Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Za koji mesec cu se nekima smejati, u nadi da ce shvatiti da su se sami zeznuli, iako su ih drugi mamili.

Anyway... 21. vek, revolucije i ostalo idu preko neta, manite se price o jednom kanalu, koji imate preko neta ionako.

Objaviće Exe Net vest na sajtu vrlo brzo, ja računam da od oktobra postajemo korisnici Supernove. Telemark iz Čačka je prodat Telekomu prošlog meseca, a na njihovom sajtu stoji da od 1. septembra posluju pod imenom "Supernova".

Za koji mesec cu se nekima smejati, u nadi da ce shvatiti da su se sami zeznuli, iako su ih drugi mamili.

Anyway... 21. vek, revolucije i ostalo idu preko neta, manite se price o jednom kanalu, koji imate preko neta ionako.

Ne mora da znaci. Kao sto neki imaju sport klub a neki ne, tako ce velike internet brzine ostati korisnicima nekadasnjeg exe neta-supernove.

Ko je spomenuo optiku, ukinuće android aplikaciju koju trenutno koristimo, a uvešće aplikaciju "tv po tvom" koju naplaćuju 299 mesečno.

Nije Vam palo ni jednom na pamet, da će sve ostati isto, a samo se Exe pripojio Telekomu? I sad telekom ima Supernovu i Exe pod svojim krovom :) Nema razloga da pucaju sebi u noge, infrastruktura exe-a je daleko bolja od lelekomove :) Telekom je skoro poceo optiku, exe vec godinama u gotovo svim većim gradovima na jugu Srbije :)

Pričate samo prazne priče :) Bukvalno. Ali je zanimljivo čitati Vas :D Srk kafa i smeh...

Nije Vam palo ni jednom na pamet, da će sve ostati isto, a samo se Exe pripojio Telekomu? I sad telekom ima Supernovu i Exe pod svojim krovom :) Nema razloga da pucaju sebi u noge, infrastruktura exe-a je daleko bolja od lelekomove :) Telekom je skoro poceo optiku, exe vec godinama u gotovo svim većim gradovima na jugu Srbije :)

Pričate samo prazne priče :) Bukvalno. Ali je zanimljivo čitati Vas :D Srk kafa i smeh...

Cime da pucaju u noge? Ovde se govori o dve stvari, infrastrukturi i biznisu. Nema potrebe da menjaju infrastrukturu, postavljena je gde je postavljena, mozda ce prosto izbeci da postavljaju svoju (bar za sada) ili ce "preziciti" gde ima ukrstanja. Tu nema potrebe za zurbom jer je tu razlika u trenutnim troskovima jako niska. Sto se bizisa tice, tu imaju verovatno vece troskove jer moraju da menadzuju vise provajdera i sto pre ce gledati da sve to bude Supernova. Ako zrnce mozga imaju, moraju imati jedinstven ili slican billing na svim trzistima, objedine licence (ako uopste placaju neke), support/techops, pogase sve Android/STB aplikacije, portale i otpuste redundantno osoblje. Bar bih ja to radio, to nije pucanje u nogu. Na njima je da vide da li imaju kapacitete za takvu konsolidaciju i kojim tempom. 01/09 je jako blizu, ako vec imaju plan konsolidacije za nekoliko provajdera, moraju da ga mapiraju na ExeNet, a nesto mi se cini da nemaju vremena za to. Sto se donekle slaze sa alfinom pretpostavkom da ovo mozda traje nesto duze. Moj osecaj je da su se kola slomila onomad kada su na naplatu stigli O2, Prva i ostali kanali, od cega je proslo dobra dva meseca cini mi se. Tada je vec ponuda bila na stolu, ono pismo je samo bilo pistolj. Kada se to desilo, bilo je nekog migoljenja, prebacili su ova dva kanala na TEST i tu su stali. Nisu ni ljudi iz Telekoma sisali vesla. To jeste drzavna firma, ali neko mnogo vestiji, u nedostatku boljeg izraza, vuce konce.

Sa druge strane, morace da promene ugovore, sto sa sobom vuce i ostavljanje mogucnosti raskidanja postojecim korisnicima. Na sajtu ovog cacanskog Telemarka vec vidim neke zestoke popuste postojecim korisnicima i pozive kako bi se ponudila digitalizacija itd.

Poslednja izmena:
Danas mi uveli exe net, brzina super preko racunara, nisu mi hteli dati siftru za ruter onaj beli huawei, a i zurio sam se na poslu nisam bio tu kada su setovali uradjaj, pa ako neko zna podeliti koja je adresa rutera i sifra bilo bi ok, mislim da ovaj kanal za wifi prebukiran a ne mogu menjati podesavanja u ruteru. Za portove su rekli da su svi otvoreni.

Možda sam paranoičan postao sa godinama, ali ja nekako povezujem onaj DDOS napad sa ovim preuzimanjem.

Bilo kako bilo, treba da objave info. Pa poceli i za pola godine tek. Da znaju ljudi.

Ja ću prvi da raskinem ako me budu terali na bilo šta. Dok mogu teraću ovako kako je sad, kad ne bude moglo - ćao zdravo. Na telekom mts supernovu ili kako god sam alergičan i sa njima ne potpisujem NIŠTA.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Neće te niko terati ni na šta

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne znam, videćemo. Oni su poznati uslovljavači. Kod njih mora fiksni [emoji337] da bi imao sve ostalo, a tu istu uslugu nisu unapredili 100 godina. Identifikacija dokaznog poziva, kao vrhunsko tehnološko dostignuće, se posebno naplaćuje, bogte.

Poslednja izmena:
Ne znam, videćemo. Oni su poznati uslovljavači. Kod njih mora fiksni [emoji337] da bi imao sve ostalo, a tu istu uslugu nisu unapredili 100 godina. Identifikacija dokaznog poziva, kao vrhunsko tehnološko dostignuće, se posebno naplaćuje, bogte.

Kod Supernove nije tako, postoje samo internet + TV paketi.

Postoje Super Par (TV + internet) i Super Sve paketi (TV + Internet + Fiksni). Fiksni nije obavezan, naravno.

Bilo bi dobro da sve ostane kako je sada, pa makar bilo pod nekim drugim imenom/brendom. Promene u televiziji, formiranje paketa, smanjenje broja kanala i sl. ili promene brzine interneta verovatno ce mnoge korisnike naterati da potraze bolju ponudu kod konkurencije.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ko ima bolju ponudu?
Dobicete samo vise necete dobiti manje.

Ono sto ce prvo da urade je da vam sravne pakete po cenovnim kategorijama kojima pripadate.

Poslednja izmena:
Sta ce da smanje po pitanju tv ponude kada ce Supernova imati vise kanala? Jel ste dobili FOX HD? npr, i jos koje HD kanale? Superstar HD? sta je to po pitanju televizije bolje nego kod Supernove?

Recimo, Supernova ograničava prijem tv kanala na 3 televizora u kući. Kod Exe Neta ograničenja nema.
Supernova ima 260 kanala u skupljem paketu. Exe Net trenutno ima 320 kanala.

Pa ne bih rekao vise, ne znam sta gleadas, ali osnovni paket Supernove npr, nema Nat. Geographic Wild, tek onaj skuplji je slican Exenet ponudi, sportske ne racunam, njih ne pratim, kod Exe sve je otkljucano

Ne zaboravite one kanale na 300+ :'( .

Supernova skuplji paket 3600, tv slican Exenet-u, trenutno kod Exeneta placam oko 2300. Ima razlike, bice manje povoljno sigurno, za mene dovoljan razlog da raskinem ugovor i trazim nesto priblizno ovom sada

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Dobićete samo one kanale što su u valasništvu telekoma star, superstar,zenskatv itd i supernove prva, o2 kcn i 20 kanaala za odrasle.SK i N1 i tome slično koje ni sad nemate nećete ih ni imati ko što ni AVCom korisnici ni posle 9 meseci od kupovine nemaju te kanale ko što ih imaju na kopernikus i radijus vektoru a svi su pod brendom supernova.Ili ko što RV imaju SK HD kanale a kopernikus samo SD tako da se tv ponuda menja samo sa kanalima u njihovom vlasništvu.

Od tih 300 i nesto dosta ima i lokalnih kanala. Mozda se i promeni nesto do kraja godine, sada kada su dobili ogroman broj korisnika za kratak period. Telvizija je bolja na Supernovi svakako a internet, nije. E sad da li ce srozavati ponudu interneta, ne znam. Oni da su pametni treba dostici svima isti kvalitet interneta i televizijeu Supernovi. Ali opet, kazem treba objaviti i zvanicno. Ko hoce neka ide, ko hoce neka ostane. Supernovi je glupost sto ukidaju slobodan DVB-C.

Je l' ima neki negde podatak, koliko korisnika ima eHe net ???

Sigurno preko 100 000

Prema ratel izveštaju gde u Srbiji ima 1,56 miliona internet korisnika a poslednji operater kog su naveli izvan ostali koji čine 9,5% ima učešće od 0,9% znači da exe je negde sa ne više od 10000 korisnika.Ali će to sad kad su prodati ispasti ovih tvojih 100000 isto košto se kopernikusu utrostručio broj korisnika kad ih je mts masno preplatio.

Poslednja izmena:
Na banderama kod mene u ulici danas Supernova postavio optičke kablove. Zašto li to rade ako su oba provajdera sada u vlasništvu Telekoma?

Sada kod mene u ulici optiku nude Exe Net, NetNet, Jotel i Supernova. Bitno je da postoji (makar prividan) izbor.

Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk

Vrh Dno