Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Da, sa kojim to karticama?

2 x MSI GTX 1070 Gaming X 8GB

Jel moguce da se Zec vise isplati?

Interesuje me da li neko trenutno prodaje vece kolicine ETH-a? 50+?

citam 4$ po danu na prethodnoj strani....ALI sa 2 x 1070 :D pa za sta je to relevantno koliko kopa 2 x 1070?

Kad krene saltanje coina ukljucis nicehash i on sam nek salta..sem ako nisi toliko zaludan u zivotu da sedis ceo dan za kompovima,zevas u what mine i menjas algoritme

Jeste ali ja necu da mi odma prebacuje u btc naročito onda kad je nepovoljna cena.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Izvin'te na pitanju, verovatno je imbecilno, ali ja sam (apsolutno) novi u ovome: kad primam neku bizarnu novu ERC20 valutu u Ethereum wallet (ili u MEW), da li je potrebno nešto posebno da podesim/uradim da bi se ona videla na saldu? Možda znate i za neki tred ovde na kome se o tome pisalo? Thanks unapred!

Izvin'te na pitanju, verovatno je imbecilno, ali ja sam (apsolutno) novi u ovome: kad primam neku bizarnu novu ERC20 valutu u Ethereum wallet (ili u MEW), da li je potrebno nešto posebno da podesim/uradim da bi se ona videla na saldu? Možda znate i za neki tred ovde na kome se o tome pisalo? Thanks unapred!

Ako nije izlistan, moras da dodas novi token u MEW...Ides na Add custom token, pa uneses adresu (uglavnom smart contracta, ali proveri za svaki), simbol tokena i broj decimala (najcesce 18). Osvezis mew i pojavice se.

Jeste ali ja necu da mi odma prebacuje u btc naročito onda kad je nepovoljna cena.

Pa odavno maltene svi coini koji se majnuju prate cenu BTCa u flatu..kad on padne padne i altovi itd ..do skoro bilo je lako majnujes eth i to je to..ali sad eth vise nije u vrhu po profitabilnosti skoro nikad

Ako nije izlistan, moras da dodas novi token u MEW...Ides na Add custom token, pa uneses adresu (uglavnom smart contracta, ali proveri za svaki), simbol tokena i broj decimala (najcesce 18). Osvezis mew i pojavice se.

Hvala, druže! To je neki ICO token, te sigurno nije izlistan. Sigurno ću morati to sa dodavanjem, valjda će mi ti likovi dati početnu adresu tog svog tokena.

Ako neko prodaje ETH kolicine preko 20+, neka pusti PM

Nevidim ni jedan razlog da prestanu.

Niko nije lud da prodaje sada kada je vreme za kupovanje :)

Imam 2 workera jedan je sa 5 kartica 138.2mh/s i drugi sa 2. 55.9mh/s koristim nanopool i imam problem sa prosecnim hesom koji mi oko 144 dok mi je total sped 194... ima li ko kakvo iskustvo?
hvala

promeni pool i vidi kako ce ti biti..
ja sam zaodvoljan sa ethermine-om, a vidim da ga svi hvale..
111.jpeg

Da li mogu da stavim da mi Nanopool isplaćuje direktno na adresu koju sam napravio preko MyEtherWallet-a i back-upovao private key na usb?
Smrduckaju mi menjacnice u svakom slucaju, a i ne zelim da trgujem u narednom periodu, vec da akumuliram...

Poslednja izmena:
Ti imas dosta veci hash. imas vise rigova, pa ti mozda neki odskace i pravi te pikove.
Probaj ovaj pool, pa ako ti bude isto, onda je do riga.

Pa pogledaj reported hashrate (zelena linija) jako ti varira... Znaci da ti neki rig konstantno puca...

nisam obracao paznju.. ne znam kakav je nanopool :D...
onda sto rece kzs12, neki rig puca..

Nikakav nije nanopool. Ethermine pool eu2 server malo bolji od nanopoola, ali i on krade.
Ethereum je dobro imati na duze staze, a rudariti ga radi profita sa masinom ispod 500mh/s je slabo isplativo (osim ako se ne cuva). Diff je ogroman, serveri kradu ko blesavi..nakopas mnogo manje nego sto si se nadao..

Ne bih se ja slozio da je profitabilno samo sa masinom preko 500mhs. Zcash je cas ispod cas iznad ethereuma po dnevnom profitu.
Lbc takodje. Isplativo je jos kopati eth. Jos ispratiti ovde iskusnije, i prodati pre pada cene. Moze lepo da se uzme.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno