Šta je novo?

Eve Online

Veri je napisao(la):
Muahahaaa :smackbum: to su mnogi rekli i za Planetarion pa sada trt :D
Uskoro se i ja pridruzujem piratima :-devil-: ili nekoj cool korporaciji aka 4S
Pozdrav ex m8
-------------------
Rebels rules

E tebe sam ceko ,)

4S ti je sada u EVE, vecina likova koje znas je sada tamo.

Maric je napisao(la):
E tebe sam ceko ,)

4S ti je sada u EVE, vecina likova koje znas je sada tamo.
Pricao sam sa njima ali fora je da mi sada nesto kuci ne valja internet. Prijatelj mi sada ima direktni lin iz igracnice i nadam se da cu imati dovoljno vremena da igram barem 2 mjeseca da valja :whip:

Veri je napisao(la):
Pricao sam sa njima ali fora je da mi sada nesto kuci ne valja internet. Prijatelj mi sada ima direktni lin iz igracnice i nadam se da cu imati dovoljno vremena da igram barem 2 mjeseca da valja :whip:

Za EVE ti ne treba jaka veza sa netom.Ja igram preko dial-up 48.0 Kbps i radi odlicno!

Milan82bh je napisao(la):
Za EVE ti ne treba jaka veza sa netom.Ja igram preko dial-up 48.0 Kbps i radi odlicno!
Vazdusni vod je. :trust: Cim padne kisica max je 36-38. Moram da cekam malo vise za isdn, kako mi rekose u telekomu.

Veri je napisao(la):
Vazdusni vod je. :trust: Cim padne kisica max je 36-38. Moram da cekam malo vise za isdn, kako mi rekose u telekomu.

Prijetelju ti mene ne razumes ni malo.Ja sa 48-46 igram EVE,pretrazujem po google-u i surfujem netom.Znaci sa 36Kbps ima da leti!!!!!

Ne citas dobro, maximum mi je 36. Maksimum po vaski.

Ma gde se skupljate, ima li neki clan ili corporacija!
Ajde da napravimo srpsku elitu BRE!

Nema sta da se skupljamo ;) uloguj se dodji na #4s... to je sve, ako budes hteo da se pridruzish moras da odes do sistema gde nam je HQ i applyujes se.A elita postoji jos od Planetariona ;) zove se 4S tako da ono :d
Inace ja nemam ni 2.5kb/s za d/l veruj mi, a igraju 2 igracha na takvoj vezi u ISTO vreme BEZ ikakvih problema.Jedini preduslov je da ti veza ne puca jer ces da popiz... :) Igra je stvarno odlicna i preporucio bih je svakom ko ima tih 10tak evra mesecno i nesto slobodnog vremena.Trenutno je aktuelan 3day trial tako da neko moze da vas za to preporuchi samo je problem sto treba skinuti 480mb sa neta klient u kome se sve nalazi (texture itsl).Samo jos jedan info a to je da ova igra za SAT vremena ne prevuche ni 1.5mb :))))) pa jedan wc3 koji je ultra nezahtevan po bandwithu prevuche bar duplo vishe :)
A i ljudi sa slabijim kompovima mogu da uzivaju u igri jer nije preterano zahtevna i moze da se lepo podesi da radi i na slabijim konfiguracijama.

mb4 je napisao(la):
Nema sta da se skupljamo ;) .Jedini preduslov je da ti veza ne puca jer ces da popiz... :) Igra je stvarno odlicna i preporucio bih je svakom ko ima tih 10tak evra mesecno i nesto slobodnog vremena.Trenutno je aktuelan 3day trial tako da neko moze da vas za to preporuchi samo je problem sto treba skinuti 480mb sa neta klient u kome se sve nalazi (texture itsl).
Evo malo da te DOPUNIM TRENUTNO JE AKTUELAN 10 DAY TRIAL
samo shto mora da se skida sa File Planet a tamo morash da se i registrujesh mada ne koshta nishta! Znachi ne treba ti buddy podrshka vec download sa FP! A ovo za vezu, pa ja sam u SHTM u Swedskoj i trenutno mi je ADSL na 1,0 Mb/s a od 07.05.2004 stize neverovatnih 24 MB/s, sa podrshkom do sledece godine od fantastichnih 100 MB/s! I to sve za 36
jevra mesechno!
http://www.bredband.com/se/index.jsp
http://www.digi.no/php/art.php?id=96332
U EVE search opciji nemoze da trazi ispod tri slova TAKO DA NE MOGU DA VAS NADJEM NA "4S". Daj bre neku kompletnu informaciju nishta nisi rek'o shto sam pit'o ;)! Koji sistem kako se zove firma, neko ime od chlanova po kome mogu da napravim SEARCH!!!!
Pa cu da prilozim jedno 10000 ISK za donaciju!

Poslednja izmena:
mb4 je napisao(la):
Nema sta da se skupljamo ;) uloguj se dodji na #4s... to je sve, ako budes hteo da se pridruzish moras da odes do sistema gde nam je HQ i applyujes se.A elita postoji jos od Planetariona ;) zove se 4S tako da ono :d
:d kakva je to ellita :p
A sto se tice brzine, vjerovatno ti ne treba brze kad si rudarski nastrojen a 3 te pokrivaju :)

Heh odes na channels i dodas #4s sa tarabom obavezno :) onda ces doci u sobu gde se nalazi elita :d sto se tiche clanstva idi do Uhodoh sistema tamo nam je HQ pa se applyuj za 4s corp ja cu veceras ako se napokon ulogujem da ih obavestim da ocekuju tvoj app.Meni licno je jedini problem sada sto nemam kreditnu i nemogu da platim a novac imam, uzeo bih 2 key-a i bar 2x po mesec dana (sto je uz onih key-ovih 1free 2 meseca igre,posle sigurno bih uzimao 2x 3meseca sto je 34.95e+34.95e, a verujte ne bih davao takav novac da igra nije STVARNO vredna toga :)
A Veri nije stvarno, i ja i drugi igrach nema sanse da mine-ujemo bas idemo radimo zadatke od agenata, jumpujemo,dockujemo u isto vreme, maaaalko je sporije nego kad ja sam samo igram, stvarno sam i ja bio zachudjen da je tako malo zahtevna igra ;)
Ajde nadam se da ce jos neko od vas skinuti/probati pa da igramo zajedno.

RiV je napisao(la):
, pa ja sam u SHTM u Swedskoj i trenutno mi je ADSL na 1,0 Mb/s a od 07.05.2004 stize neverovatnih 24 MB/s, sa podrshkom do sledece godine od fantastichnih 100 MB/s! I to sve za 36
jevra mesechno!

100 MB/s!!!! :zgran: ......
Mrzim svet(drzavu) u kome(joj) zivim! :wall:
Ali dobro,jos malo pa ce i Telekom da uvede takvu mogucnost! :d :d

Server ? imas samo jedan, tranquility koji je default, drugi server je test i na njemu se testiraju novi patchevi ali to njega siguran sam ne zanima bas :).

Btw AKO se nevaram taj brod na slici je FR.Najbolji FR kod caldarija je Merlin koga sam naravno ja i uzeo, kosta izmedju 189.000-250.000ISK i brod ownuje ;)
Mada opet to nije brod ako hoces da minujes...Jedino sto bih preporucio ljudima koji pocinju je da ne zaborave na skill "perception" od njega zavisi koliko brzo ce te uciti za nove klase brodova, recimo ja sam za lvl4 FR trebao da uchim 5dana 17h... sa dva poena dodatna na perception treba da uchim 4dana 5h... malopre mi se zavrshio i treci poen za perception ali ne mogu da se ulogujem jer je maximum 1000 accountova za trial.... i sve je full tako da cu kasnije da updatujem koliko sam dodatno smanjio sa tim jos jednim poenom.

Poslednja izmena:
RiV je napisao(la):

:)

Da si rekao 10 miliona pa ajde de :)

Kontaktiraj nick Gresnik na eve-mail i sve ce ti se samo kazati...

Pa otkud sam znao dokle ste stigli a vi cepate svi vec BS-ove! Ajde kad malo uznapredujem eto me, necu da smaram sad sa fregatama!

RiV je napisao(la):
Evo malo da te DOPUNIM TRENUTNO JE AKTUELAN 10 DAY TRIAL
samo shto mora da se skida sa File Planet a tamo morash da se i registrujesh mada ne koshta nishta! Znachi ne treba ti buddy podrshka vec download sa FP! A ovo za vezu, pa ja sam u SHTM u Swedskoj i trenutno mi je ADSL na 1,0 Mb/s a od 07.05.2004 stize neverovatnih 24 MB/s, sa podrshkom do sledece godine od fantastichnih 100 MB/s! I to sve za 36
jevra mesechno!
http://www.bredband.com/se/index.jsp
http://www.digi.no/php/art.php?id=96332
U EVE search opciji nemoze da trazi ispod tri slova TAKO DA NE MOGU DA VAS NADJEM NA "4S". Daj bre neku kompletnu informaciju nishta nisi rek'o shto sam pit'o ;)! Koji sistem kako se zove firma, neko ime od chlanova po kome mogu da napravim SEARCH!!!!

10.000 iska al si se otvorio :):):)
inace to je navlakusa .... svi ukucaju da traze 4S i nemogu da nas nadju :);) mi smo ghost corp :p

RiV je napisao(la):
Pa otkud sam znao dokle ste stigli a vi cepate svi vec BS-ove! Ajde kad malo uznapredujem eto me, necu da smaram sad sa fregatama!

Ma nema problema, samo ti dodji u sistem Uhodoh, ima nas i sa BS-ovima ali i sa Merlinima, evo ja npr igram vec 2.5 meseca ali mi je i dalje najlepse u Merlinu mada imam i Blackbird i Thoraxa... Prva ljubav zaborava nema...

U svakom slucaju, dodji, mnogo ce ti biti lakse kada imas sa kime da pricas/kopas/haulujes etc :)

LOWRENCE je napisao(la):
Ma nema problema, samo ti dodji u sistem Uhodoh, ima nas i sa BS-ovima ali i sa Merlinima, evo ja npr igram vec 2.5 meseca ali mi je i dalje najlepse u Merlinu mada imam i Blackbird i Thoraxa... Prva ljubav zaborava nema...

U svakom slucaju, dodji, mnogo ce ti biti lakse kada imas sa kime da pricas/kopas/haulujes etc :)

Ma tu sam, al' pod nickom Vizant, od juche!
Nego vidim ti si i SWOS fan, ah Amiga, SWOS ja i kum i piksla pepunjena pikavcima i 17 titula Lige shampiona sa M.United.
Skoro sam ga video ovde na rasprodaji za 5 evra i ne kupih bar za uspomenu!
Znam da je OFF Topicl

nece moci da se slece na planete (barem tako mislim) ali ce ubaciti mobilne kampove (hangar,rafinerija,fabrika,ship bay ....) i onda ce sve to morati da se brani a to ce biti *******o :banana: :wall: :wall: :party:

Moze li neko da mi nareze igru. Po mogucstvu da je iz Novog Beograda, ako nije cimacu se i u grad.

EVE-OnLine!!

EVE ima "buddy program" gde neko ko vec igra moze da te preporuci i ti mozes da igras 3 dana dzabe. Nije mnogo ali dovoljno da vidis kako to izgleda. A kad budes video kako to izgleda vec ces se sam potruditi da nabavis karticu
..................Da se nadovezem i ja! Skinuo sam EVE client,instalirao ga ,pa sam instalirao i patch koji mi je ponudio,medjutim tu je sad error!nece da mi prihvati patch!!zasto?ne znam. Probao sam dva puta -skine patch sa neta,pocne da ga ucitava i onda-ERROR!Ali dobro,snaci cu se vec. Moje pitanje je vezano za ovo gore-da li je taj "buddy program" jos uvek jedini nacin da se udje free par dana? Bez toga ne mogu da napravim Accaunt ? Ako je tako,MOLIO bih sve ljude dobre volje ,zagrizene EVEomane,da me preporuche kako bih bar virtuelno (kad ne mogu realno) i ja zaplovio tim magichnim SVEMIROM!! Hvala unapred!!!
moj email:

[email protected]
------------------------------

Jel to sada ova stvar skuplja? 20$ za kreiranje naloga?
Ima li drugih opcija za placanje? PayPal ili nesto slicno? Ne bih da im ostavljam detalje od kartice, a mrzi me da otvaram jos jednu kod Reiffeisena.

STIV je napisao(la):
Jel to sada ova stvar skuplja? 20$ za kreiranje naloga?
Ima li drugih opcija za placanje? PayPal ili nesto slicno? Ne bih da im ostavljam detalje od kartice, a mrzi me da otvaram jos jednu kod Reiffeisena.

Ima brate PayPal,o tome i ja razmisljam (imas na EVE sajtu sve o tome),ali bih voleo prvo da vidim o cemu se radi (3 dana free)!!
btw......patch je prihvacen iz safe moda i sad samo kad bi neko..........!!
Pozdrav.

Poslednja izmena:
I ja bih voleo prvo da probam, posto je preko PP-a skuplje. Ima li nekog ko igra jos ovo a moze da da preporuku za taj 3-day trial?

Nazad
Vrh Dno