Meni prijavljuje vpnErrorMessage iako nisam na vpn-uJa nisam uspeo da otvorim novi TR nalog preko VPN (Nord i Proton sam probao). Prepoznaje da je u pitanju VPN konekcija. Srećom, postojeći TR nalog regularno obnovio pretplatu po toj ceni.
Meni prijavljuje vpnErrorMessage iako nisam na vpn-uJa nisam uspeo da otvorim novi TR nalog preko VPN (Nord i Proton sam probao). Prepoznaje da je u pitanju VPN konekcija. Srećom, postojeći TR nalog regularno obnovio pretplatu po toj ceni.
Ja nisam uspeo da otvorim novi TR nalog preko VPN (Nord i Proton sam probao). Prepoznaje da je u pitanju VPN konekcija. Srećom, postojeći TR nalog regularno obnovio pretplatu po toj ceni.
Prošle sezone sve radilo bez vpn, uz ograničenja koja oni navode (npr. nema live prenosa nemačkih timova ako gledaš iz Nemačke).Da li kada gledas utakmice isto moras da palis turski VPN ili ti radi normalno i preko WiFi i Mobile Data, u kojoj god da si zemlji / mrezi ?
može da se gleda. problem sa VPN-om je što ne prolazi uplata preko turskog nalogaZnači ne možemo da gledamo Zvezdu i Partizan iz Srbije?Pa to ne bi kupio niko.
Možemo. Ograničenje se odnosi isključivo na Nemačku i nemačke timove, pretpostavljam zbog specifičnih prava emitovanja.Znači ne možemo da gledamo Zvezdu i Partizan iz Srbije?Pa to ne bi kupio niko.
Probao Surfshark i prepoznaje da je VPN - vrati samo "Connection Failed". Je l' neko uspeo preko turske skoro da kupi?Ja nisam uspeo da otvorim novi TR nalog preko VPN (Nord i Proton sam probao). Prepoznaje da je u pitanju VPN konekcija. Srećom, postojeći TR nalog regularno obnovio pretplatu po toj ceni.
Besplatan ti je vpn.lat i prolazi uplata.Pomoć drugari. Ko može da mi pozajmi NordVPN izvršim uplatu?
I ja razmišljam o kupovini pretplate a gledao bih preko android tv aplikacije pa mi tvoj komentar zadaje brige. Kad kažeš da baguje da li govoriš o samoj aplikaciji (ne sluša komande, ne radi uopšte i sl.) ili se radi o strimu (prekidanje signala, baferovanje)?Aplikacija za android tv im je kao neki amaterski projekat, svako malo zabaguje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari