bojanmladenovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2014
- Poena
- 70
Ne verujem u to. Kada sam zvao da pitam da li ce imati jedan kanal, rekli su da jos nisu potpisali ugovor i da cim potpisu da ce ga pustiti. Jos nije pusten. Takodje, kad smo cekali da puste FOX kanale, cekao se ugovor sa FOXom i pre toga ih nije bilo. Tako da sam siguran da je sve po PS-u. Ne bi se tako jedna ozbiljna kompanija zezala sa tim. Drugo, mnogi provajderi nemaju azurirane liste tj nemaju ni liste. Exe Net je ima na sajtu.
E sad da li ces da se ubedjujes sa njima ili neces to sad ne znam da ti kazem. Mozda uopste i nemas mogucnosti da uvedes njihovu optiku pa se dzabe opterecujes.
Sta nas briga za vas potencijalne, mi smo uveli odavno i uzivamo u svim carima optickog kabla, a vi se patite tamo
Stvarno sad bez sale, ako uzmes necess se pokajati veruj mi. E sad prvo ih kontakiraj pa vidi jel mogu uopste da te uvedu.
E sad da li ces da se ubedjujes sa njima ili neces to sad ne znam da ti kazem. Mozda uopste i nemas mogucnosti da uvedes njihovu optiku pa se dzabe opterecujes.
Sta nas briga za vas potencijalne, mi smo uveli odavno i uzivamo u svim carima optickog kabla, a vi se patite tamo