Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ako je tako, onda mogu i N1 i Sport Klubovi.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ja samo prenosim šta govori rukovodstvo Brainza.

Odosmo mnogo daleko...
Ja sam samo rekao da je Brainz jedini kanal koji je u vlasništvu United Media grupe a koji Exe Net re-emituje pa jedino njega mogu da zabrane. To ne znači da će to i uraditi.

Da sam znao ne bih ni spominjao Brainz [emoji6]

Da li ima jos neko na EXE-NETU koji nema "OBN" kanal?

Poslednja izmena:
Odosmo mnogo daleko...
Ja sam samo rekao da je Brainz jedini kanal koji je u vlasništvu United Media grupe a koji Exe Net re-emituje pa jedino njega mogu da zabrane. To ne znači da će to i uraditi.

Da sam znao ne bih ni spominjao Brainz [emoji6]

Imaju oni dosta kanala za koje su distributeri a nisu u njihovom vlasništvu npr kanali Discovery grupe i Viasat grupe.

Discovery, TLC, Animal Planet, Discovery ID, DIVA, AXN, Viasat History, Viasat Explore, Nickleodeon, E!, TV 1000, Travel

Poslednja izmena:
Mogli biste da odgovarate na žalbe korisnika u SBB temi a ne da reklamirate svoju uslugu u drugim temama.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ocigledno to nije cilj ovog bota te je zavrsio kao i svaki bot...

Verovatno ima i bice ih jos, pijavljujte da ih resavam po kratkom postupku. Hvala

Poslednja izmena:
Pozdrav, treba da stavim net, al trenutno nemam fixni telefon.
Interesuje me kakva su vasa iskustva sa:
-Telekom mts box paket
-Orion telekom wifi net
-Exenet wifi net

Mozda ubacim i iptv ukoliko je dobar provajder.
Inace sam iz Pirota.

Wifi ti ničij ne bih preporučio ako imaš uslova za bilo šta žičano

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

El ima neko u Nisu da mu sporo otvara sajtove od jutros a uopste ne mogu da pristupim google servisima?

Isto sve. Nis i ima problema sa google.

Sad mi rece majka da zeza google i u akademskoj, meni proradilo kuci.

Poslednja izmena:
Evo problemi sa Googleom su i u akademskoj mreži.

Da potvrdim i ja da je bio problem i na akademskoj mreži i na Exe-u jutros.

Akademska mreža google saobraćaj šalje preko sox.rs razmene saobraćaja, moguće da i Exe šalje na njega pa da je tamo neki problem bio.

I meni je bio jutros problem da otvaram sve sto je pod google sajt,a sad je tek poceo da mi otvara.

Nadam se samo da je ovo privremeni problem sa Sox.rs i da će se vratiti rutiranje preko njih, zato što je ping znatno manji kada ide preko njih.

Pozdrav, treba da stavim net, al trenutno nemam fixni telefon.
Interesuje me kakva su vasa iskustva sa:
-Telekom mts box paket
-Orion telekom wifi net
-Exenet wifi net

Mozda ubacim i iptv ukoliko je dobar provajder.
Inace sam iz Pirota.

Exe ima optiku i u Pirotu. Zovi ih i neka ti instaliraju optiku.

Zvao sam da provere, i ne prolazi mi nijedna optika u ulici, ni od oriona ni od mtsa, ni od exeneta.
Jedino mi preostaju solucije koje sam naveo, samo da odaberem ko je najbolji

Meni su vukli 2.5km optike u Knjazevcu

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Zbog lampiona ne moze kod mene optika. Bar su iz exea tako rekli, da su svetla na onim visokim banderama, moglo bi.

Od ta 3 Telekom, wifi je uzas.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Verovatno je već pisano u temi, ali nemam kad da pročitam sve, pa zato pitam - na koliko televizora može da ide Exe televizija?
Na njihovom sajtu nisam našao taj podatak.

Može i na 10, ako želiš.

Na koliko hoces samo da imaju dvbc tjuner

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Kad smo već kod broja televizora...
Trebam da kupim još jedan TV ali nemam ona klešta za krimpovanje F konektora i trebao bi mi još jedan razdelnik jer će se veza uzeti od već postojećeg tv-a, tj. coax kabla.
Mislim, mogu ja sam da stavljam one konektore ali nije to kao kada se stave oni kompresovani konektori za koje trebaju ona klešta.
Da li Exe naplaćuje takve intervencije?
Ovo pitam jer sam 15-ak godina imao Jotel i oni to nikad nisu naplaćivati. Dođu, zamene konektore, razdelnike, stave svoj kablove i sve free. Čak su mi letos neki majstori iskidali optički kabl greškom, zvao Jotel i ovi došli i zamenili sve o svom trošku iako sam bio spreman da platim jer je krivica bila moja.

Nazad
Vrh Dno