Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Evo i ja da javim da je sve u redu sa ovim beta driverima, pici ko i prije, mada ne volim da mucim kartice, bolje par mhs dole nego da mi rikne karta
Isao sam ddu, instalirao preko device menagera, patch, ab 4.4.0 beta 15 restart i clay 9.8 kao sto je neko i napisao sve sam ispratio i sve radi kao i prije, tj opet je na 29mhs
Evo i slika da se malo pohvalim u ovim vrelim danima mi karte rade ispod 50c
rig slia.png

Svaka cast kako ti idu ispod 50 stepeni.

Sent from my S6 Edge

A sta mislite o ovom mom setovanju, dal je ok ili nije? Gtx 1070 Temperatura oko 65?
f66c2a84c331e9d353a67387157c6e39.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa kako, to su hladne nVidie :)

Sent from my S6 Edge

E konacno da se vrati na staro, i kod mene sljaka. Meni je ok temperatura 60 C. Nema klime, nema ventilatora, samo podrum, cak sam primetio kada ukljucim ventilator da duva u kartice podigne mi se temepratura za 1-2 stepena C. ,)
thumbViberDownloads.1.jpg

Poslednja izmena:
Koji fajl konkretno kod manuelne instalacije drivera da izaberem. Meni nece da povuce manuelno driver?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

For security reasons we transfer to an active on the pool wallet only.
Otherwise we can't check if the wallet belongs to you. Thank you for your understanding.
To activate a wallet, you have to send at least one share to it.
KAKO OVO DA RESIM,
na dwarf pulu treba da unesem drugu adresu jer je ova na kojoj sam do sad kopao je zabodena sa BTCE

Nikome nisu sumnjivi ovo drajveri? [emoji1] Okačio ih nepoznati lik sa 5 posta...

Zna li neko kako da resim problem. Prilikom instalacije nece da povuce driver kaze best drivers are alredy innstaled. Probao sam vise puta sa ddu i takodje sam probao manuelno da ih deinstaliram.

Isti problem imam, pokušao na dve mašine. Sigurno ima neka fora samo je treba pronaći.

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

Ja sam samo pregazio drajvere ver. 16 i tako mi sve proslo.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

ides na have disk, pa nadjes .inf pa odaberes sa spiska karticu koju imas i trebalo da bi nagura drajver

Pokušao to sinoć, evo šta prijavljuje.Probao sa oba inf fajla.
1f9046753811cb70ec35fe9ad87368fc.jpg

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

ne selektuj nista samo izaberi folder gde je driver pa neka on nadje

Nece tako. Jedino da probam da pregazim stare drivere. Ako to nece onda nemam vise ideja

7 puta probao do sada

I zasto gadjate inf fajlove? Usmeris ga na folder sam ce on pokupiti sta mu treba!

Isti slucaj. Kaze da je najbolji driver vec instaliran

Mozda zato sto imas vec 17.2.2. Obrisi sve sa ddu stavi 16.x drajvere i posle pregazi sa ovima...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I to sam probao

Mozda postoji fora da se ovi fajlovi upakuju u instalaciju nekog starog drivera pa da se onda proba. Al ja sam izgoreo za danas

Poslednja izmena od urednika:
Pozz ljudi,
Imam 5x rx 580 pulse 4gb, instalirao nove drajvere i sad kopa kao ranije, samo sto sam ranije preko wattoola smanjio napon na 0.88, i sad mi se desava da sa novim drajverima wattool nece da radi, grafe mi sada rade na naponu izmdju 0.93-1.0, da li neko zna kako da namestim wattool?

Nazad
Vrh Dno