Hvala @WebWolf, konkrento me zanima dal su arene u smrat trio 1 na HD-u i standardni kanali koji su HD u sbb mrezi. Nije zurba.
Znas li mozda koji stb uredjaj se dobija prilikom potpisivanja ugovora za smart trio 1 paket i da li postoji mogucnost da se uzme neki stb koji podrzava android? Ovo sam nasao na njihovom sajtu: https://www.exe-net.net/iptv/
Za Arene ti je kolega odgovorio, ali cu pokusati da exportujem spisak kanala.
Ne znam sta da ti kazem za STB jer sam direktno u televizor povezan. Mislim da se pisalo ovde o tome, ljudi su prikljucivali i svoje Androide i stavljali njihovu aplikaciju za replay. Licno ne koristim.
Hvala na odgovorima.
Jel moze neko da potvrdi ovo sto je naveo @Mr_Cojko, da se pri sklapanju novih ugovora za smart trio 1 dobija android box (kao dodatna usluga) besplatno?
Da tako je ja sam podneo zahtev za smart trio dobija se jedan box i jos jedna tv aplikacija
"Poštovani,Ni kod nas u Kruševcu nema novih kanala. Kada su Nišlije pisale da su im pomerili kanale Prva i O2, to kod nas nije bio slučaj. Moguće je da je različita ponuda za gradove.
Jel moze neko da potvrdi ovo sto je naveo @Mr_Cojko, da se pri sklapanju novih ugovora za smart trio 1 dobija android box (kao dodatna usluga) besplatno?
Iz nekog razloga, običnom korisniku nije dozvoljeno da menja DNS adrese na Huawei HG8245Q2 ruteru, dobijenog od Exenet-a na korišćenje. Onemogućena su ta polja.
Da li neko zna login za admin pristup ovom ruteru? Pretpostavljam da mi je potreban telecomadmin nalog.
Da tako je ja sam podneo zahtev za smart trio dobija se jedan box i jos jedna tv aplikacija
Nema ovo niko sem njihovih administratora, barem tako kažuJa im tražio jednom prilikom i nisam dobio.
Kod mojih u Nisu je podrska za net dosla u nedelje u 12h, jedini put kada su oni imali problem na VDSLu.Uzivaj dok traje jer kad ih "objedine" s podrskom u SN ima da se nacekas i nacekas na odgovor, nanerviras do ludila i onda "otupis" dok se nesto "pomeri"...
Ima, i u drugim temama su pisali da im nije radilo, ukljucujuci i korisnike SBBa:Hm... da nema možda to veze sa ovom havarijom SBB-a?
Nisu ni meni dali podatke za login. A baš je bezveze što korisnik nema pristup podešavanjima DNS-a, jer to baš komplikuje podešavanje mreže. A ne može da šteti.
Ali svaka pohvala za podršku i brzinu odgovaranja na poruke, kao i za pomoć sa podešavanjem rutera. I to u subotu uveče. Jako, jako prijatno iskustvo.
Uzivaj dok traje jer kad ih "objedine" s podrskom u SN ima da se nacekas i nacekas na odgovor, nanerviras do ludila i onda "otupis" dok se nesto "pomeri"...
Aman čitate li vi postove uopšteModeratori, reagujte malo
Šire dezinformacije.
Budite sigurni da ovo nije istina. Aj ne palite vatru i ne pričajte svašta kad nemate tačne info. Samo unosite nemir kod korisnika koji na prvu poveruju. Nit je kupljen nit će biti kupljen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari