Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Da li neko zna sta se desava sa automatskim produzavanjem ugovora? Da li to i dalje vazi posto sada Exe-net ne postoji i taj paket vise ne postoji?
 
Juče sam dobio poziv iz Exe.. Kažu imamo "akciju", potpišete u našoj poslovnici novi ugovor i dobijate 2 meseca po 1din, a sve ostalo ostaje isto.

Takođe kaže istekao vam je ugovor sada, rekoh nije tačno, kada mi je istekao ugovor? Tišina na sekund, pa kaže pa juna vam je istekao.. Rekoh, ako automatski produžavate kako piše u ugovoru, onda mi nije istekao.. Kaze ne produžavamo.

Eto ukratko razgovor..
 
Iz Supernove su te zvali? Ili iz Exe? U Supernovinoj poslovnici da potpišeš novi ugovor?
 
^ I mene su zvali juče (valjda iz Exe, mada je 016 pozivni broj). Ista priča, s tim što je pomenula da mogu da povežem "do 3 TV prijemnika".

Ne znam da li to znači da planiraju da enkriptuju signal. Nisam pitao.

Meni trenutni ugovor ističe za par meseci.
 
Mene su danas zvali, nude dva meseca po 1 dinar jer mi ugovor istice. Moje pitanje je kako to da meni nude 2 meseca po dinar, a novim korisnicima 6 meseci po 1 dinar?
To je diskriminacija postojecih potrosaca i oborivo je i kaznjivo na sudu, nije u skladu sa Zakonom o zastiti potrosaca i Zakonom o obligacionim odnosima...itd.
RATEL bi bio prava adresa za ovakvo ponasanje!
 
Posao za Ratel zato što su ti ponudili 2 a ne 6 meseci gratis?
Zakon o zaštiti potrošača i Zakon o obligacionim odnosima?
Ljudi, budimo realni. Pa to je slučaj kod svih operatera i kod nas i u svetu.
Mi možemo da pokušamo da "pripretimo" da ćemo preći kod drugog operatera i da na taj način možda dobijemo još koji mesec gratis. Ali, opet je to njihova dobra volja jer ni po jednom Zakonu to nisu u obavezi.
Ja sam, kao i dosta korisnika, dobio 12 meseci gratis zbog prelaska sa drugog operatera.
Ugovor mi ističe septembra i ako mi septembra ne daju opet 6 ili još bolje, 12 meseci gratis za novi ugovor, ja treba da ih prijavim Ratelu ili presavijem tabak i da ih tužim?!?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
 
Blah, nisam neko vreme proveravao a sad imam šta i da vidim. Rute koje su bile na 25-28ms su sada na 45ms.

Npr. sa 89.34.x.x na
136.115.98.86
136.115.98.87
136.115.103.140 

Može li neko od kolega forumaša da pusti ping ka ovim destinacijama?

35-36 ms..testirao sam jer sam od skoro krenuo na mobu na wifi da dobijam 'Unable to connect to Wi-Fi' nesto tako poruka, ali proradi posle nekoliko sekundi, ali to nikad nije bilo do sad...a i sporije mi ucitava neke sajtove na chrome pc iako je pre sve bilo perfektno...nadam se da je do chroma :)
 
Kol'ko vidim, zreli smo za davanje Telenoru u zakup. [emoji16]
 
Pozvali me danas da me pitaju da obnovim ugovor, ponudili jedno veliko ništa, zahvalio se i rekao da planiram da raskinem ugovor.

Nisam se nadao ne znam kakvoj ponudi... ali svakako mi je bilo čudno da mi ništa nije ponuđeno.
 
Mene i da hoće da pozovu i da nešto nude ne mogu, jer nemaju broj s obzirom da Exe nije ažurirao podatke čini mi se od 2010. A kako vidim ovde šta pišete da su vam nudili, i bolje da ne zovu.
Nego bili pre neki dan akviziteri Mts-a, samo ja nisam bio kući i ostavili liflet sa ponudom 10 meseci za 1 din. Pa me interesuje da li bih ja mogao kao ExeNet (Supernova) korisnik da ovo ostvarim? Exe ugovor mi ističe u aprilu.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
 
I mene danas zvali iz Exeneta, istice mi ugovor marta/aprila pa ako produzim sad dobicu 2m po 1din i 3 stb-a. Ostajem na optici onaj najnizi duo 100/40. Trenutno nemaju cam module ali je moguce uzeti iste kad ih dobiju jednog dana :-D Cena ostaje kao do sada valjda 2390 din.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
 
Pošto daju 3 STB-a, da li to znači da će zaključati kanale?
 
Nego bili pre neki dan akviziteri Mts-a, samo ja nisam bio kući i ostavili liflet sa ponudom 10 meseci za 1 din. Pa me interesuje da li bih ja mogao kao ExeNet (Supernova) korisnik da ovo ostvarim? Exe ugovor mi ističe u aprilu.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ne bi mogao, isti je vlasnik ali su firme različite.


Pošto daju 3 STB-a, da li to znači da će zaključati kanale?
Kod nas na ex rv nisu zaključani osnovni kanali ali od analognih su ostavili jos samo B92, rts1 i pink

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
 
Verovatno ce ostati analogni signal a digitalne ce zakljucati onog trenutka kad svima istekne ugovor.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
 
Dosta vise sa zakljucavanjem. Nema potrebe da se zakljucavaju, ako nisu drugima necemo dozvoliti ni nama. Ok zakljucati HBO i neke "ekskluzive" ali osnovnu ponudu NE treba. Bezobrazluk koji ce vecinu naterati da raskine ugovor. I to ogranicavanje na 3 tv-a u svim paketima je blago receno JADNO. Osnovni otkljucan, najnizi 3 STB-a, svaki sledeci STB vise za te "eksluzivne" kanale je ok, sve drugo - kad dodje do toga i ako dodje - cao posle pa vise od 12 godina druzenja. Ne prizivajte ih vise...
 
Нема ту призивања. Новим корисницима је јасно стављено до знања да иде макс до три тв. Нема више ехе, сад су напредни.
 
Ako ima nekog akvizitera Exeneta na forumu, molim da mi se javi u PP. Zvao sam nekog s flajera, on mi nudi MTS, po bezveznim i nemogućim uslovima, pa bih da komuniciram s nekim ko ima veze s exenetom.
 
ne znam zasto stalno lititirate oko tog zakljucavanja kanala, kad sasvim lepo mozete da znate kako je na ostatku mreze tako ce biti i kod vas, kako vam isticu ugovori.

Osnovni DTV kanali idu otkljucani (mislim oko 40kom), analogni svega 3 kanala, za sve drugo vam treba CAM ili STB koja mozete dobiti 3 komada.
Ko bude hteo moze da raskine bez problema.
 
Poslednja izmena:
Ticket servis odlazi u zasluženu penziju.
e758624ab10278aac3980d4c570306ed.jpg
 
Ne odgovaraju od podneva na taj supernovin mejl, a na exe se niko ne javlja kad odaberem tehnicka podrska...
Imam problem. Uradio sam factory reset na onom njihovom boxu i sad kada hocu da se ulogujem na exe net aplikaciju pise da sam vec ulogovan sa istim podacima na drugom uredjaju?
 
Supernova na mejl odgovara tek za 2-3 dana, bolje ih pozovi na 0800 311 312 da ti resetuju nalog.
 
I mene zvali, nude 2 meseca za 1 dinar ako potpisem novi ugovor na 2 godine ili prelazi na neodredjeno ali je paket skuplji oko 400 dinara. Sad razmisljam sta dalje, imam Orion optiku u zgradi, SBB, i mts. Generalno sam zadovoljan TV ponudom, mislim da prelazak na bilo kog drugog provajdera znaci manje kanala koje gledam, bar u osnovnom paketu. Ali verovatno ce cena biti odlucujuca u odabiru

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
 
Na koji mejl može sada da im se piše sa pitanjem za ponudu za obnovu ugovora? Pošto šuška se da su neki članovi dobili pristojnu ponude :)
 
Nazad
Vrh Dno