Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Исто важи и за мене, ако је неко вољан нека пошаље ПП, имам само ЕОН податке, немам од СН нажалост :/
 
Koja je ovo sad fora sa ovom aplikacijom, mora da im se pošalje zahtev mailom da pošalju user & pass? Jel slao neko, jel dobio, koliko se čeka?

Sent from SM-A750FN using Tapatalk
 
Koja je ovo sad fora sa ovom aplikacijom, mora da im se pošalje zahtev mailom da pošalju user & pass? Jel slao neko, jel dobio, koliko se čeka?

Sent from SM-A750FN using Tapatalk

Ja sam poslao i sačekao sam nekih sat ipo da mi naprave account. App mi se za sada sviđa, svi kanali koji su na iptv-u su i na telefonu. Nema bas svih kanala kao na otpici. Tipa postoji MTV Europe ali ne i MTV Rock, MTV Hits itd...
 
Poslednja izmena:
Super, evo poslao im I ja upravo. Hvala na odg..

Sent from SM-A750FN using Tapatalk
 
Па боље је да се креирају нови подаци него да се користе они за портал. Овако може и да се трампи са неким. ;)
 
Moze neki opis aplikacije, kakav je interfejs, da li ima puno bagova, kako radi vracanje unazad, jel i ovde slucaj da se resetuje na svaki pun sat, jel mogu svi kanali da se vracaju? Verujem da sve interesuje kakvi su utisci
 
Aplikacija moze da se instalira samo na jedan uređaj. Naravno da bih pre instalirala na Android box, nego na telefon, ali nisam znala.


Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
 
Kako samo na jedan? Rekli su da ne postoji ograničenje.

Sent from my MIX 2 using Tapatalk
 
Kada sam pokusala da instaliram na sledećem uređaju pisalo je :Registrovan maksimalni broj uređaja. A instalirano je samo na jednom telefonu.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
 
A može li da se obriše registrovani uređaj pa da se aplikacija instalira na drugi?
 
Trebalo bi da ide na osnavu paketa koji se koristi. Na najslabijem 1 uredjaj, na jacem vise.

EDIT. Za sada koliko vidim je ograniceno svima na 1 uredjaj. Mozes da se odjavis, i onda prijavis na drugi uredjaj. Trebalo bi da radi, probacu kasnije.
Inace testiram upravo aplikaciju na Sony android TV-u i bez problema radi. Daljisnki je upotrebljiv tj moguce je da se na njemu menjaju kanali i sl, ali ipak za meni i za 120h mora kombinacija mis/tastatura na tv-u jer strelice na dole funkcionisu kao promena kanala. Lepo radi, fluidno, slika je extra kvaliteta, nema razlike od one na DVB-C, broj kanala kao sto je neko rekao je isti kao kod android box-a za sada, 120h funkcionise bez problema, tako da je veoma prosta i vrlo vrlo lepa aplikacija. Trebalo bi samo te neke sitne dorade sto se tice komandi na daljinskom (vezano za android TV), sve ostalo je za svaku pohvalu.
 
Poslednja izmena:
Aplikacija na prvu sto bi rekli nije losa...mada (za sada-mozda isprave, tj, dodaju kasnije) u aplikaciji nema opcije "cast" koje recimo na EON-u ima. Tako da trenutno samo moze da se glerda na telefonu. Eeee dobra bi fora bila ako je vec moguce samo na jedmom uredjaju, sto i ja potvrdjujem, da ima barem tu "cast" opciju pa da se stream-uje na TV ;)
 
Evo i meni poslali korisničko ime i lozinku i instalirao na android tv box. Lepo izgleda i radi.
eccbf5324d71929bc1ec6ea236326885.jpg
95885150868a81d8ae78258a54f37cf6.jpg
 
Kako se radi odjava uređaja? Jel je probao neko da obriše trenutni uređaj, pa doda nalog na drugi?

Sent from my MIX 2 using Tapatalk
 
Samo da potvrdim ono sto sam gore napisao, ukoliko imate smart 1 paket, imate pravno na 1 uredjaj, smart 2 - 2 uredjaja, smart 3 - 3 uredjaja itd. Otvorite opet tiket, kazete ako ste recimo smart 3 da zelite dodatne naloge i dobijete jos 2 dodatna naloga.

Kako se radi odjava uređaja? Jel je probao neko da obriše trenutni uređaj, pa doda nalog na drugi?
Na slici iznad imas "odjava". tu se odjavis :)
 
Poslednja izmena:
Na koji mejl da saljem to za nalog ?

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока
 
Ја не користим андроид бокс па би ми највише одговарала апликација за browser на компу, кад одем у собу где је лаптоп. Плус ово за мобилни.

Пробао малопре, када је подешен ExoPlayer, добијем поруку да видео не може да се репродукује. Са VisualOn плејером нема поруке али нема ни слике, иде звук без слике. Нокиа 6, пише да је тестирано на Самсунг и Хавајцима, можда мора да се још мало тестира?
 
Meni sve extra radi na Samsungu S10! Slika extra kvaliteta, pogotovu na HD
 
Сад сам опет пробао, не ради првих 30 па од 31. ради десетак или више филмских па опет не ради већина па неки раде. Рецимо Еуроспорт не ради, Еуроспорт2 ради. Пробао и на мобилном и на wifi интернету, нема разлике.
Шта је оно на крају, РТС1 и РТС2 720p? Они немају ни звук код мене.
 
Probao sam na starom tesla telefonu. Tu brljavi, nema svuda zvuk. Nije ni bitno, telefon je krs.
 
Evo šta su odgovorili što se tiče instaliranja aplikacije na više uređaja:
IMG_20190412_101927.png
 
Може ли неко да пусти линк те апликације да се види како изгледа и мало изучи?
 
Da li je neko imao problema prilikom reprodukovanja nekih kanala ? Kod mene prilikom reprodukovanja nekih kanala piše "Video ne može biti reprodukovan", tako nešto, i čuje se samo ton a slike nigde nema ?
 
Komedija :) Novi korisnici ne samo da dobiju 3 meseca za dinar, nego i cenu od 1740, a starima hoce 1790 da naplacuju za ISTI paket osnovnog neta :)

Ne znam kako sam uspeo da promasim, ali 3m po dinar za 1740 izadje 1522, tako da nije ogromna razlika sada, pod uslovom da se dobije ta akcija kao za stare korisnike.
 
Nazad
Vrh Dno