Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ovo je fijasko Exe Neta. Sve sto su napravili dobro, supernova krenula da unistava. Ne vidim da je supernova uzela da unapredjuje vec da unazadjuje.

Steta za mrezu exe neta koja je toliko bolja od supernovine.

Nije ukinut 5 paket 100%, ima drugar, radi mu normalno.

Meni je sve normalno, samo pitanje gde da platim racun? Zna neko?

Sve ostaje po starom.
6b3465a0cf9ce49f4dff1b86cec15f3f.jpg

Да ли неки "супер" ехе пакет мења цену?

Ne, kol'ko vidim, za razliku od Supernovinih.

Ne vidim logiku.

Ок, то рекох да није негде провучено на ситно.

Ja ih pitao preko mesendžera (Supernovu) šta je sa ovim novim Super Exe paketima i da li i oni poskupljuju od 1. januara, rekoše da ih kontaktiram kroz nekoliko dana kako bi me detaljno upoznali sa novim Super Exe paketima.

Питај и шта је са 450/150 и 600/200 пакетима.

Nakon obavestenja sa ExeNet sajta, sta je zakljucak ustvari prelaza na Supernovu...samo promenjen tekuci racun za placanje rate? Jer su ExeNet usluge (sve; tv, net, fixni) ostale iste.

PS: U 4 poslednja dana, dva dana je nesto kocio ExeNet opticki internet (bar kod mene), mozda zbog tog 'prelaska' ili neki napadi konkurencije, ali nadam se da nije ostalima i da nece da se ponavlja!

Čuo sam se danas sa tehničkom podrškom i na moju sreću ponovo se javio neko ko je baš bio raspoložan za razgovor. Kaze da Exe Net više ne postoji kako firma i da je sada Moja Supernova, ali da će postojati određeni period tranzicije. Novi korisnici će potpisivati nove pakete a starima se neće menjati ništa. Cilj je da se što bezbolnije za korisnike odradi ta tranzicija i to je to... gvlada ,,Питај и шта је са 450/150 и 600/200 пакетима.,, Ovih paketa više nema u ponudi i neće ih biti u ponudi. Kaže lik da su ovi paketi i onako bili samo sa neke gradove ne za sve... E sada, jedino što će da se razlukuje je to da će se ograničiti broj televizora za nove korisnike. Čini mi se da su u pitanju tri televizora sa ograničenim brojem kanala.
Jednostavno rečeno Exe Net više ne postoji i sada je tu Supernova koja ima svoje pakete i koja je sve preuzela korisnike Exe Net-a... A najluđe je to što smo zavrsili razgovor gde kaže da ni oni ne znaju tačno šta će da se desi i da je i za njih to novina.

Да... сачекаћемо док се не сете да приморају кориснике на нове пакете па да се прелази на нетнет или сбб.
Знаш ли можда за судбину супер ехе пакета? Да ли остају за дуже или су и они тренутна опција...

Lepo treba BOJKOT.
Koji je to bezobrazluk da ogranicavaju na 3 tv-a? Malo nas deru pa ajde jasi jos koliko mozes... ok za najjeftiniji paket 3, ali za svaki sledeci po 1 vise je REALNO I TREBA (najmanji paket 3tv-a, sledeci 4 i tako dalje). A kad se pogleda cena paketa (brzina neta i sve ostalo) u odnosu na standard - placamo skuplje nego bilo ko i opet im je malo...
Definitivno cim se to desi prelazim kod drugog provajdera. Od mene mesecno debelo uzimaju (kuca, firma, hosting...), e pa cim to urade vise NECE.
Da je osnovni paket otvoren ok, ali da ti sve kodiras, e vala sto je mnogo, mnogo je.

Ma jednostavno neću da ubacujem kojekakve krš risivere, tv sam okačio na zid sve lepo složeno gde sad da stavljam njijove krseve da mi vise kablovi po sobi.... ako već to moram da radim vraćam satelistki rec iz principa jer neću da im plaćam ako krenu s tom praksom.... za sad nit me ko zvao nit zovem. Onog momenta kad krenu da nude krš uslove ćao....

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Пуко ехе нет у Нишу. Нема интернета.
Већ се види напредност супернове...

Kod nas u Vlasotincu internet normalno radi, ali nema signala ni EPG-a na velikom broju kanala.

Пуко ехе нет у Нишу. Нема интернета.
Већ се види напредност супернове...

Šta kažu u call centru? Jeste li zvali, možda je neki kvar ili nešto rade na unapređenju...!? ;):d

Samo da javim da nema ni na pocetku bulevara.

Na sajtu Exe-neta:

Kod pojedinih koisnika u Nišu došlo je do prekida servisa zbog havarije na jednom od glavnih core rutera.

Radi se na rešavanju problema.

Можда увертира у натовање.
Супер ако је тако, да имамо оправдање за раскид уговора.

Šta kažu u call centru? Jeste li zvali, možda je neki kvar ili nešto rade na unapređenju...!? ;):d

Да, шире капацитете за још већи уп. Овима са супернове доста 20мбит, не знају за боље па се не буне. :)

Kod nas u Vlasotincu internet normalno radi, ali nema signala ni EPG-a na velikom broju kanala.
Taman sam hteo da vidim jel samo kod mene, a i aplikacija za android im ne radi skroz... tj. nema nijedan kanal....

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ja u aplikaciji izbrojao tri kanala koja rade: Travel Channel, Nat Geo Wild i Info Kanal. :d

Да, шире капацитете за још већи уп. Овима са супернове доста 20мбит, не знају за боље па се не буне. :)

Da imamo bolje svakako bi znali šta da uzmemo ili izaberemo, ali ovako daj šta daš! :)

Nazad
Vrh Dno