Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Odes na CEX, gore desno imas zeleno dugme gde pise DEPOSIT, tu udji, kada ti otvori novi prozor sa desne strane je po defaultu namesten USD, klikni na to USD i otvorice ti padajuci meni, tu izaberi BTC, sa leve strane ce ti se pojaviti tvoja CEX adresa na koju ces poslati svoj BTC sa polo-a ili odakle vec, pored te adrese klikni na COPY, zatim odes na polo ili gde vec i u svom BTC novcaniku u polje withdraw paste-uj tu adresu sa CEX-a, zatim upises kolicinu BTC-a koji zelis da posaljes i dalje pratis uputstva, da li da potrvrdis preko maila ili na neki drugi nacin.

Mada ako kopas ETH njega mozes i direktno da kopas na cex i tako izbegnes proviziju.

Zar ne treba da mu bude verifikovan nalog na CEX-u da bi radio deposit/withdraw?

Pa, napisao je da je bila potrebna verifikacija i da je to uradio, e sad da li su mu odobrili ili je jos na pending ne znam, nije detaljisao.

cek jel ethermine uslovljava 1eth pa tek onda salju?

minimum za slanje sa ethermine je 0.05 eth ali ako saljes manje od 1 eth naplacuje se fiksni fee od 0.001eth

Odes na CEX, gore desno imas zeleno dugme gde pise DEPOSIT, tu udji, kada ti otvori novi prozor sa desne strane je po defaultu namesten USD, klikni na to USD i otvorice ti padajuci meni, tu izaberi BTC, sa leve strane ce ti se pojaviti tvoja CEX adresa na koju ces poslati svoj BTC sa polo-a ili odakle vec, pored te adrese klikni na COPY, zatim odes na polo ili gde vec i u svom BTC novcaniku u polje withdraw paste-uj tu adresu sa CEX-a, zatim upises kolicinu BTC-a koji zelis da posaljes i dalje pratis uputstva, da li da potrvrdis preko maila ili na neki drugi nacin.

Mada ako kopas ETH njega mozes i direktno da kopas na cex i tako izbegnes proviziju.

Jedno pitanje u vezi CEX, posle koliko vremena se vidi da je pristigao eth koji se iskopao? Jel ima neki pool da se prati ili kako? Posto kod poloniex adrese pratim stanje na ethermine koliko se skupilo eth ukupno a kada ubacim eth adresu sa CEX kako onda da pratim koliko je iskopano do tada?

Ako znas ti ili neko treci? Hvala

Poslednja izmena:
ETH explorer ukucas adresu na kojoj saljes.....

poloniex prikazuje saldo za sada tek nakon 1ETH, ostale berze kako koja

Nikako ne dolazi eth nekoliko dana na poloniex, bez obzira sto je iznos preko 1 eth

ETH explorer ukucas adresu na kojoj saljes.....

poloniex prikazuje saldo za sada tek nakon 1ETH, ostale berze kako koja

Meni je ethermine u dva puta poslao po 0.05 eth na poloniex i u oba puta se video na sajtu koliko ga ima, a onda sam sa poloniex poslao na cex i stim da je jedan stigao a drugi ne a kada sam pitao suport poloniexa u cemu je fora rekli su mi da je mreza pod velikim stresom e sada hoce to ikada stici i sta raditi u takvoj situaciji to vec ne znam, tacnije prvi put sam slao 0.2 eth, pa sam slao 0.15 i onda dva puta po 0.05 i sve je to poslato na cex bez upita osim sto se jedna transakcija izgubila pa se na etherscan ne vidi ali to je jedna od ovih 0.05

ETH nije zamisljen da sluzi za transakcije, problem je sto javno cute ali zato berze limitiraju, nemoj vise tako slati, koristi local wallet ili salji kad skupis vise

Pa sada gledam da izbegnem da koristim poloniex ali sada vidim da sam prostu stvar koja mi je ispred nosa bila ispustio. Pa ja sam samo na ethermine trebao da ukucam eth adresu sa cex da pratim koliko mi je skupilo do sada eth-a.

Prokuvao mozak od vrucine.

Sto se tice polo ja cekam 20 dana za 10 etc primera radi, pisao ticket al jos uvek nista...cisto da se ne nervirate :D

Ja sam batalio poloniex pre mesec dana kada je bilo problema oko 22-og juna, ali zaostatak sto mi je ostao na polo-u cekam vec mesec dana tj da mi urade withdraw kako treba. Support ticket stoji mesec dana otvoren ni da ih dirne. :)

Trgujem preko Krakena, za sada je sve u redu. Za 24h su se javili kad sam zadao tiket, i sredili su odmah šta je trebalo. Koji je najbolji način da se prebaci u ETH? Za sada sam preko ECD.rs, ali da li možda postoji neko "jeftinije" rešenje?

Jedno pitnje!

Sta se dogodi sa novcicem koji je poslat sa poloniex na cex i on je izgubljen, jednostavno nema ga na listi u etherscan kada se ukuca Txid. To se dogodilo pre mesec dana, jel on ikada bude vracen ili jednostavno pojeo ga mrak. Ne znaci mi nista to sitno nego pitam da znam hoce se nekim cudom posle mesec dana ili dva pojaviti na cex ili nece. Cisto da sa ovima na poloniex razmenim koju rec o tom njihovom mreza je pod stresom, ako je pod stresom neka joj daju koji bromezepam da se smiri da ne pravi sr*nja. :D

Jel vama radi ethermine? Meni na obe masine kaze could not connect?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I meni isto al sa jedne lokacije na radijusvektoru ne radi dok sa druge lokacije i mts-a radi najnormalnije.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I ja sam na radijusu. Sad je proradio

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Meni ne prikazuje mobilna aplikacija hasrate ali miner uredno baca sherove podesite epools

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Jel ima neki wallet za ETH da se sacuva sve u offline u. Igrao sam se exodusom ali mi to izgleda kao online wallet a ne offline.

Vrh Dno