Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Šta su sada petljali ,nemam,nemam RTS1 i RTS2. Menjali frekfencije ?
 
Nije samo kod mene i kod komšije isto se izgubili Rts1 i 2. U drugoj sobi gde imam stari TV i stb box radi normalno
 
Zaječar , nema ih nigde a da ponovo skeniram sve kanale baš i nemam nameru .
 
Da li imate neko problem iz Nisa sa pingom kad odradi ping u cmd npr google? Meni od juce uzasan...
 
Sad sam proverio. Da, vidim da je ping nestabilan, nije samo google, vec sve je problem, jedino je njihov gateway u redu, sve posle njega je...
 
Da li se zna na kojoj frekfenciji je RTS1 i RTS2 ako mogu ručno da pretrazim samo ta dva kanala nekako.
 
Pa i bolje da ugase i da Supernova dozvoli njihovu apo da koeisyimo, koja radi perfektno.

Predlazem da svi koji smo nezadovoljni exenetovom app pisemo periodicno Supernovi da nam omoguci da koristimo njihovu app.
 
Vrtimo mesecima jednu te istu pricu....
Jedina aplikacija koja radi skoro, kazem skoro perfektno je EON. Sve ostalo je daleko od toga, pogotovu sn...
Razumem ja tebe i ja bih voleo da imam sve i sve perfektno da bude, ali ko sto sam vise puta rekao nema provajdera gde je sve perfektno. Ovde (hvala bogu) jedino aplikacija fali i kad bi ona bila perfektna ko bi uzimao njihove odvratne super par pakete sa ogranicenim internetom, ogranicenom televizijom i ostalo.
Razvoj je stao onog momenta kad ih je kupio telekom, da nije verujem da bi do sada makar malo unapredili aplikaciju i izbacili za sve smart televizore.
Prosto, ako dozvole koriscenje njihove aplikacije ko sto sam pre rekao, nemaju "pojedine" korisnike cime da ucenjuju da predju na njihovu raspalu koksijalnu mrezu posto u Nisu optiku nemaju, a i u ostataku Srbije - kako gde, ali ni tu nije sjajna situacija, a i da je imaju brzine i odnos up/down i na optici je blagi ocaj.
Onog momenta kad izjednace usluge - degradiraju sve sto je exe bio dobices tvoju "perfektnu" sn aplikacuju. Zato ako ti je do aplikacije jer tesko da ce dozvoliti njihovu na exe mrezi (kao sto vidis ni iris ne ide u sn ako je telekom vlasnik), jedostavno uzmi eon van mreze ili bilo sta drugo. Ako ti je to previse uzmes samo exe internet i opet EON i resis sve svoje probleme.
Ili jedostavno predji na "klasicnu" koksijalnu sn i eto resio si svoju muku oko aplikacije...
 
Poslednja izmena:
Nemaju klasicnu coax, samo exe. A drugo, exe je daleko od savrsenog. One android kutije za premotavanje tv a su im krs. Pri tom ih naplacju papreno rentu. Move uredjaji kod Supernove ne mogu da se mere. Exe net nikad nije imao video klub. EPG im na vecini kanala pokazuje samo sat unapred. Aplikacija im je krs. Nemaju app za smart tv. Tako da daleko da njiama malo fali da budu savrseni. Fali im mnogo.
 
Ja sam 9 godina EXE korisnik najvece brzine down/up sam uvek imao od bilo kog provajdera, kablovska televizija mi je vrhunska. Imaju, po meni, apsolutno sve sto volim da pogledam. Najbitnija stvar koja me drzi kod EXE a i drzace me sigurno, kada su svi iz komsiluka imali problema sa netom i televizijom kod SBB, Orion, MTS... kod mene je sve radilo savrseno. Uvek puna brzina bez ikakvih prekida, desavalo se samo tu i tamo neki banalni prekid na nekom kanalu ali menu licno nista bitno. A i mogu da priznam da taj odnos cene sa brzinom neta i brojem kanala smatram da je EXE najpristupacniji.

@FullHD vidim da stalno pises o app koja koliko znam sluzi samo za vracanje unazad, ja recimo nikad je nisam koristio a i nikad mi nije bila potrebna, imam je samo na telefonu i to je to. I ja delim isto misljenje, ako zelis dobru app za vracanje, videoclub... samo EON i nista drugo.
 
Pa sve to sto si upravo naveo je vezano iskljucivo za aplikaciju. Kod mene EPG radi kako treba i pokazuje par dana. Android box za vracanje koristi istu tu aplikaciju. Uz najjefitniji paket mozda naplacuju rentu, ne znam, uz bilo koji drugi daju box bez naplate, meni sleduje, svim prijateljima koji imaju exe takodje su dali bez naplate, a box iskljucivo sluzi bas samo za to i iskreno mozda sam ga 3 puta ukljucio do sada a exe koristim jos od WIFI-a. Po meni je bitnije da mozes bez CAM modula da povezes koliko god hoces TV-a, ai imaju bolju ponudu kanala od klasicne sn, a aplikacija... krastavac da ih nije kupio telekom bila bi, ovako...
Uzmi lepo samo internet i EON van mreze, dobices dobru aplikaciju za smart tv, eon box, i jos 3 naloga za mob/tab i resi si problem ako ti je do aplikacije.
Osim toga meni vise znaci live kanali i po meni treba vise kvalitetnih kanala (bilo da je filmski sa kvalitetnim filmovima itd) nego neki vidoklub i slicno. Za to postoji HBO Go, Netflix i slicni servisi.
 
Poslednja izmena:
Svi provajderi nude vise usluga u jednom
A to sto ti predlazwes da se uzimaju 100 usluga kod 100 razlicitih provajderaje glupost. EPG im ne radi dobro.
 
Супернова није направљена да пружи бољу услугу корисницима. Не очекујте више од овог што имате.
 
Najgore od svega je sto Supernova bivsim korisnicima kopernikusa daje bolje. Mislim na dekodere, video klub, premotavanje, app. Kod ovih je jedino bolje je sto je opticki kabl.
 
Nista supernova ne daje bolje korisnicima kopernikusa. Hvala bogu da ne treba dekoder, jer bi to znacilo da si ogranicen na koliko tv-a mozes da gledas i da su kanali skremblovani. Uporno ti pricam i ja i ostali, a ti i dalje ne shvatas. Po 10 put kazem, sve sem aplikacije za premotavanje je bolje kod Exe 10000 puta nego kod bilo kog drugog provajdera. Ako treba zbog glupavog videokluba da degradiraju ostale usluge - hvala, ali ne, a i niko nije usrecio njihovim videoklubom, aplikacijom, pogledaj malo teme. Ako hoces vidoklub uzmi EON premium i imaces videklub, Cinestar premium, HBO Go, premotavanje kanale koje nema MTS iz dobro poznatih razloga i sve ostalo ili prosto uzmi Netflix. Placas najmanji paket i imas sve moguce kanale - nisu zakljucani, sem HBO u tom najjeftinijem paketu i opet ti ne valja. Imas odlican internet, torrenti rade savrseno, imas kodi, imas i druge servise koje mozes da koristis i imas sve sto zelis bez placanja ili uz neku razumnu cenu na godisnjem nivou. Nesto mora i da platis, ne moze sve dzabe....
Imas tu sigurno jotel, predji na njega... a da jotel nema ni aplikaciju a ni upola kanala kao Exe.
 
Zbog cega pricas o njima kad oni vise ne postoje. Oni su Supernova, racuni se placaju Supernovi, kapiras?
 
Ne postoje na papiru, ali tehnicki, hvala bogu, je sve kako bilo i pre kupovine od strane telekoma za sada (nadam se i da ce ostati). Od interneta, brzine, odnosa up/down, kanala, bez ogranicenja koja postoje kod supernove itd. Nebo i zemalja. Ako se tehnicki integrisu, mora da izjednace usluge i sta mislis supernova ce uzeti ono dobro sto ima exe? Ne nego ce se degradirati sve i bice gore, zato ti kazem bolje sto je ovako i treba tako da ostane. A ni njhova aplikacija nista nije posebno, kao i mts iris. Onaj ko hoce da ima sve mora da kombinuje. Dobar internet, televizija koja nema ogranicenja da mozes da zakacis sve tv-e u kuci i EON preko koga ces imati sve sto si naveo da zelis. Jeste kosta, ali to je najbolje resenje.
 
И даље су ту супер ехе пакети, постоје на неки волшебни начин.
 
Koje je ovo ludilo da placas racun supernovi a ne mozes da koristis njihovu aplikaciju tv po tvom. Bio sam u obe poslovnice i brane. Kao drugacija infrastruktura. A u exe poslovnici im na zidu stoji ogromna reklama za move. Pitam ih sto onda reklamirate move ovde.kad ne moze da se uzme.

A aplikacija tv po tvom radi preko bilo kog net provajdera. Kakve veze ima da koja je infrastraktura. A ni exe.ne zeli da napravi app za web os. Ili imaju valjda neko odeljenje koje je ostalo od exe..uzas
 
Sutra više neće biti ni move ni exe app. Sve će biti Iris samo je pitanje vremena. A to za poslovnice ne znam šta je tu čudno... U exe poslovnici sada možeš da uzmeš Omoriku i potpišeš ugovor sa MTS mobilnom pa čak su i mobilne telefone počeli da prodaju. Isto tako i COAX Supernova usluge. Njihove reklame su sada za 3 različite vrste usluga/operatera pa zato i stoji MOVE reklama.
 
To mislis na app, da ce biti IRIS ? Nevazno skroz.
Kablovska je bitna da je kao sto je sad.
 
Pričam samo o aplikaciji za vraćanje unazad, IRIS će sutra biti kod ex Kopernikus i kod EXE. Jer kao što je neko gore već pisao nije EXE, a i Supernova izmišljen brend da bude bolji od Telekoma...

@Semering a za kablovsku kao što kažeš samo da bude uvek otvorena i da mi ne trebaju bilo kakvi uređaji za gledanje.
 
Pitanje u vezi raskida ugovora/otkazivanja usluge - istekao mi je ugovor pre nekih 7-8 meseci. Da li se usled najave otkazivanja usluga racunaju onih mesec dana od najave ili ne ? I da li se to moze izbeci ?
 
Nazad
Vrh Dno