Nije do toga. Enable-ovan je ta opcija.Nije do pecha,nego u biosu podesi na mining mod onda rade svih 6 komada
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Imam ja tu plocu, radi svih 6 opusteno.Pozz ljudi. Trebao bi mi neki iskusni rudar koji je ima MoBo biostar tb250 btc. Uvek mi rade samo 4 gpu umesto svih 6. Kad promenim slotove tj zamenim mesta gpu, uvek druge dve graficke ne rade. Jel imao neko iskustva sa tim da li je resio problem ili mora reklamacija?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
A gde si ti procitao da su odustali od povecanja block time-a.Ode diff preko noci sa 235 na oko 285, opala brzina kopanja za skoro 20% ... ne znam zasto je toliko skocio, kada su se pojavile vesti da su odustali od diff bombe u septembru.
EIP 649 – Delaying the difficulty bomb and reducing the block reward. This delays Ice-Age by 18 months and reduces block rewards to three Ether. This is an effort to help ween the ecosystem off of proof-of-work.
Block time ne ide gore, trebalo bi i da ga vrate na 20sec i tako ce biti narednih 18 meseci.
Nagrada po bloku se smanjuje sa 5 na 3ETH.
Aktuelne grafike trenutno i najbolje za kopanje Eth-a su rx 470,rx 480,rx 580,rx 570 sve verzije mogu da kopaju i 4gb i 8gb s tim sto su 8gb verzije bolje u dualu-kopanje 2 novcica istovremeno,sve nabrojane grafike bacaju izmedju 28-31 mh/s,onda imas Vega 56 i Vega 64 karte kopaju oko 40 mh/s + 300 lbc u dualu na primer samo su dosta skuplje i za sada su isplativije rx verzije od Amd-a koje sam nabrojao.
Od Nvidije imas gtx 1060 i gtx 1070 za kopanje Eth-a,gtx 1060 ti daje od 18 mh/s do 24 mh/s zavisi koja ti memorija zapadne,gtx 1070 daje 30 mh/s.
Imas mining verzije od Amd-a i Nvidije ali one imaju malu garanciju i ne isplate se uopste u ovom trenutku a nemaju ni video izlaze tako da ce tesko da ih prodas kad budes odlucio da ih prodas.
Za diff ne znam sta da ti kazem....
Sada je pametno cuvati iskopani Eth i uopste i ne gledati diff....
Trenutno daju 0.92 dolara dnevno ako ih nadjes po nekoj dobroj ceni ok kupovina sa druge strane rx 480 daje 1.34 dolara....
Trose vise od rx serije,na whattomine pise da daju oko 20 mh/s mozda modovanjem izvuces malo i preko sve u svemu rx je bolja kupovina....
Taj post sto si napisao je tacan ali to si trebao da napises Tihi_Bandit a ne meni jer je on covek trazio odgovore a ne ja.
Nemam nijednu Amd kartu samo kakve to veze ima?
Druga stvar covek nije ni pitao nista za struju ko zna covek mozda ima besplatnu struju...Da me je covek pitao koliko ode mesecno na struju ja bi mu napisao ali nije pitao i sto bi onda odgovarao na pitanja koja ne postoje?
Verujem da Eth moze da dostigne lepu cenu samo treba cekati zato kazem nije bitan diff ni cena ko ulaze dugorocno...Kratkorocno gledano kopanje je trenutno malo isplativo ali uvek moze da se ulaze na menjacnici i tako zaradjuje,proci ce i ovaj period suse kao i svaki put samo sto ne izgleda sada kao da ce da prodje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari