možda neobaveštenost ?
mislim, za većinu ljudi mejl je mejl, pa još kad čuju "da je eunet najbolji" nema šanse da se posle odvoje od tog naloga.
u ostalom to nije moj problem.
dobro pitanje.Kako to eunet ima monopol???
Upravo to! Zatucanost i neobavestenost korisnika su im glavni aduti! Da smo neko razvijeno IT trziste, pa ne bi oni radili ni 3 dana! Ali eto, ovo je SRBIJA i moze im se da tucaju narod u mozak. Sad *** sto je narod gloop... to se njih ne tice.
Najiskrenije sazaljevam svakoga ko posle 10 godina interneta u Srbiji i dalje koristi EUNET u bilo kom obliku! Ta ogranicenja za mail su PATETICNA! :wall: :crash:
Strasno, imam klijente - velika firma, koristili ranije i Eunet dial up i Eunet hosting... kada sam video cene za bednih 50 MB hostinga pao sam u nesvest! Prebacim im sajt na novi server (USA naravno), ali ostaje problem emaila! Ljudi uveli ADSL preko drugog provajdera, medjutim moraju da se kace i dalje preko eunet-ovog dial-upa da citaju/salju mail! Zasu.. i koliko god da sam mozgao kako najbezbolnije naciniti tranziciju mail-a, nisam uspeo da smislim, iz prostog razloga sto nema forward-a!![]()
Nego,
Jel postoji neka institucija kod nas kojoj mozemo da se zalimo i da ih tuzimo zbog MONOPOLA, jel to je nista drugo do obican monopol, a kako znamo zakonski monopol kod nas je dozvoljen bio jedino Telekomu! Vise nije ni njima (zvanicno).
Da se malo bolje razumeš znao bi da ima veze (koji je procenat ljudi sa ADSL-om na analognoj centrali).@merlin: Kako to eunet ima monopol???
--Lepo. Nad email adresama. Drze to u svom posedu kao da je njihovo, ne daju korisnicima mogucnost izbora, neka uvedu lepo kao ostali npr. ako nije uplacivano vreme vise od godinu dana nalog se gasi. Ne kazem da treba da daju email uslugu za dzabe totalno i bez bilo kakvih ogranicenja, ali ovo... kako se to drugacije onda zove, ogranicavanje slobode, primora na nesto? Eto, ako treba da se crta tako bi to izgledalo.
P.S. Kralju, kakve veze ima analogna centrala i ADSL? :d :
e ovo je tek bezobrazlukmerlin je napisao(la):Ovi monopolisti iz Hajata mi nedaju da sedim kod njih u restoranu i pijem piće koje sam kupio u samoposluzi.
Da se malo bolje razumeš znao bi da ima veze (koji je procenat ljudi sa ADSL-om na analognoj centrali).
Da li si ti pročitao ovo što si napisao o monopolu??? :bottle:
Ovi monopolisti iz Hajata mi nedaju da sedim kod njih u restoranu i pijem piće koje sam kupio u samoposluzi.
Ti prijatelju neznaš šta znači reč monopol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari