ToxiC
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2002
- Poena
- 679
pa mislim dobro si se setio...sputio na 2x umesto 4x, i antistroping filteringa na 4x umesto 16x,...
pa mislim dobro si se setio...sputio na 2x umesto 4x, i antistroping filteringa na 4x umesto 16x,...
Napokon fear extraktion point je proradio na maximum podesavanja,osim antialisinga koga sam sputio na 2x umesto 4x, i antistroping filteringa na 4x umesto 16x, i igra radi ko sat, ne secka ni trunku ,100% igriva, fps preko 40.
Ne znam sta da ti kazem.Ja nista nisam slagao znaci stavarno sam odigrao na 7600Gt sa 2 gb rama na max-u (ali znaci bas sve na max)sa iskljucenim v-synchom.Nisam bas merio frejm u nekim delovima je znacajno opadao(i ispod 25 fps ali to traje 2 min pa posle sve ide ok) ali je i dalje moglo da se igra.7900 gto bi trebo da pojede tu igru jesi siguran da si to igrao sa 2gb memorije(cinimi se da si negde napisao da je bio 1gb)Jok. Sto bih se salio. Ja ne mogu da igram "obican" FEAR na max. sa 7600GST@620/1880 & [email protected]. Par podesavanja mora da se smanji da bi bilo igrivo. Pod igrivo podrazumevam da ne pada ispod 25fps. Na istoj masini sa 7900GTO, nisam mogao da igram EP na max.
Po drugi pu se odusevljavam F.E.A.R.-om samo ovog puta njegovim nastavkom Extraction Point-om.
Nikako da nadjem vremena da odigram i evo uzeh ovih dana.
Jedina igra koju sam igrao do sada uz konstantnu jezu je F.E.A.R..
Kad krene napucavanje opustim se al kad se zavrsi i krene ono tiho pistanje od zvuka ufff...
Odma pocinje jeza po rukama.
I opet, bliski susreti sa "devojcicom" su nepredvidivi i jezivi, sa filmski kadrovima.
Jedina igra koja moze coveka bas zesce da iscima. Pre neku noc kad me spopao od nikud jedan od onih demona koji nestaju, znaci preseko sam se do bola i cimnuo kao "lud" j*bote...
EXTRA, nema reci.
Meni su te karakondzule smesne kao i ta devojcica, a i ta igra ne vredi ako se ne igra oko 2 ujutro uz sva pogasena svetla i slusalice na usima, mene kod F.E.A.R.A. fascinira sto je ubijanje dovedeno do umetnosti....evo novog art pravca...youtube klipovi eliminisanja protivnika u F.E.A.R.U. i F.E.A.R. EP-u. :guitar:
Meni su te karakondzule smesne kao i ta devojcica, a i ta igra ne vredi ako se ne igra oko 2 ujutro uz sva pogasena svetla i slusalice na usima, mene kod F.E.A.R.A. fascinira sto je ubijanje dovedeno do umetnosti....evo novog art pravca...youtube klipovi eliminisanja protivnika u F.E.A.R.U. i F.E.A.R. EP-u. :guitar:
U potpunosti se slazem.Horor u F.E.A.R. - je njesra, ne moze da se poredi sa npr. condemned, ali akcione scene su savrsenstvo.
ali posebno FEAR. plus, sluske su obavezne. ko nije igrao sa sluskama, kao da nije ni igrao...
ali posebno FEAR. plus, sluske su obavezne. ko nije igrao sa sluskama, kao da nije ni igrao...
Ili jos bolje 5.1 sluske, pa kad ti se usled napetog sunjanja i iscekivanja kabl pomeri po vratu ... !!!
Da skocis i zafljacis bilo sta iza sebe pre nego sto se okrenes !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari