Probao instalaciju FEAR XP, ponudi da instalira patch 1.7 i nece jer je FEAR verzija english 1.0 a FEAR XP english (North America)🙁 🙁
Sta da radim?
Imam dva giga memorije i opet isto kao i kad sam imao 1 gb, secka mnogo da m=ne moze da se igra? U cemu je fora?
Kao da trazi 3 gb memorije?
Pa seckanje se valjda i sastoji u opadanju broja FPS :d ako nije stalno nizak FPS onda se radi o stuteru i swapovanju, ovo drugo bi trebalo da se javlja kod sistema s malo RAMa. Jesi li probao da malo olabaviš grafička setovanja, i meni s takoreći 7600GT koja je jača od tvoje 6800GT je znao da zaseče uz relativno skresane detalje, jesi l' ti siguran da taj novi modul RAMa radi 😀Pa na haj,i maximum nekad, ali nepada frejm , nego pocne da secka.
Jel moze neko da mi kaze zasto mi prvi deo fear igre radi fenomenalno dobro na max podesavanja i nececka ni trunku,hard disk ucita nivo i vise se necuje ,a nastavak igre extrakton point na max podesavanjima secka kao lud. ? Jel zna neko sta Mozete da mi napisete koliko bi trbalo biti podesavanje na max ili high ili medium ,na fear xp, sa 2 gb memorije i sa nekom 6800gt kartom ili 7800gt ali da nesecka nikako.
Bas me cudi ovaj fear xp. Koliko mu je potrebno memorije da ne bi seckao? Mozda 4 gb?
ja nisam bas citao sve ispocetka ali sto se poslednje strane tice mogu da kazem da meni sve radi ok tj. poneki put secne tu i tamo negde mi malo opadne frame rate ali generalno ide ok.
Znaci u pitanju je 7600gt(ne kloknut) i 2 gb(i to na 333).Ako ti nesto znaci u testu imam sledece rezultate min-26/med-46/max-108(ovo je neki prosek)sa svim podesavanjima na max i iskljucenim v-synh om
Znam za ljude kojima ''originalni'' FEAR leti na 9550, i to sa detaljima na mid i nekom solidnom rezolucijom :d Što se mene tiče, ako ide ispod 60FPS, a meni je F:EP znao da ide iispod 30FPS, to je seckanje i nema dalje priče.Ma nema sanse da igras sve na max sa 7600.
@Diabolique
Jel ti to neka posalica od sinoc 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari