Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ne verujem u to. Kada sam zvao da pitam da li ce imati jedan kanal, rekli su da jos nisu potpisali ugovor i da cim potpisu da ce ga pustiti. Jos nije pusten. Takodje, kad smo cekali da puste FOX kanale, cekao se ugovor sa FOXom i pre toga ih nije bilo. Tako da sam siguran da je sve po PS-u. Ne bi se tako jedna ozbiljna kompanija zezala sa tim. Drugo, mnogi provajderi nemaju azurirane liste tj nemaju ni liste. Exe Net je ima na sajtu.

E sad da li ces da se ubedjujes sa njima ili neces to sad ne znam da ti kazem. Mozda uopste i nemas mogucnosti da uvedes njihovu optiku pa se dzabe opterecujes.
Sta nas briga za vas potencijalne, mi smo uveli odavno i uzivamo u svim carima optickog kabla, a vi se patite tamo :) Stvarno sad bez sale, ako uzmes necess se pokajati veruj mi. E sad prvo ih kontakiraj pa vidi jel mogu uopste da te uvedu.

Hvala an savetu,a mogao bi vec da otkucas i spisak kanal kad vec imas,ili bar otkucaj hd kanale :) zanimjau me strani kanali samo

Vlada ovde redovno kuka i trazi listu kanala a mrzi ga da ode do exe neta kao sto sam ja nekada uradio pre nego sto sam uvodio njihovu opticku da pregleda kanale. I onda ovde pisete svasta.

Ja stvarno ne razumem vase postove.

Oni iz Exe Neta te ne prisiljavaju da potpises ugovor pa da imas takav stav. Na sajtu im lepo oznacena lista kanala sa logoima. Ne azuriraju redovno, primetio sam, prodje malo vremena kada se pojave logoi kanala koje imaju ali to nije razlog da ovako pises. Ajde recimo nadji mi listu kanala kod drugih provajdera a da nisu tvoji omiljeni koji navodis. Recimo kod jotela, kod kopernikusa??? Ja to nisam video, prosvetli me ako ti jesi. Zatim kod BG provajdera isto u vecini nema. I sta sad, svi su duzni da na sajtu napisu sve u detaljima. Ajde molim vas.

A ovo za unapredjenju usluge, ne vidim sta trebaju da unaprede, bolji su od provajdera kog ti koristis 10 puta.

Izvini ali smarate vise sa tom pricom oko liste kanala, jer pricate jedno te isto svakog meseca i kako vi ne mozete da date te "silne novce".

Да ли си озбиљан да у 2015. години код једног интернет провајдера немам све информације на сајту него требам ићи лично да бих се информисао?
Од кога су бољи? СББ? Укупна понуда није боља. Желим да буду бољи и да пређем тамо.
Унапређење услуге? 72ч, радио канали, ХД канали (ово је можда и ок али не пише нигде).
Код СББ имам тв, нет и фиксни тел. По цени када вратим тел код Телекома (користи се, не може одјава) а тв и нет овамо опет дођем на сличну цену а добијем још 3М уплоада на оптици... али губим опције које ми значе а ови из (макар за сада) немају. Уз то и додатне опције на фиксном код СББ су бесплатне а код Телекома се додатно наплаћују + много мања минутажа.
Тако је то кад зависиш од Телекома... Него, које силне новце ја не могу да дајем и за шта?
Надам се да си ''изео'' сендвич за одбрану... ;)

Poslednja izmena:
Мислим да смо једном писали на ову тему. Плаћаш 4.080 за Трио Голд Екстра. Ехе-нет нуди 60/6 за 2.690 и ако додаш 659 за Телеком фиксни, то је 3.349 месечно за 60/6 и фиксни. Разлика је 731 динар. Једино ако мислиш на тзв флет фиксну код СББ-а и пар додатних услуга. Ја срећом немам тај проблем, за 659 (плус мислим око 65 кинте) имам две линије и додатне услуге или ако рачунам само нет и тв, ехе-нет би ме коштао 1.000 мање.

Јесте да недостаје 72ч али сам сигуран да ће пре ови да уведу неку сличну услугу него што ће СББ да крене са FTTH и отвори све дигиталне канале. А колико се сећам твојих жеља, основна замерка СББ-у је мали upload и ограничење у броју телевизора. Ехе-нет има све отворене дигиталне а даје и додатне пријемнике по жељи.

Где да се јавим за сендвич? ;)

Slažem se sa calexx-om. Slažem se i sa Bojanom da je neuporedivo bolje na Exe Net-u. Svako nek koristi šta mu odgovara. Nema tu nikakve filozofije.

Gde da dođem i ja za sendvič? :p :smoke:

Poslednja izmena:
Moram da prokomentarisem onu njihovu radnicu sa svetlim ocima sto radi na salteru, tamo u njihovoj zgradi u Dusanovoj. Zena je jednom neljubazna, uvek kada sam bio namrstena i vrlo stura sa informacijama koje daje korisnicima. Nisam jedini koji je ovo primetio, svi moji prijatelji koji imaju Exe-net i koji su bar jednom bili u kontaktu sa doticnom, zakljucili su isto. Jednostavno, nivo negativne energije u njoj je neverovatan, ne znam kako zivi sama sa sobom.

Hahahaa! Bas tako! Dobro si je opisao! Ja uvek pribegavam psihickoj pripremi, pre nego sto joj odem i gledam da namestim brata, da on izvrsi uplatu. Inace, nikada mi nije "zakinula" na brzini, hahaa, internet im je uvek stabilan i brzina odgovara deklarisanoj.

Poslednja izmena:
Hahahaa! Bas tako! Dobro si je opisao! Ja uvek pribegavam psihickoj pripremi, pre nego sto joj odem i gledam da namestim brata, da on izvrsi uplatu. Inace, nikada mi nije "zakinula" na brzini, hahaa, internet im je uvek stabilan i brzina odgovara deklarisanoj.

Jel mislite na onu crnu ili na onu plavu sto extra izgleda ?

Razvalili su pošteno. Video sam i ja danas na sajtu kada sam išao na webmail.

NAZIV PAKETA BRZINA DOZVOLJENI PROTOK UGOVOR 24 MESECI UGOVOR 12 MESECI
Exe Fiber Home 35M 35/3Mbps Neograničen 1.490 din 1.590 din
Exe Fiber Home 50M 50/5Mbps Neograničen 1.990 din 2.290 din
Exe Fiber Home 70M 70/7Mbps Neograničen 2.450 din 2.850 din
Exe Fiber Home 120M 120/10Mbps Neograničen 4.190 din 4.550 din
Exe Fiber Home 170M 170/10Mbps Neograničen 5.790 din 6.270 din

DUO:

NAZIV PAKETA BRZINA DOZVOLJENI PROTOK UGOVOR 24 MESECI UGOVOR 12 MESECI
Fiber Duo Home 1 40/4Mbps + TV Neograničen 2.280 din 2.490 din
Fiber Duo Home 2 70/7Mbps + TV Neograničen 2.690 din 3.150 din
Fiber Duo Home 3 120/10Mbps + TV Neograničen 4.890 din 5.150 din
Fiber Duo Home 4 170/10Mbps + TV Neograničen 6.490 din 6.750 din

2 MESECA GRATIS ZA NOVE KORISNIKE SA UGOVOROM NA 24 MESECA
1 MESEC GRATIS ZA NOVE KORISNIKE SA UGOVOROM NA 12 MESECI

Da li si zvao da pitaš da li mora da se potpiše novi ugovor za novu brzinu ?

Poslednja izmena:
Код мене може да буде пресудно ово за два месеца за нове кориснике јер баш после истека УО код СББ-а остајем без кинте па таман тих пар месеци док не крене нешто. Могли су овај средњи пакет који планирам да мало боље појачају, 60/6 на 70/7 је слабо у односу на оно како је повећан следећи 80/8 на 120/10.

Код мене може да буде пресудно ово за два месеца за нове кориснике јер баш после истека УО код СББ-а остајем без кинте па таман тих пар месеци док не крене нешто. Могли су овај средњи пакет који планирам да мало боље појачају, 60/6 на 70/7 је слабо у односу на оно како је повећан следећи 80/8 на 120/10.

Brate presudno je optika vs coax. Nešto što je neuporedivo i ne može da se poredi. Ne zna samo onaj koji nije probao optiku. Mislim da je ponuda korektna i ubedljivo najbolja. Gde imaš bolje ?

Мени је нажалост данас пресудна цена тј ових пар месеци фрај, да којим случајем СББ даје попусте за старе кориснике, можда бих размислио. У овом случају ем добијам пар месеци фрај, ем добијам већу брзину (тачније upload) ем то кошта 1.000 мање месечно него ово сада ем је оптика. Једино СК и 72ч фале али нешто мора да се жртвује, можда се и од тога нешто појави али како теве гледам једном недељно, ту ми је мањи проблем.

Možda se nismo razumeli. Ja ti i kažem da je kod Exe Net-a mnogo bolje.

Bilo bi lepo da neko okači kompletan spisak kanala.

Колико могу да прочитам, ти ћеш врло ускоро да потпишеш нову УО са СББ-ом па ти ово ништа не значи. ;) Вероватно од октобра креће нека нова понуда и опет ће да буде по старом. Ја сам на мање од два месеца до краја. :)

Da li si zvao da pitaš da li mora da se potpiše novi ugovor za novu brzinu ?

Da, mora novi da se potpise. Potpisano. Evo dole. U svakom slucaju sve korektno kao i do sad tj na visokom nivou.

Imao sam tri meseca da probam jaci paket po nekoj akciji od pre bez promene cene ali to mi je isteklo, pa sam navikao na vecu brzinu od 120M pa kad je to isteklo par meseci bila 60M i sad posto je malo brze meni bas odgovara, tako da sam odmah potpisao novi ugovor. I ovako je ista cena a brzi net. Ostao mi je gigabitni ruter sa dve antene.

Poslednja izmena:
Vi ste zamlaćeni i bez mene... :)
Potpisaću ugovor sa onim ko mi ponudi više... prosto.
Koja frka da neko izlista sve kanale?

Хвала... овај избор канала је благи ужас. Пола је тупави Пинк пакет а од ХД канала нема ничег интересантног. Занимљиво да су неки ''СББ канали'' доплатни, попут SciFi. Колико ли се то доплаћује...

Nadam se da neces vise da komentarises o ovoj jednoj te istoj stvari jer zaista u tvojim postovima nema niceg pametnog. Niti si korisnik niti komentarises ono sto treba niti moze da se procita nesto sto ima veze sa iskustvom u vezi koriscenja ovih usluga. Imas potrebu da omalovazavas stalno a nisi ni video niti probao. Bez ljutnje, stizu mi notifikacije o postovima a nista pametno da vidim i da procitam. Omalovazas nesto sto ja koristim i sto smatram da je najbolje kao sto ti smatras da je najbolje ono sto ti koristis. Ja te molim da ostanes na SBB-u i da ne prelazis na Exe. Nije to za tebe. Procitao sam tamo na njihovom forumu slucajno da imas problema sa protokom kod SBB-a, tj da si imao, da li imas ne znam. Bolje ostani tamo i uzivaj. Ne bih vise da komentarisem o listi kanala sa tobom jer nema smisla. Bez ljutnje jos jednom.

Ово је форум и уопште ме не интересује да ли се теби свиђају моји постови или не. Износим своје мишљење о Ехе тв понуди канала. Њихов нет сам видео на пар локација, оптику и то ради одлично. Њихов бежични је благи ужас на неколико локација где знам људе који користе. Нема засебне теме за тв услугу па коментаришем овде а теби ако се не свиђа блокирај мој налог па нећеш читати шта напишем. Када промене понуду, променићу и моје мишљење о њима. Иначе, проблем са протоком је решен.
Него јел теби ''интелигенција'' не дозвољава да изнесеш листу тв канала коју је неколико људи тражило?

Poslednja izmena:
Pa ja bas o tome i pricam. Sto bi koristio ako mislis da ne valja?! Ako mislis da ne valja nemoj da koristis, nemoj da prelazis sa SBB-a i gotovo. Jednostavno. Ja imam drugacije misljenje. Koristio sam i wireless, koji mi je odlicno radio sve vreme, i iptv koji mi je bio jeftin, i sada koristim optiku i opticku tv i mislim da je najbolje na trzistu. Zato i koristim. Mislim da sam sebi odgovoris na pitanje, sa negativnim stavom. Ako ne valja po tvom misljenju, nemoj da prelazis i gotovo, sta ima tu vise da se pise.

Има да се пише, да се прати и када испуне услове ако имају повољну цену ето нових корисника. Нема ту негативан став, него отворено ово ваља оно не ваља и толико.

Koje uslove da ispune? Imaju najbolju ponudu sa najnizom cenom. Calexx ti je lepo uporedio i napisao tacno. Meni se vise cini kao da nisi siguran da je ono sto imas dobro i da nisi siguran da je ipak Exe mnogo bolji i imas stalnu potrebu da omalovazavas i kritikujes da ne valja kako bi smirio svoju savest. Izvini ali to je moje misljenje i zapazanje.

Није твоје да анализираш моје ставове и потребе. Да ли ја коментаришем тебе и твоје прохтеве или провајдера?!? Изгледа да селективно читаш када знаш шта је culex куцкао а не и ја. Увек чекам да неко понуди боље или повољније, да бих отишао тамо. Мени у цену улази тв, нет и фиксни тел. Ту гледам цену са понудом. Оптика је добра али за 3М више уп (смешно за оптику), не исплати се прелазак уз мање пожељних ХД канала и недостатак неких опција (радио и 72ч). Када се све сабере за више тв опет није исто. Разлика је пар стотина динара када се фиксни врати код Телекома а тв и нет пребаце на Ехе. Осим ако не радиш за Ехе и можеш да ми кажеш коначни списак ХД канала као и да ли и када планирају увођење 72ч и радио канала, немој да ме коментаришеш и моје захтеве везано за провајдера. Нико те не плаћа и гледај свој живот, ако га имаш. У супротном имаш неколико ријалитија и прати туђе животе.

Моје мишљење је да СББ има (далеко) најбољу теве понуду од свих код нас. Ту спада велики број ХД канала и разне додатне услуге па коме је телевизија најбитнија, нема бољег избора. Што се интернета тиче, постоји много бољих од СББ-а и међу њима је ехе-нет. Ја сам написао да за 1.000 динара мање добијам FTTH 70/7 (уз могућност да то буде и доста већа брзина) а недостатак СК и 72ч ми мање значи него ово што добијам. Да имам пара као што их немам, можда бих узео само СББ телевизију и ехе-нет интернет или неку комбинацију ... али је интернет у сваком случају на страни ехе-нета ... плус што ми делује да СББ има неких проблема у размишљању. Ехе-нет ми је понудио велики попуст само зато што сам једном давно купио нешто од њих а СББ ми не даје ништа за 10 година доброг плаћања па и похвала за све што је било добро.

Nazad
Vrh Dno