Šta je novo?

Euroliga

dacha123

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2010
Poena
210
Da li znate neku smart aplikaciju ili slicno preko cega moze da se prati euroliga?
Hvala unapred :)

Regularna cena je 3771 din za celu sezonu. Često je na popustu 15-20%. Prošle nedelje je bilo na 50% popusta, ali nisam siguran da li to još uvek važi. Obično je i na polovini sezone isto na 50%.
Većina smart platformi je podržana (koristim i Android TV i LG WebOS verzije). Kvalitet stream-a je sasvim ok.

Regularna cena je 3771 din za celu sezonu. Često je na popustu 15-20%. Prošle nedelje je bilo na 50% popusta, ali nisam siguran da li to još uvek važi. Obično je i na polovini sezone isto na 50%.
Većina smart platformi je podržana (koristim i Android TV i LG WebOS verzije). Kvalitet stream-a je sasvim ok.
Moze li se sherovati acc ili?

Može share na neograničen broj uređaja, ali u jednom trenutku samo na jednom uređuju je moguće gledati. Pored live stream-a, moguće je gledati on demand, premotavati i slično. Dostupni su i standardni i extended highlights za svaki meč. Isto sve važi i za Eurocup.

Preko turskog VPN 13-14e, ako se dobro sećam.

Kod mene u storeu na webosu nema aplikacije, kapiram da zemlja mora da mi buda neka euro jok srbistan...?
Je li slika sta bolja ili u rangu SK-a?

Screenshot_2022-12-10-23-47-26-677_com.facebook.katana.jpg

Hvala ali ne vredi, pokusao i sa promenom regiona na webos, aplikacije nigde 😔

Samo da obavestim zainteresovane da promo kod prolazi i kod Turaka, s 50% popusta godinu dana gledanja evrolige košta 187 lira ili 1100 dinara.

Hvala ali ne vredi, pokusao i sa promenom regiona na webos, aplikacije nigde 😔
Izvini, moja greška. Ipak nema za WebOS. Ne znam kako sam se prebacio tako. Uglavnom koristim WebOS za većinu stvari, a Android TV na Mi Box-u za ono što nije podržano (Kodi i slično)

Moze samo jedno pojasnjenje, jel se gleda preko android apk, jel postoji aplikacija za smart tv, ili preko tv sajta evrolige?

EuroLeagueTV is available on the following devices:

Desktop: PC and Mac - the website is available on all modern desktop browsers, including Chrome, Firefox, Safari, Edge and Internet Explorer 11+

Mobile and Tablet Devices: Available on iOS and Android smartphones and tablets

Smart TV: Available on Android TV, Apple TV and Samsung TV.

Chrome Cast is available for both laptops (Google Chrome extension) and mobile.

Da li vazi za sve Samsung TV bez obzira na verziju Tizena ili su stariji modeli (do 2016. godine) osakaceni kao sto je slucaj sa HBO Max?

vIdim preko turke je 599 lira godina trenutno, i evroliga daje dodatnih 20%.

Jel gledao neko Euroligue na Telefonu kroz zvanicnu aplikaciju?

Ma jel ovo 3000 i nesto pretplata na celu sezonu? Sta ona meni daje da mogu da gledam sta ocu i kada hocu?

Godišnja pretplata važi 12 meseci od trenutka aktivacije. Za razliku od npr. NBA pass-a, koji važi do kraja sezone. Prenosi svih utakmica live/on demand sa engleskim komentatorom, highlights (skraćeni i extended) i dodatno neki EL TV ekskluzivni materijal (specijali).

Pa imam komšiju mentola koji slavi svaki koš kao gol pa imam problem ako kasni u odnosu na sport klub...
Ovo se ne može izbeći. Posebno ako komšija gleda preko kablovske, gde je najmanje kašnjenje signala

Nazad
Vrh Dno