- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 650
Za napon vrlo tesko. Samo AB
Druže, jel si probao bios koji sam ti okačio? Nemoguće je da ti ne radi na 0.93v na 1124 taktu za gpu, osim ako ti nemaš neku specijalnu kartu.Probao sam ovaj bios, u srbpolarisu 3.5 mu smnajim napon na 925mV i modujem karticu. Napon se ne smanji, ostaje vddc 1,05V. Kao da ne može srbpolaris da mu smnaji vddc napon. Može li po defaultu da napon bude 0.92V-0.93V da ne moram da ga smanjijem u afterburneru?
Ukradeno je masu eth.Ljudi jel neko kopa eth na ethermine?
U toku dana je znacajno skocio prihod, plus nisu danas isplatili iako sam presao threshold.
Ne znam da li ima neke veze s ovim (pogledajte block reward)?
https://etherscan.io/block/10241999
Slao sam neki eth i po prvi put imam ovakav problem da uopšte nije prošla transakcija, ni posle puna dva dana. Samo stoji pending i nema uopšte konfirmacija. A sredstava nisu skinuta s balansa.
Šta može da bude? Da li da pokušam ponovo?
Malo me zabrinjava što je u pitanju myetherwallet a pomoću keystore fajla što nije baš najbezbednije, ali do sad nikada nije bilo problema.
Meni su jutros svi 4gb rigovi prestali da rade na claymore-u, pise nema mesta za DAG, imam jedan mesan rig 2x580 8gb i 4x480 4gb i on radi bez problema, kao i rigovi sa 580 8gb.
Probao. Menjao i driver. Probao Phoenix, on puca u startu. Claymore krene, ali sve 0.
Nema vise kopanja sa 4GB karticama, meni je jutros izbacio “not enough memory to create DAG”
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja kopam i dalje bez problema sa 4GB kartica, prva kartica mi je sa 8GB u svakom rigu. Koristim phoenix miner sa parametrima koje sam postavio gore u thread-u. Max memory to allocate mi je 3980MB po kartici sa -rvram 1 -eres 0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari