- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Zovi podršku i reklamiraj, pogotovu ako imaš smetnje na televiziji. To znači da postoji problem sa signalom.
Nisam video da ima hbo u listi kanala? Jel to u nekom vecem paketu? Ja imam onaj 100mb/s + tv.
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
Ključno ovde je "a mi ga ignorisali"Da ga svi ignorišete/mo i ne odgovarate/mo na njegove postove, manje bi bilo zabune ovde što se tiče kanala (i uopšteno bilo čega jer lik samo stvara konfuziju ljudima koji se ne razumeju dovoljno u sve ovo, a najtužnije je što se ni on ne razume...) koji su inače fenomenalni u odnosu na Jotel ili Kopernikus. Sbb nikad nisam koristio niti cu, ne volim sbb. (a i van pameti mi je da neko daje 2000 više za paket zbog 3, 4 kanala...)
Što se tiče povećanja cena, sigurno bi bila veća cena da ima tih neki test kanala koji se ovde stalno spominju ali nije lud ovako dobar provajder da izgubi korisnike zbog 2, 3, kanala koja IONAKO vrte sve filmove u krug i to su sve VEĆ VIĐENI filmovi od pre 2, 3, godineI sam posedujem HBOgo (preko telenora) i ništa novo ne ubacuju već evo ima godina dana, samo vraćaju neke stare "filmske hitove" i kao ponovo su premijerno na HBO-u... Verovatno dotični nije čuo da postoje narodski programi i da tamo može da odgleda sve filmove.... A i nije loš otići u bioskop i pogledati film... Imamo bioskope u Nišu za one koji ne znaju..
Dajem pola para. Ostalo sakupite![]()
Kopernikus kablovska ima Superstar HD kanal i dobijaju od sledeceg meseca HBO bez dodatnog paketa za svega 200 dinara...
git clone [email protected]:atlassian/stash-example-plugin.git
EXE NET ULAŽE U KVALITET PONUDE!
15. MARTA 2019.
Poštovani korisnici, u cilju unapređenja naše usluge i nivoa kvaliteta, ”EXE NET” će uskoro unaprediti pakete interneta, televizije i telefonije!
Ažurirano:
15.03.2019. • 18:00
Svi servisi: Prekid u Nišu, Najava radova, više naselja
Exenet Lokalne Mreže: OK
Dana 16.03.2019. od 08h, doćiće do prekida svih servisa u naseljima Komren, Ratko Jović, Crveni Krst, Branko Bjegović zbog radova na izmeštanju optičkih vodova, usled hitne naredbe i organizacije oko održavanja vojne parade.
Molimo korisnike da budu strpljivi dok uspostavimo optički signal u toku dana, što će zavisiti od situacije na terenu. Exe Net će uložiti maksimalne napore da prekid bude najminimalniji.
Izvinjavamo se unapred korisnicima na prekidu.
Nisam video da ima hbo u listi kanala? Jel to u nekom vecem paketu? Ja imam onaj 100mb/s + tv.
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
Mogli bi da ubace NOVA S kanal ako već nešto menjaju. FULLHD je svakako kriv sa njegovim zahtevima, samo im daje ideje kako da poskupe.
Vidim na sajtu sutra prekid u nekim naseljima, pominje se vojna parada_?
Ovo bi lepo bilo zbog nas korisnika a i zbog nas, članova foruma [emoji16]Ако буде овог или следећег месеца, обећај да нећеш да пишеш у теми следећих 5 година.![]()
Ако буде овог или следећег месеца, обећај да нећеш да пишеш у теми следећих 5 година.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari