? na kloknutom 7900GTO-u u 12x9 VL na max. 4xAA i 16xAF igra sece ko zmaj. fps ume da padne na 10 :zgran:

Kako da nisam primetio!!! Bas je MNOGO zahtevnija!

Koliko imas memorije na masini? F.E.A.R. trazi 2GB za ugodno igranje.
dve kile. jednom mi je igra zakucala na 10 sekundi :zgran: mislio sam da se se resetovati masina. uzas.
jel' zna neko jel' su prckali po endzinu? verovatno jesu i to fino. cobani jedni :mad:

Ipak, sjajno izgleda i kada se igra na Bartonu i 6600GT. Rez je bila 1280x1024, mislim da sam jedino jos teksture drzao na MEDIUM i jos nesto, AA mislim 2x a ostalo sve MINIMUM i OFF. I izgleda super igra. Mogu misliti kako izgleda u full-u samo ne mogu da zamislim masinu koja bi to mogla da pokrene u full-u (i ne samo nju) .

Nazad
Vrh Dno