Kad rig krene da se pali stiskas DEL na tastaturi... nadjes primary graphics ili sl. I stavis na integrated umeato dosadasnjih pciex ili kako se vec vodi kod tebe u biosu
Mene više zanima šta će biti za mesec dana kada otpadnu 4GB karte?!![]()
Ovo je bas dosta. Da je i 40% ukupno a vece je, puno je.
Ne vjerujem tako brzo, zato sto ih nema toliko koliko ce se traziti, a to ce cijenu karti u nebesa povecata imaju i asic 4 Gb uređaji koji ce otpasti, manje vise bice veliki pad diff-a, mada ubrzo ce novi ASIC nove nvidija i amd karte tako da ce opet diff rasti u narednom periodu, dok god ima isplativosti ljudi ce ulagati u mining.
Bice jedan period kad ce biti bolja isplativost tamo vjerovatno do proljeca.
Sto jednostavno ne predjes na simple mining, bocnes flesku i zaboravis na gremline, prvih mesec dana je besplatno posle je 2$ po riguDo juce mi je rig radio normalno, onda je doslo do nestanka struje i sve kartice mi kopaju po 2mh/s. Uradio DDU, instalirao drajver za graficku, uradio patch. Kad stavim compute kopaju po 2mhs, kad stavim graphics po 9mhs. Ima li ko ideju sta se desilo i sta mogu da uradim? Kartice su rx470, 5 na rigu
Sto jednostavno ne predjes na simple mining, bocnes flesku i zaboravis na gremline, prvih mesec dana je besplatno posle je 2$ po rigu
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ima li neko slixno iskustvo sta radi ovo ethermine pool ili je do mene ?![]()
Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk
Ima li neko slixno iskustvo sta radi ovo ethermine pool ili je do mene ?![]()
Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk
Presao na 2miners. Za sad je ok.Ovo se i kod mene desava zadnjih par dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari