Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
... koja se sastavni deo AMD GPU-a. Znam šta pričam, nego da li se moze pretpostaviti koliko će i kojim skalarom heš ići dole?

Poslednja izmena:
Ako je ovo tačno biće veselo.

Tacno, zna se vec neko vreme. Ljudi su prvo bili u fazonu, to je samo za 4GB karte, ja imam 8GB, boli me du*e. Jedino razumno objasnjenje koje sam video je da je L2 cache u pitanju i da s porastom DAG-a postao premali za optimalnu operaciju.

Mozes i sam da probas sa -benchmark 150 recimo, gde je 150 zeljeni dag

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zapravo ne vredi pricati. Ko nije probao neka cuti, jer nema pojma...

Nije problem cena, problem je mehanizam prodaje ICO, nije regulisan, ako oces da igras posteno onda ICO prodas sam sebi i glumis decentralizaciju, ako zelis da zeznes ljude nabildujes cenu prodas ga lepo i napustis projekat

ICO je od starta zamisljen kao laka manupulacija jer nema kontrole, to je jedan od razloga sto je ETH privatan coin da nema mininga bio bi kao ripple ali postepeno to i postaje

Ostale ICO ne zelim ni da komentarisem

A to sto ljudi investiraju, pa alave budale dok se sve ne urusi ko piramida

Poslednja izmena:
Nije problem cena, problem je mehanizam prodaje ICO, nije regulisan, ako oces da igras posteno onda ICO prodas sam sebi i glumis decentralizaciju, ako zelis da zeznes ljude nabildujes cenu prodas ga lepo i napustis projekat

ICO je od starta zamisljen kao laka manupulacija jer nema kontrole, to je jedan od razloga sto je ETH privatan coin da nema mininga bio bi kao ripple ali postepeno to i postaje

Ostale ICO ne zelim ni da komentarisem

A to sto ljudi investiraju, pa alave budale dok se sve ne urusi ko piramida

Nije nuzno svaki ICO zamisljen kao manipulacija...Sa druge strane, ozbiljan projekat poput ETH-a morao je iz neceg da se finansira. Masa drugih se isfinansirala P&D akcijama jer su startovali od nule i nije bilo drugog nacina da isplate developere jer su ga izmislili amateri koji veze sa ekonomijom i marketingom nemaju. Tu spada i LTC, videcemo da li je evoluirao sada sa ovim "razvojem". ETH je konj koji je napravljen da bude globalni fenomen i u tome su uspeli za veoma kratko vreme. Za takvu akciju potrebno je bilo dosta para u startu, a ni jedan investitor nije prevaren, pa zato Vitalik ima odlicnu reputaciju po tom pitanju. Sad sto moze da ga forkuje kako hoce i da pravi razne DAO i ETC svinjarije, taj deo je i meni odbojan, ali to ne umanjuje njegov znacaj da za kratko vreme postane ubedljiv no.2 i da mu nije potreban VItalikov tvit da je izasao na nekoj menjacnici. Oni sami su ga ulistali svuda. I jednostavno najbolji je altkonj. Tehnicki je bolji i od BTC-a ali BTC je jos uvek kralj.

@student
Sve to stoji samo ne zaboravi ljudi su pod broj jedan alavi, taj Vitalik je 90% cesha usmerio na cist marketing, code za C++ klijent je cist spahgeti trash, ono sto je on sam nekad uradio je OK ali on vise nije dev..... zato se ETH vec pretvorio u centralizovanu valutu samo trziste ce trebat vermena da isto vide

Jednostavno monetarna crypto valuta nemoze biti pokrenuta na ovaj nacin, zato je LTC odlicna monetarna valuta jer nije kopija ETH vec BTC-a i ne iza istih ne treba da stoji cash...... mada realno znam da manipulacije dizu cenu ali sve je to kratkorocno

ICO mozda nakei ima smisla ali videt ces 95% su tezak scam i ima da potope i te "postene" i one koji imaju nekog smisla

Da li Vam se u poslednjih 12h dešava da ethermine ne prepoznaje report hashrate? Mineri uspešno pronalaze shareove ne prijavljuju rejected shareove,sve normalno prikazuje.
Pitam jer ethermine ništa nije objavio a pre par nedelja su imali problem sa reporter hashrateom.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Lepo ja pitam da li da prelazim sa mrtvog puvala u ETH... Sad bih imao bar 30% veći saldo.

pa tvoje su pare, tvoj kapitall.. da su ti rekli predji, a izgubio 30% da li bi ih krivio ?

Ja jadan usao 145 izasao 176 i mislio ekstra prosao :)
Zamisli na margini kako ih ljuste :). Oce biti opet greska samo ovaj put da pokupi gore do 1000 :)
Ovo nisu spekulanti ovo su doktori :)

Treba svi da uce od njih...Rekao sam, globalni fenomen. Kineski sibicari su smesni spram ovih naucnika...I drago mi je zbog toga, ako biram izmedju Rusa i Kineza, izbor je Rus :) Pa makar i kanadski Rus. Ovaj se slikao sa Putinom, Lee moze eventualno sa Pandom da se uslika, to mu je krajnji domet, nakon Lame.

Pomagajte, izasao sam iz eth u btc kad je bio 0.089 btc-a i ko za k.... danas nisam bio kod kuce i desava se sta se desava, dal da se vracam na 0.11 ili da cekam, valjda ce pasti malo, ne moze samo gore da pegla.

Moze to jos gore da citiram nekog sa foruma :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo uhvatio sam ga na 0.1, u minusu 10%. Ajmo ETH sada gore :d

Evo pada, pozvao si ga.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma ja ne izlazim iz eth-a do smrti. Lakse bih podneo da kojin propadne nego ove gubitke na berzi.

Poslednja izmena:
Da li Vam se u poslednjih 12h dešava da ethermine ne prepoznaje report hashrate? Mineri uspešno pronalaze shareove ne prijavljuju rejected shareove,sve normalno prikazuje.
Pitam jer ethermine ništa nije objavio a pre par nedelja su imali problem sa reporter hashrateom.

Mislis na ovakav prekid kao sto je kod mene pri kraju, miner je uredno radio.
3fc04bfaa4b3be092318e54867cf3c6c.png

Bas takav prekid,samo što mi nekad ne prikaže hashrate od sva tri workera a nekad samo od jednog.

Nazad
Vrh Dno