bojanmladenovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2014
- Poena
- 70
Brate preterao si ga vise. 3-4 strane samo tvoja kuknjava sto ne mozes da uhvatis 2 frekvencije. I vrapci na grani su naucili o tvom problemu. Stvarno smaras.
Brate preterao si ga vise. 3-4 strane samo tvoja kuknjava sto ne mozes da uhvatis 2 frekvencije. I vrapci na grani su naucili o tvom problemu. Stvarno smaras.
Odnosno trebao bi staviti naocale za sunce i preskociti te programe.![]()
Po cemu je van svake price? Pa kako korisnici znaju da skienraju svoje televizore kada ubace neki novi kanal a ne umeju ako bi zbog mene premestili svega 4 5 kanala? Nebitno, ja ne bi ni to spomenuo, da su oni BAR NEKO RESENJE ponudili ili PREDLOG. Mogli su i neki popust ponuditi kao tebi calex za mesecnu pretplatu. Ono sto cime sam zaprepascen je kolicina njihove neazurnosti, staticnoscu, i neprofesionalizma. Po stoti put sam rekao da je i kod kosmije isti problem, cak kada samu rekao sta su meni nudili, on se nasmejao i rekao "da nema sanse da ih zove da i njemu prave od kuce zooloski vrt, kaveze i razmotavaju alumunijumske folije". Lepo je rekao Miro, znaju oni dobro sta je problem nego ne zele da poprave, pa izmisljaju price oko "piratskih emitera". Zasto ne zele da poprave to je vec njihova politika. Ako je istina za piratskog emitera, zasto nisu zvali RATEL, i rekli im da to i to deluje na njihovu mrezu? Bukvalno nisu nista uradili, tj nista nisu predlozili, a ja sam pokazao dobru volju misleci da im je stalo do korisnika i da su im korisnici svi jednaki.
U redu je, cim uzmem krajem leta godisnji odmor raskinucu ugovor sa njima, i vraticu se na SBB. SBB jeste skuplji, ali bar nude 100 posto isto ono sto pise na sajtu, NI KANAL VISE NI KANAL MANJE. A Exe net bi radije imao nezadovljnog korisnika sa losem isksutvom nego da su BAR NESTO uradili. Njihova politika, njihovo poslovanje, njihova stvar.
Није њима проблем да промене неко место програмима али се то не ради због једног корисника. А шта ако у твом комшилуку неко хоће да гледа баш оне програме које си предложио и онда остане без њих? Или у неком другом крају постоје сметње на некој другој фреквенцији и тумбање тамо поремети пријем? Свако ће да их зове да мењају распоред а онда они врте канале као рингишпил. Мислим, ајде предложи Ниш експресу да помери бањску линију па да иде твојом улицом уместо садашње јер си ти равноправан путник и хоћеш да теби више одговара.Po cemu je van svake price? Pa kako korisnici znaju da skienraju svoje televizore kada ubace neki novi kanal a ne umeju ako bi zbog mene premestili svega 4 5 kanala?
Зато и питам, ако не утиче на оптику, а није баш логично ни да утиче на коаксијални кабл, одакле и како се појављују сметње? По овоме би цео тај крај био у сметњама и нико не би могао да гледа многе програме ... опет невезано за проблем, ја бих се заинатио да истражим шта би то могло да буде па бих сазнао чисто да знам.Ne mogu da se pojave RF smetnje na optici. Optici ne smeta ništa od toga. Znaš da je i logično za obične laike da elektromagnenta zračenja nemaju uticaj na svetlost. Problem nastaje u stanu kod fullhd kada se izvrši konverzija sa optike na RF signal (koaksijalni) za kablovsku. Jednostavno kod njega u stanu ima jak signal na tim dvema frekvencijama na kojima ima tih par kanala koje ne može da gleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari