Šta je novo?

Exe Net - iskustva

@NTodorovic ne može. Računa se još 30 dana od datuma podnošenja raskida. Zahtevom za raskid ugovora je obuhvaćeno da si saglasan da se to ostvari. Obrazac raskida je sa logotipima Supernova i Telekom Srbija. Od dana isključenja signala, u obavezi si kroz nedelju dana da razdužiš opremu.

Ако ти је уговорна обавеза истекла онда не би требало да постоји 30 дана отказног рока.

Otkazni rok od 30 dana mora da se ispoštuje i u slučaju isteka UO. Jedino u slučaju izmene bitnih stavki ugovora (kao što je promena cene), ugovor se može raskinuti za pet minuta.

Хмм... онда да се прати и месец дана пре истека поднесе захтев.

Da li to znaci da onog trenutka kada povecaju cenu (zato sto je UO istekla) mozemo da im otkazemo uslugu bez tih 30dana otkaznog roka ili kako god ga zvali?

Da li to znaci da onog trenutka kada povecaju cenu (zato sto je UO istekla) mozemo da im otkazemo uslugu bez tih 30dana otkaznog roka ili kako god ga zvali?
Mislim da ne, jer u ugovoru postoji član da nakon isteka ugovora ide cena koja je "bez UO", a ona je svakako veća od cene na 12 ili 24 meseca. To su one cene koja moraju po zakonu imati prikazane na sajtu-flajeru a ne možeš recimo uzeti usluge bez UO.

Moj ugovor je ko zna od kada, nisam ga nikada obnavljao posto se obnavljao automatski (sto je bilo nelegalno, na kraju i dokazano)... Cini mi se da ti ugovori nisu imali te cene bez UO. To je doslo sa supernovom... Moracu da potrazim ugovor i bas proverim, pricam napamet.

Ja sam dugo korisnik i uvek su bile cene bez UO, baš se sećam mnogo komentara na to "čemu drže te cena ako ne možeš uzti usluge po njoj tj bez UO". A ako se ne varam, pravilnik o poslovanju se prenosi, trebalo bi kada je EXE kupljen od Telekoma da je istog trenutka stupio njihov pravilnik, jer znam da je tada istog trenutka prestalo da važi EXE pravilo o automatskoj obnovi.

Jel ima neko da je "izvukao" neke povoljnosti za obnovu ugovora? Meni ponudili 2 meseca za 1 din za ugovor na 2 godine.. Sta nude novim korisnicima?

Kako se dobijaju te pogodnosti kod exeneta, jel imaju neku sluzbu za brigu o korisnicima? :)

Ima li neko broj od nekog exe net agenta/montera da pusti u pp?

Danas me zvali iz Supernove, nude mi veću brzinu i pitaju me za broj televizora koliko imam. Ja im kažem imam 4, ona pa morate da vratite uređaje, ja kažem kakve uređaje nisam dobio ni jedan, ona kao a pa vi ste na kablovskoj, kaže kako da pošalje obnovu ugovora, poštom ili, ja sam rekao ne želim da obnavljam ugovor, ona uzvraća, pa od sledećeg meseca 400 dinara sukplje paket pošto nisam pod ugovorenom obavezom,ako obnovim ostajem na istoj ceni i 2 meseca gratis, inače uo istekla pre više od godinu dana, ja sam im rekao kako to, niste obavestili o poskupljenju usluga, pa kako nisam evo sad vam pričam. Rekao sam da ću razmisliti, pa smo se dogovorili sledećeg četvrtka da me opet pozove.

Previse drskosti. I mene je zvala takva neka selj****ra jos se uvredila sto sam joj rekao da necu da obnovim ugovor. Pocela da sikce xD i da preti da ce mi cena biti veca za 300din kada mi istekne ugovor, ja joj rekoh da proveri kada mi istice, kaze ona pa dobro vama je istekao jos pre vise od god dana, ne znam kada ali ce vam sigurno povecati cenu. Reko, odlicno taman da se razilazimo i ona mi spusti slusalicu - hahahaha :)

Nakon vise od 15god koriscenja njihovih usluga, realno nisam zadovoljan. U poslednjih XX meseci mikro prekidi su cesti, pingovi odlepe (i to u njihovoj internoj mrezi telekoma) unapredjenja nema. Korisnicku podrsku ne mogu direktno da cimam vec moram preko ovih debila iz supernove... Odlazi im jedan trio korisnik uskoro, kako mi se cini :)

Kako se dobijaju te pogodnosti kod exeneta?
Isključivo preko akvizitera. Ponuda za nove korisnike na 12 meseci za 1 dinar važi za prelazak sa SBB-a na Super Exe 2 i skuplje, dok za Super Exe 1 je 6. Ko je ostao u kontaktu sa nekim od njih iz svog grada, moći će da ih dogovori.

Лик кога знам прешао је са Ехе на Орион оптику и добио 12 месеци за 1 дин а иначе неки трио пакет 3000дин месечно касније са брзином 1000/200. Нисам њихов радник али сам све ближи одлуци да када истекне тренутни уговор код тренутног провајдера пређем код њих. Само да скупимо потписе за зграду. :)

Ja sam uvek da se nešto novo proba. Jedina stvar koja me odbija od Oriona je što mnogo loših iskustva čitam, a i što 5 od 7 njihovih korisnika koja lično znam kazu da imaju mnogo problema. Ozbiljni pad brzine, potpuni prekidi koji traju satima i danima.

Лик кога познајем се не жали. Добио је оптику и каже да је задовољан. Сад укуси јесу
различити...

Gospodo (pre svega oni koji su stari korisnici exe-a, a relativno skoro su obnovili ugovor....ili bilo ko ko ima tačne informacije...): Do kraja godine mi ističe ugovor potpisan sa Supernova (inače sam u vreme potpisivanja tog novog ugovora već bio korisnik Exe-a pod starim ugovorom, ako to nešto znači), a to je bilo u vreme preuzimanja Exe-a od strane Supernova, pa sam imao mogućnost da uzmem paket koji je nudio Exe, a Supernova ne (mislim da se zove/zvao Smart Internet 3, svakako 250/80, bez TV i phone). , Da li ću, kada mi bude isticao ugovor, imati mogućnost da potpišem novi na istu brzinu? Supernova nema NI PRIBLIŽNO te brzine u zvaničnoj ponudi...pre svega mislim na upload. Lokacija: Zajecar.

Sta se desava sa exenet,da li su promenili naziv. Kad ukucam exe net izadje mi mojasupernova?

Купљени од стране мтс пре две године...

Aha,to je sad i zvanicno.
Pojma nemam,trebao sam da predjem kod njih ali sam ostao u mt-su,dobio sam dobru ponudu.
Mts generalno ima odlican tj stabilan internet ali brzina nije nesta.

Ja produzio ugovor bas juce. 3090din i 2 meseca gratis. Podigli internet sa 70 na 100 sto se i ne primecuje, tako da bukvalno samo digli cene. Internet je vrh, tako da sam zbog toga ostao.

Ma ovo je sprdnja,pa pre je bio najsporiji paket 100/50mb
Sta je ovo sad,nema vise alternative.

Pozdrav drustvo. Ne znam da li je pisano ovo vec pre, ali ovako imam jedan problem. Uzeo sam Exe Net jos pre, i od pocetka WiFi mi ne radi dobro ni na jednom Apple uredjaju ( ni 5g ni 2.4g), paket mi je 250/80, a na Apple uredjaje izvlacim skroz manju brzinu, nekad download/upload idu cak samo oko 1mbps. U pitanju je ruter HG8245Q2, menjao wifi kanale, i modove, ali nista ne pomaze. Resio sam generalno problem dodavanjem Xiomi Mi Rutera preko kog mi ide wifi, i tu nemam problem, ali preko HG8245Q2 ne radi wifi na Apple uredjaje. Da li je neko imao slican problem?

Nestade exe net i kablovska oko ponoći još uvek ne radi... u poslednje vreme ga dosta zaguljuji izgleda..... pored toga što malo po malo pa nestane neki kanal ili ne radi kako treba..... nego nemam bolju alternativu....

Ugovorna obaveza sa Exe-Netom istekla pre 4 godine, od tada plaćao 40/10 1590, posle nekog vremena digli brzinu na 100/40 , cena 1890.

Ta brzina i cena je aktuelna dve, tri godine sad, ali sam dobio poziv da će poskupeti ukoliko ne potpišem ugovor.

Ne pada mi na pamet da potpisujem taj ugovor. Bacio sam pogled na najnovije pakete, prepolovili su brzine. Prethodnih par meseca sam se žalio i radio traceroute dijagnostiku. Imam dokaze koliko hoćeš da im je mreža ******a. Kao što je korisnik iznad napomenuo, u telekomu je problem, u njihovoj mreži.

Sada me zanima kako da uvedem Orion net u zgradu? Pitao sam predsednika kućnog saveta - kaže da nije dozvoljeno da buše na krovu, mogu sa strane da sprovedu. Sad meni nije jasno šta to ima da se buši? Nisam se čuo sa ovima iz Oriona, ne znam koji je postupak uvođenja interneta. Bilo ko?

Nazad
Vrh Dno