Šta je novo?

Euro Truck Simulator 2

Generalno, Mečka je dobra, ali sporo ubrzava, pa sad gledam Scaniu (onu 25 nivo) da uzmem. I taman pitanje: ako je neko vozio Mečku i tu Scaniu da l' mi može reći da l' su makar približno stabilne u krivinama? Nemam sad keša mnogo da isprobavam, tek sam otplatio onaj kredit od 500k.

U pravu si, mecki fali snaga a srce gorivo podjednako ludo. Ja sam sad level 26, i mogu da kazem da je scania r730 definitivno najbolji kamion u igrici. Dovoljno stabilna u odnosu na mecku a mnogo mnogo jaca. Cak je malo monotono postalo igrati sa scaniom jer jednostavno zahteva manje paznje u odnosu na Volvo recimo. Sa volvoom moras da se pripremis za krivinu kilometar ispred. Pare pjuste sa scaniom :D

Bas je njesra igrati na tastaturi prvenstveno zbog skretanja jer moras nonstop da rokas a ili d da bi volan ostao pod istim uglom smotan.

Poslednja izmena:
Znate da je to ista Scania kao najjeftinija? :)

Šta se dobija na 25. nivou, novi motor?

@Boris

Svi kamioni su na tu foru. :)

Kod Scanie se tek od 25-og niova otključava motor sa 730ks, tako da hteo-ne hteo, moram čekati 25. nivo.

Da, ali to je isti kamion samo nemas taj motor od 730ks do 25-og levela..

Izasla 1.3 patch verzija.

What's new in this update:

official licenses from Iveco and Volvo
ability to change the company name, logo or preferred brand
retarder (automatic or manual)
per-profile mod selection (can be overridden using -force_mods command line parameter)
support local currencies of each country in the game
gearbox accessory selection
new online radio stations (now up to 190 stations)
physics takes into account different weights for trailers and cargos
Renault Premium upgrades
Renault Magnum side-skirts are now an optional upgrade
hired driver log
hired drivers more likely to find suitable cargo on the way back
re-hired driver issue fixed
ferry fee is not charged to player for quick jobs
UK distances in GPS fixed
fixed memory leak when playing mp3 files using radio
improved handling of corrupted save files
improved resiliency to some types of corruptions caused by mod removal
fixed cabin blur during rain
over 200 map changes and fixes
several German roads thoroughly tweaked and prettyfied
bump causing damage on German A3 fixed
powerline columns in the middle of the road removed
gas station in Bremen
AI curves fixing on some prefabs
increased vertex buffer sizes to improve game stability with more detailed vehicle models
Product Key verification step added, only genuine keys in good standing accepted as of version 1.3+

Jel zna neko gde ima da se kupi key za ovu igru, a da ne kosta 3500 dinara, kao na primer u Ga**s-u?

Ne treba mi kutija dakle, samo validan key.

Hvala. Sacekacu jos malo jer ce uskoro i DLC, pa mozda i naprave neku specijalnu ponudu igra+DLC.

Evo kako to izgleda sa novim (1.3.0) patchom.... Volvo FH16 nam je dobio novi zvuk motora, licencu, retarder...

Gameplay Hamburg to Stuttgart:

Nadogradio na 1.3.1 i imam zesci problem. Ne bitno da li imam ili nemam modove posle nekog vremena mi izbaci kernelbase.dll error. Na 1.2.5 nisam imao tih problema, plus sto sam se zeznuo pa nisam napravio kopiju profila i sad kad instaliram 1.2.5 i ubacim profil sa 1.3.1 ne prijavljuje ni jedan postojeci. Ima li neko isti problem i da li postoji neka varijanta da se vrati profil na ranije verzije???

jel moze neko da mi pomogne,,kada ubacim mod npr,,kamion,kako da ga nadjem u igrici ?? :D

Dobar :laugh::laugh::laugh:

Treba mi mala pomoc, kupio sam igricu na http://www.gamersgate.com/DD-EUROTS2...ck-
simulator-2 , instalirao, nadogradio na poslednju verziju ( skinuo update sa zvanicnog sajta ) i kad sam hteo da kupim dlc ( sa zvanicnog sajta igrice ) sve popunim kako treba i kad trebam preko pp da platim izbaci mi da uplatilac iz Srb ne moze primaocu iz Srb da posalje novac o_O Postoji li neki sajt odakle da skinem dlc? Vidim ima ih po netu ali nzm ako to ubacim da mi se ne desi da zeznem ovo sto sam kupio?

Uzeo igru na stimu ceo paket, obzirom da nemam volan da li je tesko igrati sa tastaturom i misem? Koja su vasa iskustva?

Izvodljivo je tastaturom, ali na volanu je kompletno kamiondzijsko iskustvo :) Pogotovo sa 900 stepeni..

Treba mi mala pomoc, kupio sam igricu na http://www.gamersgate.com/DD-EUROTS2...ck-
simulator-2 , instalirao, nadogradio na poslednju verziju ( skinuo update sa zvanicnog sajta ) i kad sam hteo da kupim dlc ( sa zvanicnog sajta igrice ) sve popunim kako treba i kad trebam preko pp da platim izbaci mi da uplatilac iz Srb ne moze primaocu iz Srb da posalje novac o_O Postoji li neki sajt odakle da skinem dlc? Vidim ima ih po netu ali nzm ako to ubacim da mi se ne desi da zeznem ovo sto sam kupio?

Aktiviraj ET2 ključ koji si dobio na gamersgate-u na steam, i onda preko steama dokupi ekspanziju.

Poslednja izmena:
lol tek sad vidim ovaj dlc, da li vredi davati i tih 5 jura ili cekati 75% off?

*** nisam video :-\

Ej bre ljudi, vidi kolka tema. Sedeo sam 3 sata da je iščitam celu lepo i gledao još razne gluposti u vezi ETS2. Igram već nedelju dana po malo, neku verziju 1.7.X sam skinuo pa sam sa oriđiđi sajta skinuo 1.8.2.5 i odradio update i nekako sam se isprovlačio sa aktivacijama, tek sam 9. nivo i oduševljen sam igricom. Ali imam užasan bag koji je izgleda poznat još nekim ljudima po netu ali nikako fix da nađem, jednostavno koji god kamion da vozim, ofarbam ga, posle 150-200 km postane pink. :S: Stignem do nekog grada, ofarbam ga ponovo, on ponovo u pink nakon 150-200 km. Strašno, da je bilo koja druga boja pa da prođe, nikakve modove do sad nisam koristio... Sačuvao sam save, tj. ceo ETS2 folder iz My Documents i skinuo celu igricu sa Istočnim delom Evrope koliko sam ukapirao sa njihovog oficijalnog sajta (~700mb) ali sad kako ga aktivirati, bilo bi lepo kad bi neko pomogao? :D U demo ne mogu da uđem jer imam samo taj nalog lv 9. I ako može neko da mi da odakle da skinem najnovije modove za fiziku, realniji saobraćaj, prave kompanije i marke kamiona, winter, ne znam šta još može da bude, ne mogu da se setim, dajte šta vi imate? Molim vas! :)

Inače i posle one ponovne instalacije vidim da mi je kamion pink boje, nadam se da neće da se vraća u pink sad kad ga prefarbam, bem li ga...

EDIT: Aktivirao sam igru, kaze da je primećena izmena na igri kao pa mi je zbog zloupotrebe prebačen kamion u garažu i prekinut mi je trenutni posao, što je nebitno, samo da radi ***... Samo da mi se sredi ovo farbanje kamiona u pink samo od sebe, pošto mi sve, čak i kamione mojih 3 radnika farba u pink :mad: :mad:

Poslednja izmena:
Ja cu neskromno da ti preporucim svoje unutrasnjosti za kamione, jer sam se potrudio :D :) A bas dugo nisam vozio tako da sam pozaboravljao modove, znam da je najbolje modove za fiziku radio onaj Dallybor sa SK Foruma koji je radio snezni mod sa mnom, mozes i njega da probas, bice valjda snega ovih dana :) Potrazi i onaj za osvetljenja puta umesto bele da budu zute lampe, mnogo lepse izgleda.. SK forum ti je aktivniji, makar bio, za ETS, pa ce ti verovatno dati i neke linkove. Ja imam neku stariju verovatno verziju igre pa ne znam koliko su kompatibilni modovi iz mog foldera sa tvojom igrom..

Ovde je ono sto sam ja radio, nekoliko promena unutrasnjosti, snezni mod i onaj za promenu asfalta.. borislozac.tumblr.com

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno