Šta je novo?

Expanse [EXP] (ethash)

pa sta zamaras mozak ne moramo ni u pasulj da gledamo tu je student on ce nam reci sta ce da bude :D

ma samo pricam sta bi ja uradio ustvari :) nema tu znanja...ja po iskustvu samo velim :)

pazi sad to da moon ili propast
@togood pisu ljudi na forumu da im nije bleutrade isplatio i ciki se zalio tako da sta ti vredi sve kad na kraju zavrnu slavinu barabe
isao je x5 dostigao 0.0025 sve preko toga je namestaljka trebalo je da se sroza odavno, diff raste gomila se snaga mozda izboksuju 0.005 u pumpu eventualno 0.008 kao eth nesto kratko da uzmu lovu, bid se dize kao da krece opet...

Poslednja izmena:
ma dizu volume kontam...nema tu vrteske niti je buy support nesto jak...ko je kupio na bleutrade ili kopao ranije lepo moze proci :)

@shaolin

ako postoje te varijante kao sto su na pocetku na ethereumu bile, onda je velika mogucnost pampa :) samo za izabrane naravno :)

Poslednja izmena:
pazi sad to da moon ili propast
@togood pisu ljudi na forumu da im nije bleutrade isplatio i ciki se zalio tako da sta ti vredi sve kad na kraju zavrnu slavinu barabe
isao je x5 dostigao 0.0025 sve preko toga je namestaljka trebalo je da se sroza odavno, diff raste gomila se snaga mozda izboksuju 0.005 u pumpu eventualno 0.008 kao eth nesto kratko da uzmu lovu, bid se dize kao da krece opet...

Ne stižu moji coini još uvek, niti podrška odgovara na ticket

meni je na bleutrade sve proslo, poslo sam exp sinoc i jutros, prodao i odmah povukao btc i sa njima sam zavrsio :)
nisam imao problema ali ja sam imao sitno, oko 0,2btc
sad se selim na poloniex

sve radi na bleutrade bez ijednog problema i btc i exp, izgleda da je problem na drugoj strani

pa nije na drugoj strani, slao sam sa suprnove na poloniex i stiglo

@ciki022
proveri sada,imao sam identičan problem na bleutrade,upravo su mi vraćeni coini, Unauthorized transaction

i meni vraćeni, objašnjenje

Dear user, for some unknown reason your transaction returned a valid id but was not included in blockchain. We annulled this request and the balance returned to their wallet. You can withdraw again or trade their coins.I apologize the inconvenience.

Koliko treba vremena da pređe na suprnova iz Unconfirmed u Confirmed?

nije bas uvek toliko , to valda zavisi od blokova (da li su brzi ili sporiji blokovi)

Cist pump dump, navlace masu... najsmesnije sto za coin nisu NISTA odradili, smesniju su od shift tima 5x ali su zato ulozili par stotina BTC (ili mozda i par hiljada) i sad pumpaju

Inace ja kontam da im je cilj mozda i da odrze cenu jer imaju 11M premine-a tako da ono sto se kopa je SICA

Sad kad se setim na sam na bleutrade-u srusio cenu na 0.00002 (prodo 1000kom) pa sam sam sebi prodao 3000 komada da navucem dump pa nisam hteo da kupim polse na 0.0001 :)

bleu.jpg

Poslednja izmena:
upravo tako zeljko, drze cenu od jutros (izlaska na poloniex), kada udju investitori onda ce lepo pump a oni verovatno dump :)

Kucajte na poloniex-u ADN, pa da vidite grafikon coina od istog deva :D , za franko vec i znate.

znam za oba coina, dev je odlican lik samo je sada u timu :) pa da li je presao na dark side pitanje je :) na adn-u nije mogao sam nista mnogo da uradi....mislim da ce uzeti ovde nesto kesa pa ce otici u adn ili franko eventualno :)

Ovde ako budu dumpovali premine odma ce se videt i bezanija jer su obecali da budu zakljucani pod contract-om mada i tim ima OK premine sad se nesecam 200k?

tih 11M mogy postepeno da koriste za aplikacije, meni je najsmesnije jer NISTA nisu popravili, taj TX problem oko transakcije je poznat, shift tim koliko vidim ga je resio jer sve isplate sa pool-a sad prolaze a ovi?? :)

Ma vazno da su cenu napumpali to svi gledaju

EXP je zahtjevniji za kopanje od ETH. Koliko vidim veca potrosnja struje, a i kartice su pred umiranje :D ne mogu obuzdati temperaturu ispod 77 stepeni. Stavljam obloge, guram cepice ali dzaba :D Jeste da je temperatura vani 40 ali nekako su mi kartice uz ovako velike obrtaje ventilatora ipak pretople.

GeForce GTX 960 STRIX 10MH/s

EXP je zahtjevniji za kopanje od ETH. Koliko vidim veca potrosnja struje, a i kartice su pred umiranje :D ne mogu obuzdati temperaturu ispod 77 stepeni. Stavljam obloge, guram cepice ali dzaba :D Jeste da je temperatura vani 40 ali nekako su mi kartice uz ovako velike obrtaje ventilatora ipak pretople.

netacno, isti algo i isto zagrevanje i ista potrosnja

Meni pokazuje vecu potrosnju. Cak sam kacio negdje na forum potrosnju za ETH i bila je oko 870W, a evo skoro dosao sa posla i gledam potrosnju dok kopam EXP 960W.

Veca zbog duzeg bloka verovatno... kod eth i shf posto je blok 2-3 sek do 16 kartica radi u luftu 3-4 sekunde u minuti nakon svakog bloka... ovde je blok 1min i jace se zagreje

Poslednja izmena:
jel jos nekom zakucala statistika na suprnovi?u majneru lepo radi,pul 0

jel jos nekom zakucala statistika na suprnovi?u majneru lepo radi,pul 0

Pise da frontend zakucava... mada mi za workere prijavljuje hashrate sto je ok

Inace prvih 20-tak na poolu anonymousy, dev su iznajmili rig-ve 100% jednostavno prebrzo se pojavila ta snaga

Potrošnja je u potpunosti ista.
Mala razlika može da bude jer je danas topliji dan pa se i fanovi brže vrte.
Al istestirao sva tri coina malopre i u dlaku ista potrošnja.

e da ima i izanajmljivanje rigova, da li se to isplati?

Nazad
Vrh Dno