Pojavise se odjednom svi hejteri koji godinama pljuju ovde Exe Net! Ajde samo navalite!
@doct.cor ne znam kako da ti pomognem kad ti sam sebi ne zelis da pomognes. Pitao sam te vise puta da pingujes do njih, da nam ostavis adrese servera pa da vidimo, itd.. Ovako je sve rekla kazala. Tipa ne radi mi, nije do mene do njih je, nece ti pomoci. U svakom slucaju kontaktiraj podrsku i siguran sam da ce ti pomoci ako sam zelis da da ti pomognu. Ako zelis da iskoristis neku drugu akciju kdo drugog operatora pa mislis da ces pljuvanjem da raskines ugovor, zelim ti svu srecu! Bolje umesto gubljenja vremena na taj nacin, lepo pitaj da ti daju najminimalniju naknadu za raskid i zavrsi posao, ako je to u pitanju.
I ne slusaj ove iznad gore, oni samo znaju da pljuju, a na taj nacin ti nikad nece pomoci. U sustini je najbolje da ti pomognes sam sebi a to je da prihvatis da ti Exe Net resi problem ako ga imas. Ako kazu da nema problema, onda pogledaj u svoju lokalnu mrezu. Nemoj da se ljutis ali sve mi ovo lici na klasicnu pljuvacinu i da ti cak uopste i ne zelis da resis problem. Tj. deluje mi da samo zelis da raskines ugovor. To je moj utisak.