Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
@milosvosti Ponovo skini drajver i raspakujte ga. Kod mene proradilo izgleda da sam nešto zeznuo kad sam hteo da ga raspakujem.Tako je to kad čovek žuri i radi 100 stvari od jednom . Smejem se sam sebi [emoji1]

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

Hvala brate. Nemogu da verujem da je to bio problem

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jel nekome izlazilo Code 43 error u device manageru kada instalira ovaj drajver? Jel to tako treba ili zeza nesto?

Sent from my S6 Edge

Uradio. Posle toga dobijam 0 u gpuz za sve karte.

Sent from my S6 Edge

Meni sad radi. Samo sto iz bekog razloga vidi samo 4 karte

Instalirao ovaj drajver po upustvu ..sve proslo OK..stoje grafike u device menageru ne prijavljuju nikakav problem ,novi msi aft vidi sva podesavanja medjutim kad startujem majner 9.8 (ili bilo koji) odmah izleti a u log ne prikaze nijednu gresku

Edit proradilo samo posle treceg restarta..nidje veze al radi sad

Poslednja izmena:
Kako spuštate voltažu kod novog drajvera AB 4.4.0 Beta 15 ne reaguje, a ni kroz miner neće.?

Jel nekome izlazilo Code 43 error u device manageru kada instalira ovaj drajver? Jel to tako treba ili zeza nesto?

Sent from my S6 Edge
Meni je izasao code 43 pri instalaciji drajvera ja samo patchovao i radi win 8.1 64bit

Kako spuštate voltažu kod novog drajvera AB 4.4.0 Beta 15 ne reaguje, a ni kroz miner neće.?

meni je u msi afterburneru ostao config od starog i sve sljakalo iz prve.

Poslednja izmena:

I kod mene GPUovi poludeli posle ovog drajvera...par radi normalno tjj kao pre a drugi voltaza im se seta od 900 pa i do 1050 kako im se cefne a ista podesavanja kao pre
edit sad vidim da ovaj slajder u msi aft nista se i ne desava kad se pomera

Poslednja izmena:
Vec sam vam pisao o tome i resavanju al ne mogu vise. Ako vas mrzi da citate sta da vam kazem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jelbima neko problem da mu claimore 9.8 puca

Pozz ljudi,
Imam 5x rx 580 pulse 4gb, instalirao nove drajvere i sad kopa kao ranije, samo sto sam ranije preko wattoola smanjio napon na 0.88, i sad mi se desava da sa novim drajverima wattool nece da radi, grafe mi sada rade na naponu izmdju 0.93-1.0, da li neko zna kako da namestim wattool?

znam ja, nikako.
Dok ne izadje oficijelni 17.7.3 drajver, tada ce izdati javno i api za adl pa ce moci da se prepravi wattool ili ab, trixx i tako ti da rade sa novim drajverom.

Kazem vam ja da imaju driveri :D

Radi sve extra ne vjerovatno stabilni driveri bolji od svih ostali.
Cak malo manja potrosnja po rigu oko 10w nije nesto znacajno al eto

Pogledajte prilog 234221

:banana::banana::banana::banana::banana:
Goldy gde je problem sa mojim hashrate-om?
Imam ista podesavanja kao ti, strap 1750, 1140, 2150, novi driver, isto rx 480 i ti imas 30,3 MHs , a meni 29 mhs? Sta jos fali da uradim ?
Jesi li ti klokove podesio u miner ili u AB? Ne vidim ti ovde startovan AB , ako to uopste moze biti razlog za 1 MHs manje???
Jedino tu vidim razliku

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

znam ja, nikako.
Dok ne izadje oficijelni 17.7.3 drajver, tada ce izdati javno i api za adl pa ce moci da se prepravi wattool ili ab, trixx i tako ti da rade sa novim drajverom.

moze bez problema da se podesi kroz trixx, moze takodje i kroz sam bios. oficijelni driver nije potreban ovaj savrseno funkcionise sto se tice undervolta

screenshot.png_samsung
slika.png_elpida
screenshot2.png

Poslednja izmena:
Tek sad vidim koliko je rx570 Pulse (Hynix) dobra[emoji106] Ista podešavanja kao rx480 kod goldija, a daje 30.9 Mh/s.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nadam se samo da gledate malo i u hwmonitor na memorije, dal bacaju greske. Nije problem nasvirati kartu na preko 30mh.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ok je da se u temi za određeni coin piše o podešavanjima hw za taj algo. nije ovo dovoljno veliki (pod)forum da se sve deli u toliko sitna crevca.

6.4 zadnja ona sa sajta, u afterburneru nastimas taktove ili u bat fajl svedno, a napon skines trixom

Goldi kako ti je u ab napon na -120? :d hocu detaljno uputstvo hahaha

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja kad god sam probao trixx i ab zajedno uvek mi je zabadao komp

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Meni sa novim driverima i patchom trixx ne ocitava nikakve podatke o grafikama, svugde nule. U AB je sve ok al na ponekim grafikama nece da spusti napon... U wattol-u takođe sve nule...
Inače hashrate se vratio, 470 4gb daju oko 29,5

Poslednja izmena:
Meni nece. Puca claimore 9.8. Uspeo sam da poteram 4 kartice. Al posle deinstalacije. Nece pa nece.

Meni radi polovicno ..na dve masine radi za sad ok..a na dve zeza samo tako..na jednoj hash rate seta i ako voltaza i frekvencija na grafikama stoji ali im power consumpiton seta kao po sinusnoj funkciji a tako seta i hash rate..probao sam par puta da ponovom proces isti rezultat ...na drugoj masini cim malo nestane net tipa 10-20 sekundi puknu drajveri pa mora da se restartuje ili kopa dosta sporije.
I ako imam 80% grafika AMD muka mi od AMD vise i iskreno necu da kupim vise AMD karticu nikad..kod NVIDIJE ubodes ,podesis frekvenciju power limiti i to je to ..radi od sad pa do veka da mora nista da pipas..ovo sa AMD stalno problemi ,zezancije ,blokade,plavi ekrani ,restartovanja pa ti sad bi glavu sta je u pitanju ..to sto nvidija malo vise kosta VREDI SVAKE PARE jer zivci su jedni ..ovako pola dana provedem nervirajuci se oko amd kartica..a nvidiju namestis jednom za minut vremena i to je to ,zaboravis da postoji

Kad namestate klokove preko minera prvo u ab smanjite na minumun i cpu clock i mem clock, takodje kad menjate klokove u mineru na razlicitu vrednost tipa 1100 a hocete posle 1140 mora restart smanjvanje klokova pa onda pistanje minera inace cuda se desavaju sa voltazama ja pusti karte one drmale na default voltazi ja vidim posle 10 minuta ocu se spalim od toplote :-D

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Standardan problem sa 6x470 sve podesim I onda vidi samo 5 kartica. Probao I DDU I x6 mod i... Na kraju nema pravila.

Koje su vam predpostavke dokle moze eth da raste?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno