I jesu ih prodali na kraju MTS-u ili nisu?
Exe će da postane supernova čiji je vlasnik Telekom ali nastupaju kao nezavisna firma.Jel Exenet postaje Supernova ili samo Telekom postaje vlasnik a provajder ostaje isti ko sto je i bio?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
U mojoj ulici postoje kablovi Kopernikusa (Supernova) i Exeneta (Supernova). Recimo sada ja ne bih mogao da predjem sa Kopernikusove mreze na Exe optiku posto su deo istog konglomerata?
Ako može, koji kanali su u pitanju, pošto kod nas i dalje nema ništa novo...
Jel moze neko da mi kaze koji HD kanali idu u smart trio 1 paketu? Na flajeru koji sam dobio pise samo 190+ kanala...
Zaboravite stare ponude i pakete ako potpisujete nove ugovore, mozete dobiti samo ono sto supernova nudi.
Zaboravite stare ponude i pakete ako potpisujete nove ugovore, mozete dobiti samo ono sto supernova nudi.
U mojoj ulici postoje kablovi Kopernikusa (Supernova) i Exeneta (Supernova). Recimo sada ja ne bih mogao da predjem sa Kopernikusove mreze na Exe optiku posto su deo istog konglomerata?
Daj bože, ali činjenice govore drugačije. Sve što je kupljeno potpalo je pod Supernovu: Kopernikus, Radijus Vektor, Telemark, Avcom, Citadela, Masko, Gronet (optička infrastruktura), itd., a biće ih još... Zašto bi Exe bio izuzetak?
Ako neko od kupljenih operatera ima optičku infrastrukturu, Supernova ima GPON pakete. U cenovniku Supernove piše da u zavisnosti od tehničkih mogućnosti, isporuka interneta može ići preko koaksijalnog ili optičkog kabla.
Samo ubacivanje ovih novih kanala još jedan je dokaz.
A to što još na Exe sajtu nema nikakvih izmena, polako, tek pre 15-tak dana je izvršena izmena vlasništva u APR-u. Recimo, za Telemark iz Čačka izmena vlasništva u APR-u je objavljena 4. jula, a na njihovom sajtu stoji da od 1. septembra posluju pod imenom "Supernova".
Inače, jako bih voleo da nisam u pravu... Ja sam pobegao sa Supernove na Exe Net... Videćemo...
Baš ste tvrdoglavi ....Nisi u pravu. Exe paketi sa sajta su u ponudi. Nema indicija da ce Exe Net da nudi Supernovu.
Bilo bi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*no da Exe Net krene sa dosta sporijim Supernova paketima. Time bi se superiorna internet ponuda Exe Neta downgradovala.
Ne verujem da bi Telekom kao novi vlasnik napravio takvu GLUPOST.
Baš ste tvrdoglavi ....
Ništa se vama novo ne događaja što mi već nismo prošli....
I vektor je imao pakete sa 250mbit interneta pa se to više ne može dobiti.
Promena još nije ni objavljena polako ima vremena.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari