Šta je novo?

Euroliga

Ja nisam uspeo da otvorim novi TR nalog preko VPN (Nord i Proton sam probao). Prepoznaje da je u pitanju VPN konekcija. Srećom, postojeći TR nalog regularno obnovio pretplatu po toj ceni.

Da li kada gledas utakmice isto moras da palis turski VPN ili ti radi normalno i preko WiFi i Mobile Data, u kojoj god da si zemlji / mrezi ?

Da li kada gledas utakmice isto moras da palis turski VPN ili ti radi normalno i preko WiFi i Mobile Data, u kojoj god da si zemlji / mrezi ?
Prošle sezone sve radilo bez vpn, uz ograničenja koja oni navode (npr. nema live prenosa nemačkih timova ako gledaš iz Nemačke).

Znači ne možemo da gledamo Zvezdu i Partizan iz Srbije?Pa to ne bi kupio niko.

Znači ne možemo da gledamo Zvezdu i Partizan iz Srbije?Pa to ne bi kupio niko.
Možemo. Ograničenje se odnosi isključivo na Nemačku i nemačke timove, pretpostavljam zbog specifičnih prava emitovanja.

Još jedno ograničenje je da je moguć samo jedan stream po nalogu.

Windscribe VPN prepoznat i blokiran, preko drugog prošla uplata.
Testirao par stvari i radi, čeka se 5. oktobar.

Ja nisam uspeo da otvorim novi TR nalog preko VPN (Nord i Proton sam probao). Prepoznaje da je u pitanju VPN konekcija. Srećom, postojeći TR nalog regularno obnovio pretplatu po toj ceni.
Probao Surfshark i prepoznaje da je VPN - vrati samo "Connection Failed". Je l' neko uspeo preko turske skoro da kupi?

Kolika je razlika u pretplati?

Račun je 480 turskih lira (bio popust 20%), a sa banke je skinuto tačno 16,79 evra.

Puna cena bez popusta za nas je 3771 din. Preko Turske 599.99 TL (oko 20.5e).

Upravo napravio novi turski account preko NordVPN-a. Nije prolazio kod za popust od 20%, ali i bez toga je i više nego ok cena (20.5e).

Pomoć drugari. Ko može da mi pozajmi NordVPN izvršim uplatu?

Meni ne prolazi, registruje VPN. Ni preko Windscribe ni vpn.lat. Pokušavam preko iOS-a, nemam trenutno android telefon.

Koliko znam, kablovski ili sateltiski prijem je brži u odnosu na signal koji dokazi preko neta za nekih 15 do 25 sekundi. (Srbija)

E sad, da li je Euroleague malo više uložila pa da nema toliko kašnjenja preko aplikacije, ne znam, to moraju da nam kažu oni koji gledaju.

Upravo prosla uplata preko Turske, nordVPN. Kod za pospust ni meni nije hteo da prodje, 599 turskih lira, ili 20.67e kostalo

Popust je bio do 27.9. kasni prenos ali ne kasni nista manje nego eon van mreze, a opet je isplativiji ELtv nego eon van mreze ako se gleda samo EL. Plus se dobijaju razni kvalitetni kosarkaski sadrzaji u odnosu na eon.

Izvinjavam se adminima unapred ali usled slabog odziva postaviću još jedan poziv za fantazi u ovoj temi (ujedno i poslednji) 😃
app: https://play.google.com/store/apps/details?id=fantasychallenge.euroleague.net
pravila igre:
kod za privatnu ligu;
2FE5E612
Garantujem da će vam uz fantazi EL biti barem duplo zanimljivija i uzbudljivija 😉 pa makar igrali Asvel i Alba..

Hahahaa, pa 'ladno mi ne radi.

...dakle evroliga london mi je skinula pare sa kartice, ali se transakcija ne vidi kad se logujem na svoj račun, kao da nisam platio.

Poslednja izmena:
Upravo napravio drugaru nalog preko turske, novi promo kod je Cohen15 15%, sve radi super

Aplikacija za android tv im je kao neki amaterski projekat, svako malo zabaguje.

@ciprijani ja se ubih tražeći pogodan vpn?
@Kimins funkcioniše normalno na chromecastu.. barem nije zabola nijednom ove dve večeri (za razliku od eon-a na računaru).. interfejs bi mogli malo da skockaju..

Aplikacija za android tv im je kao neki amaterski projekat, svako malo zabaguje.
I ja razmišljam o kupovini pretplate a gledao bih preko android tv aplikacije pa mi tvoj komentar zadaje brige. Kad kažeš da baguje da li govoriš o samoj aplikaciji (ne sluša komande, ne radi uopšte i sl.) ili se radi o strimu (prekidanje signala, baferovanje)?

Nazad
Vrh Dno