Moze li se sherovati acc ili?Regularna cena je 3771 din za celu sezonu. Često je na popustu 15-20%. Prošle nedelje je bilo na 50% popusta, ali nisam siguran da li to još uvek važi. Obično je i na polovini sezone isto na 50%.
Većina smart platformi je podržana (koristim i Android TV i LG WebOS verzije). Kvalitet stream-a je sasvim ok.
Preko turskog VPN 13-14e, ako se dobro sećam.Regularna cena je 3771 din za celu sezonu. Često je na popustu 15-20%. Prošle nedelje je bilo na 50% popusta, ali nisam siguran da li to još uvek važi. Obično je i na polovini sezone isto na 50%.
Većina smart platformi je podržana (koristim i Android TV i LG WebOS verzije). Kvalitet stream-a je sasvim ok.
Da l posle mora i da se gleda uz vpn?Preko turskog VPN 13-14e, ako se dobro sećam.
Ne, sve normalno radi i bez vpn.Da l posle mora i da se gleda uz vpn?
Izvini, moja greška. Ipak nema za WebOS. Ne znam kako sam se prebacio tako. Uglavnom koristim WebOS za većinu stvari, a Android TV na Mi Box-u za ono što nije podržano (Kodi i slično)Hvala ali ne vredi, pokusao i sa promenom regiona na webos, aplikacije nigde 😔
Ne bi trebalo, s obzirom da je to njihova zvanična aplikacija.Kasne li uživo prenosi preko aplikacije?
Pa imam komšiju mentola koji slavi svaki koš kao gol pa imam problem ako kasni u odnosu na sport klub...Kakvo to tačno veze ima?![]()
Ovo se ne može izbeći. Posebno ako komšija gleda preko kablovske, gde je najmanje kašnjenje signalaPa imam komšiju mentola koji slavi svaki koš kao gol pa imam problem ako kasni u odnosu na sport klub...
kasni naravnoPa imam komšiju mentola koji slavi svaki koš kao gol pa imam problem ako kasni u odnosu na sport klub...
Ja nisam uspeo da otvorim novi TR nalog preko VPN (Nord i Proton sam probao). Prepoznaje da je u pitanju VPN konekcija. Srećom, postojeći TR nalog regularno obnovio pretplatu po toj ceni.vIdim preko turke je 599 lira godina trenutno, i evroliga daje dodatnih 20%.
Ja sam prosle sezone kupio euroleague pass, gledao preko zvanice mobile app. Za celu sezonu je bilo, mozes gledati sta hoces i kada hoces.Jel gledao neko Euroligue na Telefonu kroz zvanicnu aplikaciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari