Miroslav je napisao(la):jel mzes ti da nam uplatis?nemamo kreditnu kartu
Ti si mi odnekud poznat
Miroslav je napisao(la):probacu da skinem pa da me neko preporuci da probam...
Miroslav je napisao(la):ma evo jos 8 sati i gotovo, igra je kod mene
nego, jel treba joystick za to? ajde videcu da me neko preporuci za ta 3 dana free, pa kad se nalozim ko malo dete, ima i joystick da kupim, ionako samo cekam izgovor![]()
Miroslav je napisao(la):
Miroslav je napisao(la):vidimo se veceras!![]()
Maric je napisao(la):Preporucen si. Cim ti stigne mail od EVE Online, mozes da igras.
Miroslav je napisao(la):ma evo jos 8 sati i gotovo, igra je kod mene![]()
Milan82bh je napisao(la):
Maric je napisao(la):I ti si preporucen.
E, sad dok ova dvojica gore ne ispucaju svoja 3 dana, necu moci nikog novog da preporucim. Mogao bi, eventualno, Lowrence da preporuci nove momke.
LOWRENCE je napisao(la):Pa ja samo cekam Milana na penal :smash:
Milan82bh je napisao(la)::wall: :wall: Zaboravi!!!!![]()
Na odmoru sam,pa zato ti nisam slao nista!!!
Ali ispunicu obecanje,obecavam.....nemoj da me moltretiras kad se budem pojavio!!! :d :d Idemo zajedno da kopamo rudu!![]()
Miroslav je napisao(la):ja evo sad krenuo da kreiram accound pa cu malo da se zezam.. u utorak cu do banke![]()
OptiPlex je napisao(la):Inace, neces docekati Miroslava, Lowrence, taj se iskusno krije po nekim asteroidnim poljima i bavi se kopanjem :d
OptiPlex je napisao(la):Pa ovo je stvarno fenomenalna stvar ! Davno ne videh kompletniju igru ! Univerzum totalno prepusten na volju ! Ovo su igre buducnosti (doduse, za nekoga i sadasnjosti). Imao sam priliku da je vidim kod Miroslava i totalno sam se smorio sada, jer lovu za kablovski modem jos i mogu da nakrpim ali povrh toga jos 12€ za account redovno na mesecnoj osnovi nikako
Inace, neces docekati Miroslava, Lowrence, taj se iskusno krije po nekim asteroidnim poljima i bavi se kopanjem :d
LOWRENCE je napisao(la):Ma Milana ja cekam![]()
Muahahaaa :smackbum: to su mnogi rekli i za Planetarion pa sada trtMaric je napisao(la):Moze i modemom da se igra, ali je bitno da veza bude stabilna. Cak i na 14k ne ide lose, ali samo ako je tih 14k stvarno 14k.
E, sto se para tice... Nije lako preboleti te pare, ali evo par detalja. Prvo nije 12€ vec 12$ a to izadje na 10€. Drugo ako uzmes odmah pretplatu na 6 meseci, imas popust pa te jedan izadje dzabe. A za 6 meseci mozes dooosta da se izigras. Svakako nije lako skolarcima i studentima ali pogledaj stvari iz drugog ugla: Ovo je, kako i sam kazes verovatno najkompletnija igra koja je ikad napravljena. Onaj ko voli ovakve igre, imauslova i ko moze nek nezali pare, sigurno ce mu se isplatiti. Onaj ko nema mogucnosti, zelim mu da ih sto pre stekne.
Sto se mene tice, dok sam bio skolarac, mastao sam da napravim ovakvu igru, ali neko je to vec uradio i to bolje nego sto sam ja ikad zamisljao. Posle EVE neverujem da cu igrati ista drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari