Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Zaključak koji treba da izvučeš je: mali provajderi koji porastu bivaju preuzeti od većih provajdera, ako ne porastu dovoljno.
Dešava se konsolidacija operatera, kao i u skoro svakoj drugoj oblasti. Na kraju će biti par velikih operatera i neznatan broj malih, lokalnih. Ti lokalni će postojati samo dok su jako mali, čim malo porastu, neko od velikih će ih kupiti.
Pozdrav

Zaključak koji treba da izvučeš je: mali provajderi koji porastu bivaju preuzeti od većih provajdera, ako ne porastu dovoljno.
Dešava se konsolidacija operatera, kao i u skoro svakoj drugoj oblasti. Na kraju će biti par velikih operatera i neznatan broj malih, lokalnih. Ti lokalni će postojati samo dok su jako mali, čim malo porastu, neko od velikih će ih kupiti.
Pozdrav
Zakljucak koji ti treba da izvuces je da su nekada mali provajderi mogli da rastu i da se razvijaju a danas ce isti ako malo krenu da se razvijaju, a i ovi koji su se razvili, biti kupljeni od drzavne firme koja je najjaca jer ima najvise para...i to nije nikakva konsolidacija operatera, to je ubijanje bilo kakve konkurencije i pravljenje monopola.

Postoji i Ninet u Nišu, ali samo internet (optika).

Na koliko god tv a da ogranice, uvek postoji resenje. Ovome ce tesko stati na put. U sustini dovoljan vam je jedan box od operatera. Ovi extenderi imaju svaki svoj ir receiver, tako da cete u svakoj sobi menjati kanale jednim daljincem. Jedina mana je sto je uvek isti kanal.
https:// youtu .be/ XFhx8Zy95IY

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To nije rešenje...

Ехе је закуцао на 396 канала, никако да пређу преко.

Ako telekom preuzme kontrolu, tj izmisljena politicka supernova, brojace exe unazad. Bice jedno 100-150 manje :D Isto kao i net.

Samo ne razumem njihovu politiku i ljude koji vode telekom. Jel imas MTS optiku koja nudi manje-vise ok brzine (prvenstveno normalan upload). Zasto to nije isto u supernovoj? Zasto uopste postoji poseban brend supernova.... Isto vazi i za kanale, gomila HD kanala u mts boxu, u supernovoj - nema. Plus sto bezpotrebno vecina provajdera gura i SD i HD kanale (mislim na SD i HD verziju istog kanala - verovatno da bi se hvalili brojem kanala jer druge logike nema). Gasi bre SD, ko jos gleda SD, sve prelazi na 4k i 8k polako ti drzis takve kanale u ponudi. Jos gore su ove nase televizije, eej mnoge ne samo SD vec jos uvek zalutali u 17 veku sa 4:3 formatom slike.
Niko se bre ne trudi da poboljsa kvalitet, brzine, usluge koje daje narodu. Narod placa za to, ne dobija dzabe. Ogranicava se na par televizora, skrtari se na brzinama (pogotovu upload), cene neormalne za srbiju (pricamo o normalnim paketima, a ne o najjeftinijem), *mjau**mjau**mjau* ko da zivimo u 19 veku. I umesto da poboljsaju oni hoce da unazade. A onda ce na kraju prodati telekom i dati primer nekom normalnom kako "treba" da se "radi" u srbiji.

Ne znam da li će da prodaju MTS, dva puta pokušali, jači bio lobi neradnika. Znate li koliko tamo ima neznalica/nesposobnjakovića koji su plaćeni da ne rade ništa?

Na portalu "MojExe" dostupan je račun za oktobar 2020. godine, koji je ujedno i poslednji Exe Netov račun.

Od decembra meseca dobijaćemo "Supernovine" račune (SMS-om i poštom, a dostupna je i opcija slanja e-računa) kod kojih je poziv na broj svakog meseca drugačiji.

Nemojte da me držite za reč, ali mislim da oni treba da obavestd korisnike pojedinačno da su preuzeli exe, ovako mislim da mogu da dobiju onu stvar.... imali smo slučaj ovde s iznošenjem smeća, promenila se firma i ljudi nisu hteli da plaćaju ništa jer nemaju nikakav ugovor, dosta njih završilo na sudu zbog neplaćenih računa i na kraju forma dobila oIo a korisnici su oslobođeni plaćanja... e sad trebali bi da se raspitamo da nije nešto promenjeno u međuvremenu...

Послато са Redmi Note 8 Pro уз помоћ Тапатока

Ne moraju. Time što su okačili obaveštenje na svoj sajt, smatra se da su korisnici obavešteni.

Супернова избацила нове пакете, само промењен рисивер који је сада на фору еон бокса. И даље је код њих макс на три тв, слаб уп, нат ип... Из ехе нета и даље тврде да ништа не знају...
Ок, да оставе свима како је до истека уговорне обавезе... шта после?

Kad nam ponude 6 meseci po dinar i kad nam pogase polovinu kanala ko će da čeka istek ugovora. ;)

Upecaćemo se k'o somovi na bućku.

Poslednja izmena:
Супернова избацила нове пакете, само промењен рисивер који је сада на фору еон бокса. И даље је код њих макс на три тв, слаб уп, нат ип... Из ехе нета и даље тврде да ништа не знају...
Ок, да оставе свима како је до истека уговорне обавезе... шта после?

Nije na foru eon boksa imaš samo kanale i video klub nemaš ostale android mogućnosti bar je tako korisnicima mtel.me.

Од 16.11. шта се дешава са корисничким сервисом? Да ли зовемо бројеве из Ниша или Београд, да ли се аутоматски гасе портали на сајту... Баш професионално са њихове стране.

Gde ste Exe-Netovci, što smo se ućutali? Sitno brojimo, šta ćemo da radimo? Ima li nekih informacija?

Цг нат, мањи уп и бзв бокс са закључавањем канала. Шта ћеш више...

Je l' nas sve to odmah čeka ili nas možda neće dirati neko vreme?
Hoće li nam bar možda ponuditi 6 meseci po dinar?

Poslednja izmena:
Са оним наведеним треба да плате да користиш. Шта ће ти нет онда? За фб и инстаграм?

nama nisu dirali korisnicki servis sigurno godinu dana, ni pakete nisu menjali dok nije istekao ugovor.
A za potpisivanje ugovora dobijete 6 meseci...

Sto se tice gasenja kanala, nije mi poznato da neko ima vise kanala od supernove, tako da ne znam koje bi vam kanale gasili?

Imamo mi stotinak kanala više...

Ladno su samo promenili obaveštenje a ostavili stari datum. Nije od 16.og novembra već od decembra.

Dragi korisnici,

Obaveštavamo vas da, od 01. decembra 2020. godine, kablovski operator „EXE NET“ d.o.o. Niš postaje sastavni deo kablovskog operatora „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd. Od tog trenutka, korisnici pomenutog operatora nastaviće sa korišćenjem usluga televizije, interneta i telefonije u okviru kablovskog operatora „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd, koji na tržištu posluje u okviru brenda „Supernova“.

Vaš Exe Net

Постају напредни... исто и на супернова сајту...

Poslednja izmena:
Što više otežu, to bolje za nas. [emoji4]

Агенти са терена увелико звоне на врата и нуде услуге. Каже постаните корисник до краја месеца и имаћете сигурно две год по старом а 12 месеци гратис. Ок, а после две год? Супернова пакети...

Agenti Exe Neta ili Supernove?

Исти су за мтс, ехе и супернову.

Znači, onda nas sa starim paketima, neće dirati. Eventualno nas stave iza CG-Nat, i to gratis.

Nazad
Vrh Dno