Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

Ja sam jedan ceo interval prešao sa hammerhead-om i provereno lepi botove na zid ili neku drugu dovoljno čvrstu površinu :)

oragros je napisao(la):
Mission select sam probao i opet isto, sad cu probam sa ovim save-om pa cu javim
Hvala
Probao, sada blokira na 87%, a shto je interesantno kao da je moj save... na mission select isto je zadnja postava kao i moja, ne mogu da preskocim taj deo... ne kontam

Ajd probaj sa celim FEAR2 folderom...mozda je nesto do profila...

Pogledajte prilog FEAR2.ZIP

Poslednja izmena:
Stigao sam do kraja (bar mislim da jesam), uspeo sam da podignem dva pekidaca (rucice) ali trecu nikako, obavezno me ukokaju. Neki hint?

^Tri Proximity mine, bacis u pravcu odakle ce da dodju, assault rifle i trk po levoj strani i ne mogu da te pipnu :D

Ja sam jedan ceo interval prešao sa hammerhead-om i provereno lepi botove na zid ili neku drugu dovoljno čvrstu površinu :)

Jes, moje omiljeno oruzje! Totalno bolesno.

Najjache je kad nabodesh bota kroz glavu i zakucas ga na zid. Ludnica.
:-devil-:

Meni je najjace oruzje snajper samo ima manjak municije, a najvise sam koristio assault rifle i Hammerhead pored snajpera.

Hammerhead je ql ali meni se vise dopada assault rifle. Sa njim sam najprecizniji i jednim sarzerom mogu da izrokam gomilu :) Hammerhead mi ima premali damage - realno, od 2 eksera bi bot morao da zagine. Ili od eksera u glavu a to se jako retko desava.

Najjaca scena mi je bila kada sam bio u Harlan Wade skoli. Prvo sam pocistio 10tak vojnika a onda sam stao ispred vrata dok su se sa druge strane dvojica dogovarala da krenu na brojanje do dva :D Jedan, dva, otvaraju se vrata - rafal i nema ih vise :-devil-:

Poslednja izmena:
Predjoh juce igru,i sta da kazem,super je igra ali je nikako ne bih mogao povezati sa prethodnim delom,nekako nema smek kao sto je imao prvi deo.Mada aj da ne bude da mlatim praznu slamu,igra je kao sto rekog sjajna i za svaku preporuku je.

p.s. moram priznati da me je efikasnost Hammerhead jako razocarala,to je bleda kopija penetratora,i steta sto su ga ukakili tako.

Poslednja izmena:

Jeste primetili da ima award kad pogodite na odredjen nacin?

Btw hammerhead je jako neprecizan (baca okolo), assault rifle je najbolja zbog nisana, a snajper je mocan ali spor.

@kutija:
Sta rafal na dvojcu? Pa to nije igranje... Ccc... ja sam ih ubio shotgunom sa po jednim metkom iz slowmotion-a :D

Poslednja izmena:
Ljudi, ja sam se zaglavio ako moze pomoc

Sad sam pri kraju negde, ne mogu tacno da opisem situaciju, ali dobio sam kao zadatak da zavrnem ventil od gasa, nadjem taj ventil tu je bio odma pored, zavrnem ga, i samo se zatvore zhichana vrata, kao padnu neke police ispred i ne mogu da izadjem. I sad stojim u tom malom delu (bukvalno 2 sa 2), setkam se napred nazad, levo desno, povremeno se pojavljuju duhovi oni, izlecu... i to je to. Nema nigde vrata. Ima samo jos jedna za koja pise da su zakljucana, i to je to. Dajte pomoc, u cemu je fora?

^Obij katanac na vratima!

Koliko sam primetio ovaj deo nema integrisani benchmark, da li postoji neki benchmark tool za Fear 2?

Ljudi, ja sam se zaglavio ako moze pomoc

Sad sam pri kraju negde, ne mogu tacno da opisem situaciju, ali dobio sam kao zadatak da zavrnem ventil od gasa, nadjem taj ventil tu je bio odma pored, zavrnem ga, i samo se zatvore zhichana vrata, kao padnu neke police ispred i ne mogu da izadjem. I sad stojim u tom malom delu (bukvalno 2 sa 2), setkam se napred nazad, levo desno, povremeno se pojavljuju duhovi oni, izlecu... i to je to. Nema nigde vrata. Ima samo jos jedna za koja pise da su zakljucana, i to je to. Dajte pomoc, u cemu je fora?

Obij katanac, prodji napred do kraja pa idi levo. Naci ces sto koji gori. Pritisni E da ga sutnes i sidji dole.

Meni je ova igra zakucana na 30FPS ko da igram na konzoli, kako je kod vas ? Znaci tu je negde uvek oko 30FPS a padne i na 20 i nesto ponekad, a podesavanja su sva na maximum sa 4xAA i 4xAF.

^Iskljuci vSync u meniju igre (ili ako ti je ukljucen u drajverima).

Zar V-Sync ne zakucava na 60 ? Odnosno na max supported refresh rate.

Samo ako graficka moze da izgura.Ako ne, ide na manje, najcesce 30 fps.

Kako da odradimo neki test...?
Po ovome izgleda da 4670 ima nekih 10fps-a vishe nego 9600gt...mislio sam da ce na nv bolje shljakati :)
Kod mene sve na max(bukvalno) 1680*1050 ima oko 40fps-a, spadne na 35 samo u momentu snimanja, ostalo vreme kao da je zakucano na 40... (fraps-om mereno)

Ako ti imash 40 fps ja cu da imam lagano 60+

Pa ne znam, zato sam reakao da cu da imam. Taj post je vishe spekulacija nego shto je pokazivanje chinjenica. Nego izgleda da je nVidia u novom patchu poboljshala performanse u F.E.A.R.2 za nekih 9% tako da postoji dobra shanse da je 9600(nazalost, ja sam u stvari ATi fanboy) postao brzi od 4670.

Joooj, što igra nije teža. Mogu da mislim kako je ljudima koji su sa uživanjem igrali FEAR 1 expanzije na hard nivou (ja sam jedva prelazio na medium) - prelaka je, to je otprilike jedina mana. A sutra se igra KZ2... :D

Pa ne znam, zato sam reakao da cu da imam. Taj post je vishe spekulacija nego shto je pokazivanje chinjenica. Nego izgleda da je nVidia u novom patchu poboljshala performanse u F.E.A.R.2 za nekih 9% tako da postoji dobra shanse da je 9600(nazalost, ja sam u stvari ATi fanboy) postao brzi od 4670.

Ja sam neutralan po tom pitanju, trenutno kupujem ATI jer je bolji odnos "cena-kvalitet", a inace drago mi je kad bilo koju grafu ubrzaju ;)
A za cinjenice sam uopshteno mislio, iskreno interesuje me ta razlika izmedju 9600 i 4670 (ako uopshte postoji)
:wave:

kako je vama slika "chista" ? ja imam onaj "shum" ? :trust:

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    103.2 KB · Pregleda: 142
... iskreno interesuje me ta razlika izmedju 9600 i 4670 (ako uopshte postoji)

http://www.guru3d.com/category/vga_charts_3dmark_vantage_06/

http://www.guru3d.com/category/vga_charts_crysis/

http://www.guru3d.com/category/call_duty_4_pc/

http://www.guru3d.com/category/vga_charts_fear_pc/

po ovome bi trebalo da su tu negde,neka bolja u ovom neka u onom testu...

a evo ti konkretno za F.E.A.R. 2..ali nema 9600 i 4670...

http://www.pcgameshardware.com/aid,...marks-plus-graphics-settings-compared/?page=2
http://www.pcgameshardware.com/aid,...marks-plus-graphics-settings-compared/?page=3
ili
http://forums.vr-zone.com/news-around-web/384448-f-e-r-2-first-benchmarks-hd4870-gtx260.html

Kako sam već napisao u svom prethodnom postu u ovoj temi - mereno fraps-om - u rez 1280x1024,sve do max tj high "nasvirano", i AA i AF ali bez v-sync imam u F.E.A.R. 2 preko 50fps - padne i do 45fps ali vrlo retko. Bez frke,tj kad lutam po zgradama ide i preko 80fps.Driver sam koristio 181.22,tek kad sam završio tj juče je izašao novi 182.06,te sa njim nisam probao.
Na žalost ne mogu postaviti screenshoot jer sam je završio i izbrisao a nijedan nisam "uslikao",ali je po meni odlično optimizovana igra.
A sumnjam da ću ovo ponovo igrati.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno