Evo mene opet, danas sam zvao tehnicku podrsku pricao sa njima pola sata i objasnjavao sam im kako sam ranije zvao i bla bla bla.Uglavnom protok je danas ocajan, da definisem ocajan download u rasponu 6-9 a ponekad i nema protoka i jednostavno "umre"

E sad lik je poceo da me smara kako su to neki spajeverovi koje moji anti-spy programi ne mogu da detektuju, kako mikorosoftov updejt nista ne valja, sta oni znaju, oni su samo napravili win i slicne. Na kraju sam se smorio i rekao sam mu da cu da proverim net na drugom kompu da bi ga uverio da je internet ****** na tom kompu i da je budem siguran pre nego sto krenem zestoko pljuvajne po njima.
Posto sam video ovaj thread sad sam apsolutno siguran da su oni negde *****ali tako da ih zovem ujutro cim se probudim da im se ......... :crash: a ako to ne pomogne onda idem tamo kod njih i da dovedem direktora licno da mi namesti Adsl...
EDIT: Zbog agregacije protok moze da opadne sa placenih 32 na 20 u najgorem slucaju 17-18 ali ovo sto se nama desava nije do agregacije