Probao instalaciju FEAR XP, ponudi da instalira patch 1.7 i nece jer je FEAR verzija english 1.0 a FEAR XP english (North America)![]()
![]()
Sta da radim?
Imam dva giga memorije i opet isto kao i kad sam imao 1 gb, secka mnogo da m=ne moze da se igra? U cemu je fora?
Kao da trazi 3 gb memorije?
Pa seckanje se valjda i sastoji u opadanju broja FPS :d ako nije stalno nizak FPS onda se radi o stuteru i swapovanju, ovo drugo bi trebalo da se javlja kod sistema s malo RAMa. Jesi li probao da malo olabaviš grafička setovanja, i meni s takoreći 7600GT koja je jača od tvoje 6800GT je znao da zaseče uz relativno skresane detalje, jesi l' ti siguran da taj novi modul RAMa radiPa na haj,i maximum nekad, ali nepada frejm , nego pocne da secka.
Jel moze neko da mi kaze zasto mi prvi deo fear igre radi fenomenalno dobro na max podesavanja i nececka ni trunku,hard disk ucita nivo i vise se necuje ,a nastavak igre extrakton point na max podesavanjima secka kao lud. ? Jel zna neko sta Mozete da mi napisete koliko bi trbalo biti podesavanje na max ili high ili medium ,na fear xp, sa 2 gb memorije i sa nekom 6800gt kartom ili 7800gt ali da nesecka nikako.
Bas me cudi ovaj fear xp. Koliko mu je potrebno memorije da ne bi seckao? Mozda 4 gb?
ja nisam bas citao sve ispocetka ali sto se poslednje strane tice mogu da kazem da meni sve radi ok tj. poneki put secne tu i tamo negde mi malo opadne frame rate ali generalno ide ok.
Znaci u pitanju je 7600gt(ne kloknut) i 2 gb(i to na 333).Ako ti nesto znaci u testu imam sledece rezultate min-26/med-46/max-108(ovo je neki prosek)sa svim podesavanjima na max i iskljucenim v-synh om
Znam za ljude kojima ''originalni'' FEAR leti na 9550, i to sa detaljima na mid i nekom solidnom rezolucijom :d Što se mene tiče, ako ide ispod 60FPS, a meni je F:EP znao da ide iispod 30FPS, to je seckanje i nema dalje priče.Ma nema sanse da igras sve na max sa 7600.
@Diabolique
Jel ti to neka posalica od sinoc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari