Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Jel ima neki "promoter" na forumu da mi se javi za ove promo mesece?
 
Promoter moze da ti da povoljnu promociju samo ako prelazis sa druge mreze na exenet. Ako produzavas ugovor oni nemaju tu mnogo opcija. Najbolja varijanta u tom slucaju ti je mail supernovi.
 
Radi li kome exeTV mobile aplikacija?Meni pise proverite dal ste konektovani na mrezu?
 
Ma to je sigurno. Samo pozovi da ti produže i meni se to desilo... App je podešena da važi koliko i UO pa kad istekne mora ih zoveš...
Do ugovora je bilo,mada sam ha produzio pre 4 dana i pitao sam u poslovnici da li aitomatski se produzava i za app o radnica mi rekla da.....ali ocigledno da one pojma nemaju....
 
Radi li kome exeTV mobile aplikacija?Meni pise proverite dal ste konektovani na mrezu?
Kako izgleda ta aplikacija uopšte? Kako radi? Koliko kanala? Koja ezolucija, koliki fps, premotavanje na kojim kanalima i koliko, interfejs aplikacije?

(Pita član koji nije korisnik Exe Net usluga i ne poznaje nikog ko koristi Exe net pa nema kako da dobije kredencijale da sam proba i vidi aplikaciju)

Pa ako vas ne mrzi okačite po neku sliku/video/štagod, ni tri minuta truda. Hvala. :)
 
Pokušavam da udjem u ruter sa šiframa sa neta ali ne uspevam.
Da li je neko od Vas uspeo da promeni naziv i šifru wifi? tj da udje u ruter. Opticki modem je u pitanju a supernova ne želi da da podatke kad ih pozoveš. Exe net je u pitanju.
Hvala
 
Za Phicomm D3 (KE 2P) IP je 192.168.2.1 (admin/admin su kredijencijali ako se ne varam).
 
Kako izgleda ta aplikacija uopšte? Kako radi? Koliko kanala? Koja ezolucija, koliki fps, premotavanje na kojim kanalima i koliko, interfejs aplikacije?

(Pita član koji nije korisnik Exe Net usluga i ne poznaje nikog ko koristi Exe net pa nema kako da dobije kredencijale da sam proba i vidi aplikaciju)

Pa ako vas ne mrzi okačite po neku sliku/video/štagod, ni tri minuta truda. Hvala. :)
Ovo je od pre 2 god, klip je bio za info o premotavanju. Ali se nista nije promenilo za ove poslednje 2 godine.
 
Био сам годину дана у Ехе нету, до продаје, те могу рећи да док су интернет и двб-ц тв били супер у почетку дотле је апликација била катастрофа. Базирана на ип протоколу, слабијег квалитета слике, само део канала имао премотавање и то је пуцало и прекидало се више пута током гледања.
 
Имам проблем са ехе-нет апликацијом, убацио сам нови андроид ром а да се предходно нисам излоговао од ехенет апп-а, сад не могу да се логујем јер сам пријављен на предходни систем… Зна ли неко како могу да откачим ту непостојећу сесију више јер имам само тај један слот за коришћење ?
 
Zoveš Supernovin korisnički servis i tražiš da ti resetuju nalog.
 

Address not found​

Your message wasn't delivered to [email protected] because the address couldn't be found, or is unable to receive mail.

Контактирао сам их емајлом али очигледно овај није у функцији, имају ли још који?
 
Ističe mi ugovor sa Exenetom za manje od mesec dana. Još niko nije zvao iz Supernove.
Pogledao sam ponudu na Mojasupernovinom sajtu i ne odgovara mi u suštini ništa u celini. TV retko gledam i ne interesuje me previše, imam to jer me mrzi da pemjem antenu na krov.
Sad mi neki prijatelji pričaju da ne moram da sklapam nikakav novi ugovor sa Superbovom, već da nastavljam po starom ugovoru sa Exenetom. Ista cena, iste brzine.
Da li je to tačno ???
 
Ako ides bez ugovora skuplje je valjda 200-300 dinara mesecno
 
Danas je vecina korisnika u Pirotu prebacena potpuno na SN, vise nikakve veze sa Exe infrastrukturom nema.

Ako imate svoj ruter, vise se ne koristi PPPoE, sada je DHCP klijent (kada imate bridge). IP adrese su privatne (CGNAT), a natuju se na neke sasvim nove opsege iz Supernove. Cak mogu da vidim da je sve tunelirano do Beograda te da se tek tamo povezuje sa ostatkom telekom mreze i ostalim provajderima u Srbiji i svetu. Ranije je saobracaj izlazio u Telekom mrezu lokalno u Pirotu, te je ping do provajdera iz Nisa bio 1-2-3ms, sada sve ide prvo u Beograd (cak se u trace-u vidi brdo lokalnih adresa do Beograda).

Pretpostavljam da slicna "sudbina" ocekuje i sve ostale Exe korisnike.

Bas su ovo izveli od jednom, samo vise nema PPPoE konekcije, pa kad se raspitate kazu, a pa vise ne koristimo uopste PPPoE, podesite DHCP klijent.
 
Зар супернова не користи ип6 адресе?
 
Koristi i IPV4 i IPV6 adrese. Ali sta ti vredi IPV6 adresa ako hoces sa mobilnog iz Srbije da pristupis lokalnoj mrezi kuci ako na mobilnom jos nemas IPv6? Dok ne uvedu svi i fiksni i mobilni provajderi IPv6 - bice zezancija.
 
@zmanic Postoje Super Exe paketi i Exe Net se vodi kao podbrend Supernove. Iz Supernove te niko neće zvati dok ne podneseš zahtev za raskid. Otkazni rok je 30 dana. Zovu neposredno posle podneska zahteva i dan pred trajno isključenje. Zatim, moraju da prođu još 30 dana ako hoćeš da ostvariš pogodnosti kao nov korisnik odn. 6 meseci besplatno uz Super Exe 1 100/40 net+tv paket ili 12 ako prelaziš sa sbb-a na Super Exe 2 ili skuplje i to isključivo preko akvizitera.
Naravno, ako ništa ne preduzmeš, posle isteka važi cena bez ugovorne obaveze.
 
Meni je UO istekla pre više od god dana i cena je još uvek ista kao i kada sam bio pod UO. To još uvek nije zaživelo (bar kod onih koje znam). Samo priča kruži. Pre nekoliko dana platio račun za februar. Videćemo račun za mart u aprilu da li će biti uvećan.
 
  • Like
Reagovanja: uji
Hvala svima.
Malopre rešio da ostanem, nisam ni koristio dugo, dugo (skoro 1 godinu).
Zvao sam par puta support u Supernova i rešili su sve što treba.
Sad tek vidim da je ping otišao na gore, ali nije strašno.
 
....moraju da prođu još 30 dana ako hoćeš da ostvariš pogodnosti kao nov korisnik odn. 6 meseci besplatno uz Super Exe 1 100/40 net+tv paket ili 12 ako prelaziš sa sbb-a na Super Exe 2 ili skuplje i to isključivo preko akvizitera.
Kako oni znaju da se prelazi iz SBB-a? Jel treba neki papir, račun ili nešto ili je dovoljno na reč?
 
Može čak i drugi provajder (Orion, Beotel, Hipernet...) samo da nije mts.
 
Nazad
Vrh Dno